Canon i-SENSYS LBP6030B

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 98562 Produkto kodas: 8468B006
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Juodai baltas lazerinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 18 lap/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 2400 x 600 dpi
  • Kasečių skaičius: 1
Panašūs produktai
Šis produktas Canon i-SENSYS LBP6030B
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Canon i-SENSYS LBP325x
Canon i-SENSYS MF832Cdw
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
165,51 €
205,99 €
68,99 €
474,10 €
822,72 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A4 A4 A4
Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis Rašalinis Rašalinis Juodai baltas lazerinis Spalvų lazerio
Spausdinimo greitis (mono) 18 lap/min 20 lap/min 22 lap/min 43 lap/min 38 lap/min
Spausdinimo skiriamoji geba 2400 x 600 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 1200 x 1200 dpi 1200 x 1200 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Nėra Yra Yra Yra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra Yra Yra Yra Yra
Funkcija Faksas Nėra Yra Nėra Nėra Yra
Funkcija Kopijuotojas Nėra Yra Yra Nėra Yra
Kasečių skaičius 1 4 2 1 4
Skeneris Nėra Yra Yra Nėra Yra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Nėra Yra Nėra Yra Yra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra Yra Yra Nėra Yra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 18 lap/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 2400 x 600 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 1

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Nėra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
"Linux" OS suderinamumas - Taip
"MacOS OS" suderinamumas - Taip
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows 8" OS suderinamumas - Taip
"Windows XP" OS suderinamumas - Taip
"Windows XP Home" OS suderinamumas - Taip
Aprašymas - "Canon i-SENSYS LBP6030B" Greitas, kompaktiškas ir energiją taupantis nespalvotas lazerinis spausdintuvas Nebrangus nespalvotas lazerinis spausdintuvas, skirtas naudoti namuose arba mažame biure. Tylus, patikimas, labai efektyvus energijos vartojimas ir mažas energijos suvartojimas - užtikrina didelę spartą ir aukštą spausdinimo kokybę. Mažų matmenų nespalvotas lazerinis spausdintuvas Šis kompaktiškas, greitas ir nebrangus nespalvotas lazerinis spausdintuvas, kurį patogu laikyti ant darbo stalo, idealiai tinka asmeniniam naudojimui arba naudojimui mažame biure. Elegantiškas, kompaktiškas, stilingas, juodos spalvos 364 x 249 x 198 mm (plotis x gylis x aukštis) ir turi ištraukiamą popieriaus dėklo dangtelį. Greitas ir efektyvus veikimas I-SENSYS LBP6030B yra pasirengęs veikti visur, kur tik jums reikia. Pirmoji tokia pirmoji technologija "Front-end", kuri gerokai sutrumpina pirmųjų spaudinių laukimo laiką, kai išeinate iš miego režimo. FPOT - tik 7,8 s, o profesionali lazerinio spausdinimo sparta - 18 psl. per minutę - neleidžia ilgai laukti spaudinių, todėl galite greičiau grįžti prie to, kas iš tikrųjų svarbu. Puiki lazerinio spausdinimo kokybė Spausdinimo raiška iki 2400 x 600 dpi su automatiniu vaizdo paryškinimu užtikrina puikią spausdinimo kokybę su aiškiu tekstu ir detalia grafika. Mūsų specialiai sukurtos MS (magnetinio sferinio) tonerio kasetės užtikrina optimalius rezultatus spausdinant kiekvieną puslapį. Energijos vartojimo efektyvumas Naudojant "Canon" technologiją pagal poreikį, spausdintuvas pasižymi mažomis energijos sąnaudomis - tik 0,8 W miego režimu, o įšilimo laikas sutrumpėja beveik iki nulio. Patogus, priekyje sumontuotas maitinimo jungiklis leidžia lengvai išjungti įrenginį, taip dar labiau sumažinant energijos sąnaudas ir žalą aplinkai. Mažas triukšmo lygis Dėl "Canon" sukurto variklio konstrukcijos "i-SENSYS LBP6030B" budėjimo režimu veikia tyliai ir stebėtinai tyliai, todėl naudotojas gali netrukdomas susitelkti į savo darbą. Integruota kasetė Integruota, perdirbama kasetė sumažina techninės priežiūros išlaidas ir užtikrina pastovius, aukštos kokybės spaudinius. Į "Canon" patvirtintą lazerinę kasetę yra tonerio, būgno ir valymo komponentų, todėl ją galima pakeisti per kelias sekundes, nesukeliant jokių nešvarumų.
Aprašymas - "Canon i-SENSYS LBP6030B" Greitas, kompaktiškas ir energiją taupantis vienspalvis lazerinis spausdintuvas Įperkamas, vietą taupantis vienspalvis lazerinis spausdintuvas, skirtas asmeniniam naudojimui arba mažam biurui. Tylus, patikimas ir labai efektyvus, sunaudojantis mažai energijos, jis užtikrina greitus ir kokybiškus spaudinius.
Atmintis (RAM) - 32MB
Atmintis > Vidinė atmintis - 32 MB GB
Aukštis - 249 mm
Belaidis ryšys - Ne
Bendrasis svoris - 6.80 kg
Darbo ciklas (kas mėnesį) - 5000 lapų per mėnesį
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Ne
Dizainas > Įmontuotas ekranas - Ne
Dvipusis spausdinimas - Nėra
EAN - 4960999996615
ean - 4960999996615
Eans - 4960999996615
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 20 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 10 - 30 °C
Eksploatavimo sąlygos > Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 20 - 80 %
Eksploatavimo sąlygos > Darbinė temperatūra (T-T) - 10 - 30 °C
Ethernet - Ne
Fakso specifikacijos -
Formatas - A4
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 5000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - UFRII-LT
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 1
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda
Funkcijos > Medijos tipas - Paprastas popierius, storas popierius, skaidrus popierius, etiketė, vokas
Funkcijos > Produkto spalva - Juoda
Funkcijos > Spausdinimo laikmenos svoris - Daugiatikslis dėklas: Nuo 60 iki 163 g/m g/m²
Galia > Įvesties dažnis - 50/60 Hz
gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojo kodas - 8468B006AA
Gamintojo produkto pavadinimas - LBP6030B
Gamintojo produktų grupė - i-SENSYS
garantija - 12
Garantija - 12 mėnesių
Garantija - 12/24 mėn.
Garantija - 24
GarantijaInformacija - 2 metai
garantijos_tipas - išorinis
Garso emisija > Spausdinimo triukšmo lygis - 49.2 dB
Garso emisija > Triukšmo lygis (tylusis režimas) - 6.34 dB
GTIN - 4960999996615
Gylis - 199 mm
Išplėtimo parinktys -
Išvesties pajėgumas > Standartinis išvesties pajėgumas - 100 lapų
Jungtys - 1 x USB 2.0
Kategorija - Lazeriniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kategorijos kodas - LAS
Kitos funkcijos - Maitinimo reikalavimai: 220-240 V (± 10 %), 50/60 Hz (± 2 Hz) Energijos suvartojimas: --Maks. 870 W arba mažiau - Darbinis režimas: vidutiniškai apie 330 W - Budėjimo režimas: apie 1,8 W arba mažiau - Miego režimas: Standartinis energijos suvartojimas (TEC): 0,47 kWh / savaitę - Standartinis energijos suvartojimas (TEC): 0,47 kWh / savaitę
Kitos funkcijos - Maitinimo šviesos diodas - Taip
Kitos funkcijos > Laikmenos dydis (1 skaidrė) - A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Komplektinis dydisEnv. COM10/Env. Monarch/Env. C5/Env. DLplotis76,2~216mm x ilgis 188~356mm
Kitos funkcijos > Matmenys (WxDxH) - 364 mm x 249 mm x 199 mm mm
Kitos funkcijos > Standartiniai dėklo laikmenos tipai - Vokai, sunkus popierius
Kodas - 8468B006
Kopijavimo aparato specifikacijos -
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - Spartus, kompaktiškas ir energiją taupantis vienspalvis lazerinis spausdintuvasĮperkamas, vietą taupantis vienspalvis lazerinis spausdintuvas, skirtas asmeniniam naudojimui arba nedideliam biurui. Tylus, patikimas ir labai efektyvus, sunaudojantis nedaug energijos, jis užtikrina greitus ir kokybiškus spaudinius.Pranašumai- Nebrangus mono lazerinis spausdintuvas - idealiai tinka mažam ar namų biurui- Greiti, aukštos kokybės mono spaudiniai 18 puslapių per minutę greičiu- Nereikia laukti, kol bus atspausdinti spaudiniai, naudojant funkciją "Quick First Print"- Stilingas, vietą taupantis dizainas, kuris papuoš bet kokį darbo stalą- Mėgaukitės aukščiausios klasės energijos vartojimo efektyvumuErdvę taupantis mono lazerinis spausdintuvasŠis greitas, kompaktiškas ir nebrangus mono lazerinis spausdintuvas, sukurtas taip, kad patogiai tilptų ant darbo stalo, puikiai tinka asmeniniam naudojimui ir mažam biurui. Elegantiško, vietą taupančio dizaino, stilingos juodos spalvos spausdintuve yra įtraukiamas popieriaus dėklo dangtelis, o jo matmenys neviršija 364 x 249 x 198 mm (plotis x gylis x aukštis).Spartus, produktyvus veikimas"i-SENSYS LBP6030B" įsijungia į darbą, kai tik jo prireikia, dėl "Canon" technologijos "Quick First-Print", užtikrinančios greitą atsigavimą iš miego režimo. Pirmojo spausdinimo laikas (FPOT) - vos 7,8 sekundės, o profesionalaus lazerinio spausdinimo greitis - 18 psl. per minutę, todėl nereikės laukti, kol išspausdinsite spaudinius - galėsite greitai grįžti prie svarbiausių darbų.Išskirtinė lazerinė kokybėDėka iki 2400 x 600 dpi raiškos spausdinimo su automatinio vaizdo tobulinimo funkcija mėgaukitės ryškiausiu, ryškiausiu tekstu ir detaliausia grafika. Mūsų MS (Magnetic Spherical) toneris specialiai sukurtas tam, kad būtų galima spausdinti optimalius rezultatus vieną po kito.Energetiškai efektyvusDėl "Canon" "On Demand" fiksavimo technologijos šis energiją taupantis spausdintuvas miego režimu naudoja tik 0,8 W, o įšilimo laiko praktiškai nėra. Patogus priekinis maitinimo jungiklis leidžia lengvai išjungti spausdintuvą, taip sumažinant energijos sąnaudas ir dar labiau sumažinant jo poveikį aplinkai.Tylus veikimasDėl "Canon" variklio konstrukcijos "i-SENSYS LBP6030B" veikia tyliai budėjimo režimu ir itin tyliai darbo metu - todėl galite susikoncentruoti į darbą ir nesiblaškyti.Kasetė "viskas viename"Perdirbama kasetė "viskas viename" užtikrina nereikalaujantį priežiūros veikimą ir patikimą aukštos kokybės išvestį. Autentišką "Canon" lazerinę kasetę sudaro toneris, būgnas ir valymo įrenginiai, todėl ją galima pakeisti per kelias sekundes be jokio triukšmo ar netvarkos.
LongProductName - 18 psl. per minutę, 600 x 600 dpi, 5000 psl. per minutę, 32 MB, USB 2.0, 49,2 dB
LongSummaryDescription - Canon i-SENSYS LBP6030B. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: lazerinė. Spausdinimo kasečių skaičius: Maksimalus darbo ciklas: 1, Maksimalus darbo ciklas: 5000 puslapių per mėnesį. Didžiausia raiška: 2400 x 600 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter): 18 psl. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 0,47 kWh per savaitę
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 1.8 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (maks.) - 870 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 0.8 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 330 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 220 - 240 V
Maitinimas > Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 1.8 W
Maitinimas > Energijos suvartojimas (maks.) - 870 W
Maitinimas > Energijos suvartojimas (tipinis) - 330 W
Maitinimas > Maitinimas - Didžiausias: Apie 870 W arba mažiauAktyvus: Vidutiniškai apie 330 WAktyvus: vidutiniškai apie 1,8 W arba mažiauMiegojimo režimas: Vidutiniškai apie 0,8 W arba mažiauTypinės elektros energijos sąnaudos (TEC): 0,47 kWh per savaitę W
Maitinimas > Maitinimo šaltinis - AC 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz) W
Maitinimas > Įėjimo įtampa - 220-240 V
Maksimalus darbo ciklas - 5000 puslapių per mėnesį
Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 18 p/min
Matmenys - 364 mm x 249 mm x 199 mm
matmenų aukštis - 410 mm
matmenų gylis - 255 mm
matmenų plotis - 305 mm
matmuo svoris - 7000 g
Modelio pavadinimas - LBP6030B
Modelis - i-SENSYS LBP6030B
Našumas - Įmontuotas procesorius - Ne
Našumas > Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
Našumas > Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
Našumas > Spausdinimo technologija - Lazeris
Nuoroda - http://www.canon-europe.com/for_home/product_finder/printers/laser/i-sensys_lbp6030/
Nuotraukų spausdinimas - Ne
Originalios eksploatacinės medžiagos - Universalios kasetės: Standartinis: 725 kasetė (1600 puslapių)
Paketo funkcijos > Kombinuotosios (kitos) - 7.0000 g
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 27 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės savybės > TI svoris (kg) - 0.00 kg
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 410.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 305.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 255.00 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 234 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 1259 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 1.50 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.03 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Server 2003
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Server 2008
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Vista
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows XP
Palaikomos operacinės sistemos - Linux
Paraiška - Biuras
Paraiška - Pagrindinis
Pardavėjo interneto svetainė - http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Laser/i-SENSYS_LBP6030B/
Pavadinimas - "Canon i-Sensys LBP6030B
Pavadinimas - "Canon i-SENSYS LBP6030B" 2400 x 600 DPI A4 formato
Pavadinimas - "Canon LBP6030B" vienspalvis lazerinis spausdintuvas Maksimalus ISO A serijos popieriaus dydis A4 Juoda
pavadinimas - LBP6030B ES spausdintuvas 8468B006AA
PictBridge - Ne
Pilnas aprašymas Linija - Lazerinis|LBP6030B|USB 2.0|Windows 8|Windows 7|Linux|MacOS|Windows XP|Windows XP Home|Popieriaus dydis A4/210 C- 297|Popieriaus įvestis 150 lapų|Popieriaus išvestis 100 lapų|Respekcija 600x600 dpi|Pirmasis spausdinimas 7,8 s|Spausdinimo greitis PPM 18|Pamokinė atmintis (RAM) 32 MB|Įrenginio spalva juoda|Darbo ciklas 5000 puslapių per mėnesį|Matmenys 364 mm x 249 mm x 199 mm
Pirmasis spausdinimas - 7,8 sek.
Plotis - 364 mm
Popieriaus formatas ir dydis (mm) - A4/210 C- 297
Popieriaus išvesties dėklas - Spausdinti iki 100 lapų
Popieriaus svoris (maks.) - 163 g/m²
Popieriaus svoris (min) - 60 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias spausdinimo dydis - 216 x 356 mm
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - ISO B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ISO C serijos formatai (C0...C9) - C5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - 16K, laiškas, vykdomasis raštas
Popieriaus tvarkymas - Pasirinktinis laikmenos ilgis - 188 - 356 mm
Popieriaus tvarkymas - pasirinktinis laikmenos plotis - 76.2 - 216 mm
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 163 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Etiketės, Etiketės, Paprastas popierius, Storas popierius, Skaidrus popierius, Vokai
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - 10, C5, DL, Monarch
Popieriaus tvarkymas > Daugiatikslio dėklo laikmenos svoris - 60 - 163 g/m²
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas > ISO A serijos dydžiai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas > ISO B serijos dydžiai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas > Pasirinktinis laikmenos ilgis - 188 - 356 mm
Popieriaus tvarkymas > Pasirinktinis laikmenos plotis - 76.2 - 216 mm
Popieriaus tvarkymas > Vokų dydžiai - 10, C5, DL, Monarch
Popieriaus tvarkymo išvestis - 100 lapų
Popieriaus tvarkymo standartas / išvestis - 100 lapų
Popieriaus tvarkymo įvestis - 150 lapų
Popieriaus įvesties dėklas - 150 lapų daugiafunkcinis tiektuvas
Pratęsta garantija -
Prekės ženklas - "Canon"
Prekės ženklo dalies kodas - 8468B006
Pridedami priedai -
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - USB 2.0
Prievadai ir sąsajos > Standartinės sąsajos - USB 2.0
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - USB 2.0 Hi-Speed
Prievadai ir sąsajos > USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Pristatymo dėžės kiekis - 1/1
Produkto pavadinimas - LBP6030B
Saugykla > Vidinė atmintis - 32 MB
Savybės > Produkto tipas - Spausdintuvas
ShortSummaryDescription - "Canon i-SENSYS LBP6030B", lazerinis, 2400 x 600 DPI, A4, 18 psl. per minutę, juodas
Sistemos reikalavimai -
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.6 Snow Leopard", "Mac OS X 10.7 Lion", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium", "Windows 7 Home Premium x64", "Windows 7 Professional", "Windows 7 Professional x64", "Windows 7 Starter", "Windows 7 Starter x64", "Windows 7 Ultimate", "Windows 7 Ultimate x64", "Windows 8", "Windows 8 Enterprise", "Windows 8 Enterprise x64", "Windows 8 Pro", "Windows 8 Pro x64", "Windows 8 x64", "Windows 8.1", "Windows 8.1 Enterprise", "Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Sistemos reikalavimai - Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2003", "Windows Server 2003 x64", "Windows Server 2008", "Windows Server 2008 R2 x64", "Windows Server 2008 x64", "Windows Server 2012", "Windows Server 2012 R2", "Windows Server 2012 R2 x64", "Windows Server 2012 x64", "Windows Server 2012 x64
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 26 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 41 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 30.5 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 6.55 kg
Skenerio specifikacijos -
Skiriamoji geba iki - 600x600 dpi
Spalva - Juoda
Spalva - Juoda
Spalvotas spausdinimas - Ne
Spausdinimas - didžiausia raiška - 2400 x 600 DPI
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Ne
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 7.8 s
Spausdinimas - spalvotas - Ne
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 18 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo paraštės (viršuje, apačioje, dešinėje, kairėje) - 5 mm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Lazeris
Spausdinimas - įšilimo laikas - 10 s
Spausdinimas - įšilimo laikas (iš miego režimo) - 1 s
Spausdinimas > Laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 7.8 s
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 18 ipm
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter) - 18 ppm
Spausdinimas > Spausdinimo paraštės (viršuje, apačioje, dešinėje, kairėje) - 5 mm
Spausdinimas > Spausdinimo skiriamoji geba (juoda, normali kokybė) - 600 x 600 dpi DPI
Spausdinimas > Spausdinimo skiriamoji geba (spalva, normali kokybė) - 600 x 600 DPI
Spausdinimas > Įšilimo laikas - 10 s
Spausdinimo greitis PPM - 18
Spausdinimo kokybė, juoda - 2400x600 dpi
Spausdinimo raiška - 600 x 600 dpi
Spausdinimo reikmenų našumas -
Spausdinimo technologija > Didžiausia skiriamoji geba - 2400 x 600 DPI
Spausdinimo technologija > Popieriaus įvesties tipas - 150 lapų dėklas
Spausdinimo technologija > Spausdinimo greitis - 18 psl. per minutę vienspalviu formatu (A4)¹ mm/sek.
Spausdinimo technologijos > Spalvotas spausdinimas - Ne
Spausdinimo tipas - Lazeris
Spausdintuvo kalba - "Canon UFR
Spausdintuvo procesorius -
Spausdintuvų technologija - Lazeris
Svoris - 5 kg
Svoris ir matmenys - Aukštis - 199 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 249 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 364 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 5 kg
Svoris ir matmenys > Aukštis - 19.9 cm
Svoris ir matmenys > Gylis - 24.9 cm
Svoris ir matmenys > Plotis - 36.4 cm
Svoris ir matmenys > Svoris - 5 g
Techninė informacija > Funkcijos - Spausdinimas
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 5.30 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Ne
Tinklas - "Wi-Fi - Ne
Tinklas - Ethernet LAN - Ne
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Ne
Trumpas aprašymas -
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - ENERGY STAR
URL - https://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Laser/i-SENSYS_LBP6030B
USB 2.0 sąsaja - Taip
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 49.2 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (tylusis režimas) - 6.34 dB
Veikimas - Vidinė atmintis - 32 MB
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Ne
Veikimas > Maksimalus darbo ciklas - 5000 puslapių per mėnesį
Veikimas > Spausdinimas - Mono
Veikimas > Spausdinimo kasečių skaičius - 1
Veikimas > Spausdinimo spalvos - Juoda
vendpn - 8468B006AA
Vieneto bendrasis svoris - 6.55 kg
Vieneto blogas tūris - 0,03251 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.26
Vieneto dėžės ilgis - 0.41
Vieneto dėžės plotis - 0.305
Vieneto grynasis svoris - 5 kg
Įdiegta atmintis - 32 MB
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 150 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 100 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
Įvesties pajėgumas > Standartinis įvesties pajėgumas - 150 lapų
Žiniasklaidos rūšis - Etiketės
Žiniasklaidos rūšis - Folija
Žiniasklaidos rūšis - Popierius
Žiniasklaidos rūšis - Vokai
Linux OS compatibility - Yes
MacOS OS compatibility - Yes
Windows 7 OS compatibility - Yes
Windows 8 OS compatibility - Yes
Windows XP OS compatibility - Yes
Windows XP Home OS compatibility - Yes
Description - Canon i-SENSYS LBP6030B
Fast, compact and energy-efficient monochrome laser printer
Affordable, low cost monochrome laser printer for home or small office use. Quiet, reliable, highly energy efficient and low power consumption - ensures high speed and high print quality.
Monochrome laser printer with small dimensions
This compact, fast and affordable monochrome laser printer, which is conveniently located on your desk, is ideally suited for personal use or small office use. Elegant, compact, stylish black is 364 x 249 x 198 mm (W x D x H) and features a retractable paper tray cover.
Fast and efficient operation
I-SENSYS LBP6030B is ready to go wherever you need it. The first-of-its-kind front-end technology, which dramatically reduces waiting times for first printouts when you exit sleep mode. FPOT of just 7.8 s and professional laser speed of 18 ppm make it a long wait for printouts - so you can get back to what's really important faster.
Excellent laser print quality
Print resolution up to 2400 x 600 dpi with automatic image sharpening ensures excellent print quality with clear text and detailed graphics. Our specially developed MS (Magnetic Spherical) toner cartridges deliver optimum results when printing on each page.
Energy efficiency
With Canon's on-demand technology, the printer features low power consumption of just 0.8 watts in sleep mode, while reducing the warm-up time to virtually zero. The convenient, front-mounted power switch makes it easy to switch off the unit, reducing energy costs and damaging the environment even more.
Low noise level
Thanks to the design of the engine developed by Canon, the i-SENSYS LBP6030B remains silent in the standby mode and surprisingly quietly works, allowing the user to focus unobstructed on his own work.
Integrated cassette
The integrated, recyclable cassette reduces maintenance and ensures consistent, high quality prints. The Canon-approved laser cartridge contains toner, drum and cleaning components and can be replaced for a few seconds without causing any dirt.
Description - Canon i-SENSYS LBP6030B Quick, compact and energy efficient mono laser printer An affordable, space saving mono laser printer designed for personal or small office use. Quiet, reliable and highly energy efficient with low power consumption it delivers fast, high quality prints.
Memory (RAM) - 32MB
Memory > Internal memory - 32 MB GB
Height - 249 mm
Wireless communication - No
Gross weight - 6.80 kg
Duty cycle (monthly) - 5000 sheets/month
Design - Product colour - Black
Design - Built-in display - No
Design > Built-in display - No
Duplex printing - None
EAN - 4960999996615
ean - 4960999996615
Eans - 4960999996615
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 30 °C
Operational conditions > Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80 %
Operational conditions > Operating temperature (T-T) - 10 - 30 °C
Ethernet - No
Fax specifications -
Format - A4
Functions - Printer
Features - Maximum duty cycle - 5000 pages per month
Features - Page description languages - UFRII-LT
Features - Number of print cartridges - 1
Features - Printing colours - Black
Features > Media type - Plain paper, Heavy Paper, Transparency, Label, Envelope
Features > Colour of product - Black
Features > Print media weight - Multi-purpose tray: 60 to 163 g/m g/m²
Power > Input frequency - 50/60 Hz
producer - Canon
Producer - Canon
ProducerCode - 8468B006AA
Producer product name - LBP6030B
Producer product family - i-SENSYS
guarantee - 12
Warranty - 12 months
Warranty - 12/24 months
Warranty - 24
WarrantyInfo - 2 years
guarantee_type - external
Sound emission > Printing noise level - 49.2 dB
Sound emission > Noise level (quiet mode) - 6.34 dB
GTIN - 4960999996615
Depth - 199 mm
Extension options -
Output capacity > Standard output capacity - 100 sheets
Connectors - 1 x USB 2.0
Category - Laser Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category Code - LAS
Other features - Power requirements:
220-240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 2 Hz)
Power consumption:
--Max. (About): 870 W or less
- Work: an average of about 330 W
- Standby: Approximately 1.8 W or less
- Sleep Mode: Approximately 0.8 W or less
- Standard power consumption (TEC): 0.47 kWh / week
Other features - Power LED - Yes
Other features > Media size (1 slide) - A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Custom sizeEnv. COM10/Env. Monarch/Env. C5/Env. DLwidth76.2~216mm x length 188~356mm
Other features > Dimensions (WxDxH) - 364 mm x 249 mm x 199 mm mm
Other features > Standard tray media types - Envelopes, Heavy pap
Code - 8468B006
Copier specifications -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - Quick, compact and energy efficient mono laser printerAn affordable, space saving mono laser printer designed for personal or small office use. Quiet, reliable and highly energy efficient with low power consumption it delivers fast, high quality prints.Benefits- Affordable mono laser printer – ideal for a small or home office- Fast, high quality mono prints at 18 pages per minute- No waiting for prints with Quick First Print- Stylish, space saving design to enhance any desktop- Enjoy class leading energy efficiencySpace saving, mono laser printerDesigned to fit comfortably on the desk, this fast, compact and affordable mono laser printer is perfect for personal and small office use. Its sleek, space-saving design in a stylish black colour includes a retractable paper tray cover and keeps dimensions to a mere 364 x 249 x 198 mm (W x D x H).Fast, productive performanceThe i-SENSYS LBP6030B springs into the action the moment you need it thanks to Canon’s Quick First-Print technologies, which ensure quick recovery from sleep mode. With a First Print Out Time (FPOT) of just 7.8 seconds and professional laser print speeds of 18 ppm there’s no waiting around for your prints – so you can quickly get back to what’s important.Exceptional laser qualityEnjoy the sharpest, crispest text and most detailed graphics thanks to a print resolution of up to 2400 x 600 dpi with Automatic Image Refinement. Our MS (Magnetic Spherical) Toner has been specifically developed to deliver optimum results print after print.Energy efficientThanks to Canon’s On Demand fixing technology this energy efficient printer uses only 0.8 watts in sleep mode and there’s virtually no warm up time. A convenient front power switch makes it easy to turn off, cutting energy costs and reducing its environmental impact even further.Quiet operationThanks to Canon’s engine design, the i-SENSYS LBP6030B is silent in standby mode and exceptionally quiet during operation – so you can focus on your work without distraction.All-in-One cartridgeThe recyclable All-in-One cartridge ensures maintenance-free operation and reliable high quality output. The Authentic Canon Laser Cartridge contains toner, drum and cleaning units and can be replaced in seconds without any fuss or mess.
LongProductName - 18 ppm, 600 x 600 dpi, 5000 ppm, 32 MB, USB 2.0, 49.2 dB
LongSummaryDescription - Canon i-SENSYS LBP6030B. Print technology: Laser. Number of print cartridges: 1, Maximum duty cycle: 5000 pages per month. Maximum resolution: 2400 x 600 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 18 ppm. Product colour: Black
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.47 kWh/week
Power - Power consumption (standby) - 1.8 W
Power - Power consumption (max) - 870 W
Power - Power consumption (PowerSave) - 0.8 W
Power - Power consumption (printing) - 330 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 220 - 240 V
Power > Power consumption (standby) - 1.8 W
Power > Power consumption (max) - 870 W
Power > Power consumption (typical) - 330 W
Power > Power - Maximum: Approx. 870 W or lessActive: Average approx. 330 WStandby: Average approx. 1.8 W or lessSleep: Average approx. 0.8 W or lessTypical Electricity Consumption (TEC): 0.47 kWh/week W
Power > Power supply - AC 220-240V (±10%), 50/60Hz (±2Hz) W
Power > Input voltage - 220-240 V
Duty Cycle, Maximum - 5000 Pages/month
Max. printing speed (mono) - 18 p/min
Dimensions - 364 mm x 249 mm x 199 mm
dimension height - 410 mm
dimension depth - 255 mm
dimension width - 305 mm
dimension weight - 7000 g
Model name - LBP6030B
Model - i-SENSYS LBP6030B
Performance - Built-in processor - No
Performance > Mac operating systems supported - Yes
Performance > Windows operating systems supported - Yes
Performance > Print technology - Laser
Link - http://www.canon-europe.com/for_home/product_finder/printers/laser/i-sensys_lbp6030/
Photo printing - No
Original consumables - Universal Cartridges: Standard: Cartridge 725 (1600 pages)
Package features > Combined (other) - 7.0000 g
Package features > Palette Qty - 27 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Package features > TI weight (kg) - 0.00 kg
Package features > Gross height (mm) - 410.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 305.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 255.00 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 234 g
Package features > Paper/Pasteboard - 1259 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.03 m³
Package features > Embeeded battery - No
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows Server 2003
Supported operating systems - Windows Server 2008
Supported operating systems - Windows Vista
Supported operating systems - Windows XP
Supported operating systems - Linux
Application - Office
Application - Home
Vendor Homepage - http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Laser/i-SENSYS_LBP6030B/
Name - Canon i-Sensys LBP6030B
Title - Canon i-SENSYS LBP6030B 2400 x 600 DPI A4
Name - Canon LBP6030B Mono Laser Printer Maximum ISO A-series paper size A4 Black
name - LBP6030B EU printer 8468B006AA
PictBridge - No
Full Description Line - Laser|LBP6030B|USB 2.0|Windows 8|Windows 7|Linux|MacOS|Windows XP|Windows XP Home|Paper size A4/210 C- 297|Paper input 150 sheets|Paper output 100 sheets|Resolution 600x600 dpi|First print 7.8 sec|Print speed PPM 18|Memory (RAM) 32MB|Device colour Black|Duty Cycle 5000 Pages/month|Dimensions 364 mm x 249 mm x 199 mm
First print - 7.8 sec
Width - 364 mm
Paper format and size(mm) - A4/210 C- 297
Paper output tray - Print up to 100 sheets
Paper weight (max) - 163 g/m²
Paper weight (min) - 60 g/m²
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Maximum print size - 216 x 356 mm
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - ISO C-series sizes (C0...C9) - C5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - 16K, Executive, Letter
Paper handling - Custom media length - 188 - 356 mm
Paper handling - Custom media width - 76.2 - 216 mm
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 163 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes, Labels, Plain paper, Thick paper, Transparencies
Paper handling - Envelopes sizes - 10, C5, DL, Monarch
Paper handling > Multi-Purpose Tray media weight - 60 - 163 g/m²
Paper handling > Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling > ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling > ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling > Custom media length - 188 - 356 mm
Paper handling > Custom media width - 76.2 - 216 mm
Paper handling > Envelopes sizes - 10, C5, DL, Monarch
Paper Handling output - 100 sheets
Paper handling standard/output - 100-sheet
Paper Handling input - 150 sheets
Paper input tray - 150-sheet multipurpose feeder
Extended warranty -
Brand - Canon
BrandPartCode - 8468B006
Accessories included -
Ports & interfaces - Standard interfaces - USB 2.0
Ports & interfaces > Standard interfaces - USB 2.0
Ports & interfaces > Interface - USB 2.0 Hi-Speed
Ports & interfaces > USB 2.0 ports quantity - 1
Shipping box quantity - 1/1
ProductName - LBP6030B
Storage > Internal memory - 32 MB
Features > Product type - Printer
ShortSummaryDescription - Canon i-SENSYS LBP6030B, Laser, 2400 x 600 DPI, A4, 18 ppm, Black
System Requirements -
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2003, Windows Server 2003 x64, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 x64, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 R2 x64, Windows Server 2012 x64
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 26 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 41 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 30.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 6.55 kg
Scanner specifications -
Resolution up to - 600x600 dpi
Colour - Black
Color - Black
Color printing - No
Printing - Maximum resolution - 2400 x 600 DPI
Printing - Duplex printing - No
Printing - Time to first page (black, normal) - 7.8 s
Printing - Colour - No
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 18 ppm
Printing - Print margins (top, bottom, right, left) - 5 mm
Printing - Print technology - Laser
Printing - Warm-up time - 10 s
Printing - Warm-up time (from sleep mode) - 1 s
Printing > Time to first page (black, normal) - 7.8 s
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 18 ipm
Printing > Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 18 ppm
Printing > Print margins (top, bottom, right, left) - 5 mm
Printing > Print resolution (black, normal quality) - 600 x 600 dpi DPI
Printing > Print resolution (colour, normal quality) - 600 x 600 DPI
Printing > Warm-up time - 10 s
Print speed PPM - 18
Print Quality, black - 2400x600 dpi
Print resolution - 600 x 600 dpi
Printing supplies performance -
Print technology > Maximum resolution - 2400 x 600 DPI
Print technology > Paper input type - 150-sheet tray
Print technology > Print speed - 18ppm mono (A4)¹ mm/sec
Print technology > Colour - No
Printing type - Laser
Printer language - Canon UFR
Printer processor -
Printer Technology - Laser
Weight - 5 kg
Weight & dimensions - Height - 199 mm
Weight & dimensions - Depth - 249 mm
Weight & dimensions - Width - 364 mm
Weight & dimensions - Weight - 5 kg
Weight & dimensions > Height - 19.9 cm
Weight & dimensions > Depth - 24.9 cm
Weight & dimensions > Width - 36.4 cm
Weight & dimensions > Weight - 5 g
Technical details > Functions - Printing
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 5.30 kg
Networking > Wi-Fi - No
Network - Wi-Fi - No
Network - Ethernet LAN - No
Networking > Ethernet LAN - No
ShortDescription -
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
URL - https://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Laser/i-SENSYS_LBP6030B
USB 2.0 Interface - Yes
Performance - Sound pressure level (printing) - 49.2 dB
Performance - Sound pressure level (quiet mode) - 6.34 dB
Performance - Internal memory - 32 MB
Performance > Duplex functions - No
Performance > Maximum duty cycle - 5000 pages per month
Performance > Printing - Mono
Performance > Number of print cartridges - 1
Performance > Printing colours - Black
vendpn - 8468B006AA
Unit Gross Weight - 6.55 kg
Unit Brutto Volume - 0.03251 cubm
Unit Box Height - 0.26
Unit Box Length - 0.41
Unit Box Width - 0.305
Unit Net Weight - 5 kg
Installed memory - 32 MB
Input & output capacity - Total input capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
Input capacity > Standard input capacity - 150 sheets
Media kind - Labels
Media kind - Foil
Media kind - Paper
Media kind - Envelopes
165,51 €
Canon i-SENSYS LBP6030B
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos