Canon PIXMA TS705A

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 810527 Produkto kodas: 3109C026
Sandėlyje yra 50 vnt.
Garantija: 2 metų
99,61 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 08.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Rašalinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 15 lap/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 5
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Rašalinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 15 lap/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 5

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

USB kabelis
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - Šį kompaktišką, nebrangų spausdintuvą su pažangiomis ryšio galimybėmis lengva naudoti ir produktyviai dirbti namuose ar biure. Kompaktiškas spausdintuvas su ryšio galimybėmis namams ar biurui Daugiafunkcis, kompaktiškas ir nebrangus mažiausias "Canon" didelės talpos 5 rašalinių spausdintuvas (350 lapų) leidžia spausdinti profesionaliai atrodančius dokumentus ir aukštos kokybės nuotraukas, kartu užtikrinant sklandų ryšį. Lengvas prijungimas Galite naudoti "Ethernet", vienu mygtuko paspaudimu prijungti nešiojamąjį kompiuterį, kompiuterį ar išmanųjį įrenginį. Be to, galite spausdinti naudodami "Canon PRINT" programą, "AirPrint" ("iOS") ir "Mopria" ("Android") arba "Windows 10 Mobile". Verslo tęstinumas Dėl didelės popieriaus talpos (350 lapų) didelės talpos dėkluose ir dvipusio popieriaus padavimo galite spausdinti be pertraukų. LCD ekrane greitai apžvelgiama rašalo būklė, įskaitant likusią rašalo talpą. Dirbkite efektyviai Automatinis dvipusis spausdinimas taupo popierių, o didelės talpos kasetės didina produktyvumą. XL ir XXL rašalo kasetės leidžia atspausdinti 2-3 kartus daugiau turinio nei jų standartinės analogiškos kasetės. Naudojant 5 atskiras kasetes, kasetes reikia keisti tik tada, kai jos ištuštėja. Verslo kokybės dokumentai 5 atskiros rašalo kasetės sukuria ryškų tekstą ir ryškias spalvas profesionaliai atrodantiems verslo dokumentams. Atskleiskite savo kūrybiškumą Pasitelkite kūrybiškumą naudodami kelias specialias programas ir spausdinkite ant lipnaus, magnetinio ar kvadratinio fotopopieriaus. Be to, galite kurti ir spausdinti nagų lipdukus.
ARTIKEL1 - PIXMA TS705A A4 RAŠALAS
ARTIKEL2 - 15 PPM SW / LAN / WLAN / AIRPRINT
Aukštis - 365 mm
Belaidis ryšys - "WiFi"
Bendrasis svoris - 7 kg
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dvipusis spausdinimas - Automatinis
EAN - 4549292198423
ean - 4549292198423
EANCode - 4549292198423
Eans - 4549292198423
EAN_kodas - 4549292198423
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 5 - 35 °C
Ethernet - 10/100 Mb/s
Fakso specifikacijos -
Formatas - 89 x 89 mm
Formatas - 100 x 100 mm
Formatas - 102 x 152 mm (10" x 15")
Formatas - 130 x 130 mm
Formatas - 130 x 180 mm
Formatas - 200 x 250 mm
Formatas - A4
Formatas - A5
Formatas - B5
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - dvipusio spausdinimo režimas - Automobilis
Funkcijos - dvipusis spausdinimas - Taip
Funkcijos - Spalva - Taip
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 5
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, geltona
Funkcijos > Produkto spalva - Juoda
gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojo kodas - 3109C026
Gamintojo kodas - 3109C026
Gamintojo produkto pavadinimas - PIXMA TS705a
Gamintojo produktų grupė - PIXMA
Garantija -
Garantija - 24
garantija - 24
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Rašaliniai spausdintuvai
GTIN - 4549292198423
Gylis - 158 mm
HSTNUMBER - 3109C026
Išplėtimo parinktys -
Jungtys - 1 x USB (B tipo)
Kategorija - Rašaliniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kategorija_1 - Spausdinimas
Kategorija_2 - Rašaliniai spausdintuvai - Multifuncional
Kitos funkcijos -
Kodas - 3109C026
Kopijavimo aparato specifikacijos -
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongSummaryDescription - Canon PIXMA TS705a. Spalvotas, Spausdinimo kasečių skaičius: 5. Didžiausia skiriamoji geba: 4800 x 1200 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter): 15 psl. Dvipusis spausdinimas. Ekranas: LCD EKRANAS. Wi-Fi. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 0,2 kWh per savaitę
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maksimalus spausdinimo greitis (spalvotas) - 10 p/min
Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 15 p/min
MANUFACTURER - CANON
matmenų aukštis - 460 mm
matmenų gylis - 220 mm
matmenų plotis - 460 mm
matmuo svoris - 7000 g
Modelis - PIXMA TS705
Našumas > Spausdinimo technologija - Rašalinė
Nuoroda - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/
Nuotraukų spausdinimas - Taip
Originalios eksploatacinės medžiagos - 5 atskiri rašalo rezervuarai PGI-580PGBK (pigmentinis juodas) CLI-581BK (juodas) CLI-581C (mėlynas) CLI-581M (violetinis) CLI-581Y (geltonas) Didelio našumo XL rašalo rezervuarai PGI-580PGBK XL (pigmentinis juodas) CLI-581BK XL (juodas) CLI-581C XL (mėlyna) CLI-581M XL (violetinė) CLI-581Y XL (geltona) XXL didelės išeigos rašalo talpyklos PGI-580PGBK XXL (pigmentinė juoda) CLI-581BK XXL (juoda) CLI-581C XXL (mėlyna) CLI-581M XXL (violetinė) CLI-581Y XXL (geltona)
Pakuotės duomenys - Pridedama (-os) kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės duomenys - Įtraukta kasetės talpa (CMY) - 4 puslapiai
Pakuotės duomenys - Įtraukta kasetės talpa (juoda) - 1 puslapis
Pakuotės duomenys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 37 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 458 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 223 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 455 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 200.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 1000.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 1.20 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.04647097 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomos operacinės sistemos - "Android"
Palaikomos operacinės sistemos - "Chrome OS
Palaikomos operacinės sistemos - "iOS"
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10 Mobile
Paraiška - Biuras
Paraiška - Pagrindinis
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS705A
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS705a", rašalinis spausdintuvas (juodas, USB, WLAN)
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS705a" rašalinis spausdintuvas Spalvotas 4800 x 1200 DPI A4 A4 "Wi-Fi
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS705a" spalvotas rašalinis rašalinis spausdintuvas "Wi-Fi", juodas
pavadinimas - Canon PIXMA TS705A EUR 3109C026
PictBridge - Ne
Plotis - 372 mm
Popieriaus išvesties dėklas - Didžiausia. 250 lapų (paprastas popierius)
Popieriaus svoris (maks.) - 300 g/m²
Popieriaus svoris (min) - 64 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - ISO B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Laiškas
Popieriaus tvarkymas - Nuotraukų popieriaus dydžiai - 10x15,13x18,13x13,20x25
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Foto popierius, paprastas popierius
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - 10, DL
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias spausdinimo dydis - A4
Popieriaus įvesties dėklas - Didžiausia. 20 lapų (fotopopierius) arba maks. 100 lapų
Pratęsta garantija -
Prekės ženklas - "Canon"
Prekės ženklo dalies kodas - 3109C026
Pridedami priedai - Canon PIXMA TS705 Montavimo rašalo kasetės Maitinimo kabelis Montavimo kompaktinis diskas Vartotojo vadovai ir kiti dokumentai
Prievadai ir sąsajos - "PictBridge - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - "Hi-Speed USB" (B prievadas), Ethernet: 10/100 Mbps (automatiškai perjungiamas), "Wi-Fi": IEEE802.11 b/g/n/a, "Wi-Fi" saugumas: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, administravimo slaptažodis, belaidžio LAN dažnių juosta: 2,4 GHz
Produkto pavadinimas - TS705a
Savybės > Produkto tipas - Rašalinis spausdintuvas
ShortSummaryDescription - "Canon PIXMA TS705a", spalvotas, 5, 4800 x 1200 DPI, A4, 15 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas
Sistemos reikalavimai - "Windows": 2,0 GB arba daugiau "Mac": 1,0 GB arba daugiau Pastaba: diegiant programinę įrangą. Reikia laisvos vietos kietajame diske. Ekranas: XGA, 1024 × 768 taškų
Sistemos reikalavimai - Kitos palaikomos operacinės sistemos - "Android", "iOS
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.13 High Sierra", "Mac OS X 10.14 Mojave", "Mac OS X 10.15 Catalina", "Mac OS X 10.15.3 Catalina", "Mac OS X 10.2 Jaguar", "Mac OS X 10.3 Panther, "Mac OS X 10.4 Tiger", "Mac OS X 10.5 Leopard", "Mac OS X 10.6 Snow Leopard", "Mac OS X 10.7 Lion", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks", "Mac OS X 11.0 Big Sur
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 7", "Windows 8.1
Sistemos reikalavimai - Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2008 R2", "Windows Server 2012 R2", "Windows Server 2016
Skenerio specifikacijos -
Spalva - Juoda
Spalvotas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 8 s
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (spalvotas, įprastas) - 10 s
Spausdinimas - spausdinimas be ribų - Taip
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 15 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (spalvotas, juodraščio kokybė, A4/US Letter) - 10 ppm
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 15 ipm
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) spalva - 10 ipm
Spausdinimo raiška - 4800 x 1200 dpi
Spausdinimo reikmenų našumas - Paprastas popierius: Pigmentinis juodas: 200 puslapių Pigmentinis juodas XL: Juodos spalvos: 1478 puslapių Juodos spalvos XL: 400 puslapių Pigmentinė juoda XXL: 600 puslapių Juodos spalvos: 1478 puslapių Juodos spalvos XL: Mėlyna: 257 puslapiai Mėlyna XL: 257 puslapiai Mėlyna XL: Violetinė: 236 puslapiai Violetinė XL: 474 puslapiai Violetinė XXL: 766 puslapiai Geltona: 257 puslapiai Geltona XL: Nuotrauka 10×15 cm: Pigmentinė juoda: 1518 nuotraukų Pigmentinė juoda XL: Juodos spalvos pigmentas XL: 4310 nuotraukų Juodos spalvos pigmentas XXL: 7060 nuotraukų Juodos spalvos: Juodos spalvos XL: 240 nuotraukų: Mėlyna: 85 nuotraukos Mėlyna XL: 173 nuotraukos Mėlyna XXL: 288 nuotraukos Violetinė: 111 nuotraukų Violetinė XL: Violetinė XL: 231 nuotrauka Violetinė XXL: 379 nuotraukos Geltona: 101 nuotrauka Geltona XL: Geltonas XL: 203 nuotraukos Geltonas XXL: 328 nuotraukos
Spausdinimo technologija > Didžiausia skiriamoji geba - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimo tipas - Rašalinė
Spausdintuvo procesorius -
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 50
Svoris - 5.4 kg
Svoris - 6,95
Svoris ir matmenys - Aukštis - 158 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 365 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 372 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 5.4 kg
Techninė informacija > Funkcijos - Spausdinti
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 5.8 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - "Wi-Fi Direct - Taip
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria Print Service", PIXMA Cloud Link
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Taip
Trumpas aprašymas -
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Taip
Veikimas > Faksogramų siuntimas - Ne
Veikimas > Kopijavimas - Ne
Veikimas > Spausdinimas - Spalva
Veikimas > Spausdinimo kasečių skaičius - 5
vendpn - 3109C026
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 250 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Žiniasklaidos rūšis - "Canon" nuotraukų lipdukai
Žiniasklaidos rūšis - Blizgus popierius
Žiniasklaidos rūšis - CD/DVD
Žiniasklaidos rūšis - Fotopopierius
Žiniasklaidos rūšis - Magnetinis popierius
Žiniasklaidos rūšis - Matinis popierius
Žiniasklaidos rūšis - Popierius
Žiniasklaidos rūšis - Vokai
Description - This compact, affordable printer with advanced connectivity options makes it easy to use and productive at home or in the office. Compact printer with connectivity options for home or office Multifunctional, compact and affordable, Canon's smallest high-capacity 5-ink printer (350 sheets) allows you to produce professional-looking documents and high quality photos, while offering seamless connectivity. Easy connectivity You can use Ethernet, connect your laptop, PC or smart device at the touch of a button. Plus, you can print using the Canon PRINT app, AirPrint (iOS) and Mopria (Android) or Windows 10 Mobile. Business continuity With plenty of paper capacity (350 sheets) in the large capacity trays and double-sided paper feed, you can print without interruptions. The LCD display provides a quick overview of ink status, including remaining ink capacity. Work efficiently Automatic double-sided printing saves paper and high yield cartridges increase productivity. XL and XXL ink cartridges allow you to print 2 to 3 times more content than their standard counterparts. With 5 individual cartridges, you only need to change the cartridges when they are empty. Business-quality documents 5 individual inks produce crisp text and vibrant colours for professional looking business documents. Explore your creativity Get creative with several special applications and print on adhesive, magnetic or square photo paper. What's more, you can design and print nail stickers.
ARTIKEL1 - PIXMA TS705A A4 INK
ARTIKEL2 - 15 PPM SW / LAN / WLAN /AIRPRINT
Height - 365 mm
Wireless communication - WiFi
Gross weight - 7 kg
Design - Display - LCD
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home & office
Design - Built-in display - Yes
Duplex printing - Automatic
EAN - 4549292198423
ean - 4549292198423
EANCode - 4549292198423
Eans - 4549292198423
EAN_code - 4549292198423
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 35 °C
Ethernet - 10/100 Mb/s
Fax specifications -
Format - 89 x 89 mm
Format - 100 x 100 mm
Format - 102 x 152 mm (10" x 15")
Format - 130 x 130 mm
Format - 130 x 180 mm
Format - 200 x 250 mm
Format - A4
Format - A5
Format - B5
Functions - Printer
Features - Duplex printing mode - Auto
Features - Duplex printing - Yes
Features - Colour - Yes
Features - Number of print cartridges - 5
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
Features > Colour of product - Black
producer - Canon
Producer - Canon
Manufacturer - Canon
ProducerCode - 3109C026
Manufacturer_code - 3109C026
Producer product name - PIXMA TS705a
Producer product family - PIXMA
Warranty -
Warranty - 24
guarantee - 24
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet Printers
GTIN - 4549292198423
Depth - 158 mm
HSTNUMMER - 3109C026
Extension options -
Connectors - 1 x USB (Type B)
Category - Inkjet Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category_1 - Printing
Category_2 - Ink-Jet Printers - Multifuncional
Other features -
Code - 3109C026
Copier specifications -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongSummaryDescription - Canon PIXMA TS705a. Colour, Number of print cartridges: 5. Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 15 ppm. Duplex printing. Display: LCD. Wi-Fi. Product colour: Black
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.2 kWh/week
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Max. printing speed (color) - 10 p/min
Max. printing speed (mono) - 15 p/min
HERSTELLER - CANON
dimension height - 460 mm
dimension depth - 220 mm
dimension width - 460 mm
dimension weight - 7000 g
Model - PIXMA TS705
Performance > Print technology - Inkjet
Link - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/
Photo printing - Yes
Original consumables - 5 separate ink tanks PGI-580PGBK (pigment black) CLI-581BK (black) CLI-581C (blue) CLI-581M (purple) CLI-581Y (yellow) High yield XL ink tanks PGI-580PGBK XL (pigment black) CLI-581BK XL (black) CLI-581C XL (blue) CLI-581M XL (purple) CLI-581Y XL (yellow) XXL high yield ink tanks PGI-580PGBK XXL (pigment black) CLI-581BK XXL (black) CLI-581C XXL (blue) CLI-581M XXL (purple) CLI-581Y XXL (yellow)
Packaging data - Cartridge(s) included - Yes
Packaging data - Included cartridge capacity (CMY) - 4 pages
Packaging data - Included cartridge capacity (black) - 1 pages
Packaging data - Cables included - AC
Package features > Palette Qty - 37 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Package features > Gross height (mm) - 458 mm
Package features > Gross depth (mm) - 223 mm
Package features > Gross width (mm) - 455 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 200.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 1000.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.20 kg
Package features > Volume (m3) - 0.04647097 m³
Package features > Embeeded battery - No
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Chrome OS
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 10 Mobile
Application - Office
Application - Home
Name - Canon PIXMA TS705A
Name - Canon PIXMA TS705a, inkjet printer (black, USB, WLAN)
Title - Canon PIXMA TS705a inkjet printer Colour 4800 x 1200 DPI A4 Wi-Fi
Name - Canon PIXMA TS705a Colour Inkjet Inkjet Printer Wi-Fi Black
name - Canon PIXMA TS705A EUR 3109C026
PictBridge - No
Width - 372 mm
Paper output tray - Max. 250 sheets (plain paper)
Paper weight (max) - 300 g/m²
Paper weight (min) - 64 g/m²
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Letter
Paper handling - Photo paper sizes - 10x15,13x18,13x13,20x25
Paper handling - Paper tray media types - Photo paper, Plain paper
Paper handling - Envelopes sizes - 10, DL
Paper handling > Maximum print size - A4
Paper input tray - Max. 20 sheets (photo paper) or max. 100 sheets
Extended warranty -
Brand - Canon
BrandPartCode - 3109C026
Accessories included - Canon PIXMA TS705 Installation ink cartridges Power cable Installation CD-ROM User manuals and other documents
Ports & interfaces - PictBridge - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces > Interface - Hi-Speed USB (B Port), Ethernet: 10/100Mbps (auto switchable), Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Administration password, Wireless LAN Frequency Band: 2.4GHz
ProductName - TS705a
Features > Product type - Inkjet Printer
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA TS705a, Colour, 5, 4800 x 1200 DPI, A4, 15 ppm, Duplex printing
System Requirements - Windows: 2.0 GB or more Mac: 1.0 GB or more Note: For bundled software installation. Free hard disk space required.  Screen: XGA, 1024 × 768 pixels
System requirements - Other operating systems supported - Android, iOS
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Scanner specifications -
Color - Black
Color printing - Yes
Printing - Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing - Time to first page (black, normal) - 8 s
Printing - Time to first page (colour, normal) - 10 s
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 15 ppm
Printing - Print speed (colour, draft quality, A4/US Letter) - 10 ppm
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 15 ipm
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 10 ipm
Print resolution - 4800 x 1200 dpi
Printing supplies performance - Zwykły papier: Czarny pigmentowy: 200 stron Czarny pigmentowy XL: 400 stron Czarny pigmentowy XXL: 600 stron Czarny: 1478 stron Czarny XL: 3998 stron Czarny XXL: 8162 stron Błękitny: 257 stron Błękitny XL: 515 stron Błękitny XXL: 822 strony Purpurowy: 236 stron Purpurowy XL: 474 strony Purpurowy XXL: 766 stron Żółty: 257 stron Żółty XL: 512 stron Żółty XXL: 813 strony   Zdjęcie 10×15 cm: Czarny pigmentowy: 1518 zdjęć Czarny pigmentowy XL: 4310 zdjęć Czarny pigmentowy XXL: 7060 zdjęć Czarny: 240 zdjęć Czarny XL: 538 zdjęć Czarny XXL: 892 zdjęcia Błękitny: 85 zdjęć Błękitny XL: 173 zdjęcia Błękitny XXL: 288 zdjęcia Purpurowy: 111 zdjęć Purpurowy XL: 231 zdjęć Purpurowy XXL: 379 zdjęć Żółty: 101 zdjęć Żółty XL: 203 zdjęcia Żółty XXL: 328 zdjęcia
Print technology > Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing type - Inkjet
Printer processor -
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 50
Weight - 5.4 kg
Weight - 6,95
Weight & dimensions - Height - 158 mm
Weight & dimensions - Depth - 365 mm
Weight & dimensions - Width - 372 mm
Weight & dimensions - Weight - 5.4 kg
Technical details > Functions - Print
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 5.8 kg
Networking > Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi Direct - Yes
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service, PIXMA Cloud Link
Networking > Ethernet LAN - Yes
ShortDescription -
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Faxing - No
Performance > Copying - No
Performance > Printing - Colour
Performance > Number of print cartridges - 5
vendpn - 3109C026
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Media kind - Canon Photo Stickers
Media kind - Glossy paper
Media kind - CD/DVD
Media kind - Photo paper
Media kind - Magnetic paper
Media kind - Matt paper
Media kind - Paper
Media kind - Envelopes
99,61 €
Canon PIXMA TS705A
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos