Silicon Power Blaze B30, 16GB, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 112105 Produkto kodas: SP016GBUF3B30V1K
Sandėlyje yra 48 vnt.
Garantija: 2 metų
13,34 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 29.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Apimtis: 16 GB
  • Read speed (max.): Nenurodyta
  • Write speed (max.): Nenurodyta
Pagrindinė informacija
Apimtis 16 GB
USB flash diskas tapo taip pat plačiai paplitusiu aksesuaru kaip ir mobilus telefonas, todėl rekomenduojame įsigyti didelės apimties flash diską. Flash disko talpos matmenys dažniausiai yra 1 DivX filmas, kuris užima maždaug 1.3Gb, todėl rekomenduojame įsigyti mažiausiai 2 Gb flash diską filmų perkėlimui. Jei pageidaujate savo kišenėje lengvai pernešti visą DVD turinį, įsigykite 8 Gb, ar didesnės apimties flash diską.
Read speed (max.) Nenurodyta

Didžiausias duomenų nuskaitymo greitis megabaitais per sekundę. Numato, kiek megabaitų konkretus atmintukas sugeba per sekundę parsųsti į kompiuterį ar kitą prietaisą. Pvz., 5 MB.s suteikia galimybę parsiųsti vieną aukštos kokybės mp3 dokumentą arba skaitmeninę nuotrauką per sekundę.

Spalva : Juoda
Write speed (max.) Nenurodyta

Didžiausias duomenų nuskaitymo greitis megabaitais per sekundę. Numato, kiek megabaitų konkretus atmintukas sugeba per sekundę parsųsti į kompiuterį ar kitą prietaisą. Pvz., 5 MB.s suteikia galimybę parsiųsti vieną aukštos kokybės mp3 dokumentą arba skaitmeninę nuotrauką per sekundę.

Uostai ir įranga
Prijungimas USB Type-A

Jungimosi būdas, kurią palaiko atmintukas.

USB2.0 techniškai didžiausias duomenų pralaidumo greitis yra 480 megabitų, pavertus į megabaitus ir veikiant realiame pasaulyje siekia apie 40 Megabaitų. Todėl USB2.0 atmintukas, kuris sugeba įrašyti ir nuskaityti duomenis siekiančius daugiau nei 30 MB/s gali būti laikomas didžiausio pajėgumo pagal prijungimo ribą.

kad būtų užtikrinta didesnis pajėgumas buvo sukurtas USB3.0 standartas, kuris šiuo metu prieinamas vidutiės ir aukštos klasės naujuose kompiuteriuose ir sugeba užtikrinti didžiausią ~4 gigabitų per sekundę duomenų perdavimą, kuris paspartiną duomenų pralaidumą iki 400 megabaitų per sekundę. Tam, kad kopijuotų duomenis tokiu greičiu, kompiuteris turi būti aprūpintas kietasis diskas arba SSD, kurio įrašymo ir nuskaitymo greitis yra toks pat arba didesnis už atmintuko arba įrašymo greitį ir yra artimas USB 3.0 rodikliui.

USB2.0 ir USB3.0 yra atgalinio suderinamumo standartai. T.y. USB 2.0 prietaisas gali būti įtalpintas į USB 3.0 vietas ir atvirkščiai. Svarbu atkreipti dėmesį, kad bus panaudotas lėčiausias pralaidumo greitis, t.y. USB 2.0

Sąsaja : USB 3.2 Gen 1
Išsamesnė specifikacija
aukštis - 1.1
Bendra - Aukštis (mm) - 53,7
Bendra - Aukštis (mm) - 53,7
Bendra - Aukštis (mm) - 53,7
Bendra - Aukštis (mm) - 53.7
Bendra - Plotis (mm) - 18
Bendra - Plotis (mm) - 18
Bendra - Plotis (mm) - 18
Bendra - Plotis (mm) - 18
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Svoris (g) - 14,8
Bendra - Svoris (g) - 14,8
Bendra - Svoris (g) - 14.8
Bendrasis - gylis (mm) - 10,3
Bendrasis svoris - 0.022 kg
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10,3
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10,3
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10.3
brūkšninis kodas - 886576010779
brūkšninis kodas - 4712702632187
category_en - Įrašymo laikmenos
category_et - Įrašymo laikmenos
category_lv - Duomenų laikmenos
category_ru - Informacijos laikmenos
description_en - Šviečia kaip brangakmenis Ant blizgaus permatomo korpuso išraižytas geometrinis deimantinis raštas, todėl "Blaze B30" šviečia kaip prabangus papuošalas ir gali atspindėti blizgesį nuo įvairių šviesos šaltinių. Be to, "Blaze B30" įmontuotas šviesos diodų indikatorius, kuris šviečia per išorinį korpusą, rodydamas duomenų perdavimo būseną naudojimo metu. Pasukamas, kad būtų patogu naudoti ir laikyti "Blaze B30" turi 360 laipsnių pasukamąjį dizainą be dangtelio ir nerūdijančio metalo konstrukciją. Tai leidžia naudotojams naudoti ir laikyti vos nykščiu paspaudus. Be to, "Blaze B30" padidina sukimosi ašies patvarumą naudodamas keturių krypčių padėties nustatymo sukimo technologiją, kuri padeda išvengti bet kokių USB jungties pažeidimų ar nuolaužų dėl atsilaisvinusios ašies. Itin spartus USB 3.1 Gen 1 duomenų perdavimo greitis Išskirtinė skaitymo ir rašymo sparta suderinta su naujausia USB 3.1 Gen 1 sąsaja, pasižyminčia 5 Gb/s pralaidumu, kuris 10 kartų viršija USB 2.0 sąsajos pralaidumą. Tai leidžia naudotojams sutaupyti brangaus laiko kuriant atsargines kopijas į kietąjį diską ir iš jo perduodant masinius duomenų failus.
description_et - Spindi kaip deimantas Atminties laikmenos korpusą puošia prabangus deimantinis raštas ir blizgi apdaila. Puošnus raštas taip pat atspindi šviesą, todėl niekas nepastebės šios gražios atmintinės. "Blaze B30" taip pat turi įmontuotą duomenų LED lemputę, kuri duomenų perdavimo metu šviečia per atmintinės korpusą. Patogi "Blaze B30" korpuso sukimosi funkcija taip pat turi šaunią metalinę dalį, kuri sukasi aplink atminties kortelę. Taip USB jungtį galima paslėpti po ja, kai "flash" atmintinė nenaudojama, ir apsaugoti ją nuo pažeidimų ir nešvarumų. Tačiau kai vėl prireiks naudoti atminties kortelę, atsukite apsaugą. Didelės spartos USB 3.1 Gen 1 duomenų perdavimas Palyginti su standartine USB 2.0 jungtimi, USB 3.1 Gen 1 jungtis yra 10 kartų spartesnė. Perkeliant vaizdo įrašus, nuotraukas, muziką ir kitus didelius failus nereikia laukti, kol laikrodis pradės tiksėti - USB 3.1 Gen 1 perduoda duomenis itin greitai.
description_lv - Permatomas "Blaze B30" korpusas, blizgantis kaip brangakmenis, papuoštas geometriniu deimantų raštu, atspindinčiu šviesą ir priverčiančiu "flash" atmintinę spindėti kaip brangakmenį. Be to, "Blaze B30" turi įmontuotą LED indikatorių, kuris naudojimo metu šviečia per korpusą ir rodo duomenų perdavimo būseną. Pasukama konstrukcija, kad būtų lengva ir patogu naudoti "Blaze B30" korpusas turi 360 laipsnių pasukamą nerūdijančio plieno konstrukciją be atskiro dangtelio. Šis konstrukcinis sprendimas leidžia naudotojams valdyti "flash" atmintinę vos vienu piršto brūkštelėjimu. Be to, "Blaze B30" saugiai apsaugotas nuo pažeidimų dėl specialios USB jungties tvirtinimo technologijos. USB 3.0 didelės spartos duomenų perdavimas Išskirtinė skaitymo ir rašymo sparta kartu su naujausia USB 3.0 sąsaja užtikrina 5 Gb/s duomenų perdavimo spartą, t. y. 10 kartų didesnę nei pagal USB 2.0 standartą. Tai leidžia naudotojams sutaupyti brangaus laiko perkeliant didelius failus į "flash" atmintinę ir iš jos.
description_ru - Spindintis kaip brangakmenis Disko korpusas primena kristalo briaunas, todėl "Blaze B30" atrodo blizgantis ir spindintis. Jo paviršius atspindi saulės spindulius, todėl jis atrodo tarsi puikus juvelyrinis dirbinys. "Blaze B30" taip pat turi įmontuotą šviesos diodų lemputę, rodančią duomenų perdavimo būseną, kai jis naudojamas. Paprasta ir patogu Blaze B30 skiriasi nuo daugumos USB kaupiklių, nes jo metalinė konstrukcija pasukama 360 laipsnių kampu. Dėl konstrukcijos be dangtelio jį lengva naudoti. Be to, B30 tvirtai apsaugota nuo pažeidimų dėl specialios itin didelės spartos USB 3.0 jungties technologijos. B30 yra didelio našumo USB 3.0 sąsaja, kurios pralaidumas yra 5 Gb/s, t. y. 10 kartų didesnis už USB 2.0 sąsajos pralaidumą. Naujoji sąsaja taupo laiką, kai reikia perkelti didelį kiekį duomenų.
description_short_en - 16 GB talpos atmintinė Greita USB 3.1 Gen 1 jungtis Iki 5 Gb/s perdavimo sparta Puikiai tinka darbui su dideliais failais Besisukanti konstrukcija be dangtelio ir LED indikatorius
description_short_et - 16 GB talpos atmintinė Greita USB 3.1 Gen 1 jungtis Iki 5 Gb/s duomenų perdavimo greitis Idealiai tinka darbui su dideliais failais Besisukantis korpusas be šerdies ir LED indikatorius
description_short_lv - 16 GB atmintinė Didelės spartos USB 3.0 jungtis Patogus pasukamas dangtelis Puikiai tinka darbui su dideliais failais Kompaktiškas - raktų pakabukas
description_short_ru - 8 GB atmintinė Greita USB 3.0 jungtis Patogus pasukamas dangtelis Puikiai tinka didelėms byloms Kompaktiškas dizainas - nešiokite kaip raktų pakabuką
Dizainas - formos veiksnys - Be dangtelio
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas > Formos veiksnys - Pasukamas
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
Dizainas > Medžiaga - Plastikas / metalas
Duomenys - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Duomenys - jungtys - USB 2.0
Duomenys - jungtys - USB 3.1 Gen 1
Duomenys - talpa - 16 GB
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux" 2.6.0 arba naujesnė versija
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
EAN - 4712702632187
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
Eksploatavimo sąlygos > Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_en - USB atmintinės
feature_group_et - USB atmintinės
feature_group_lv - USB atmintinės
feature_group_ru - USB atmintinės
Gamintojo produkto pavadinimas - "Blaze B30
gamintojo_kodas - SP016GBUF3B30V1K
Garantija - 24
GarantijaInformacija - Visą gyvenimą
gross_weight - 0.023
GTIN - 4712702632187
gylis - 12.5
Iš viso - Svoris (g) - 14,8
Kategorija - USB atmintinės
Kitos funkcijos > Matmenys (WxDxH) - 53,7 x 18,0 x 10,3 mm mm
Kodas - SP016GBUF3B30V1K
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84717070
LongDesc - Spinduliuoja kaip brangakmenisBlizgiame permatomame korpuse išraižytas geometrinis deimantų raštas, todėl "Blaze B30" spindi kaip prabangus juvelyrinis dirbinys ir spindi nuo įvairių šviesos šaltinių.Sukamas, kad būtų lengva naudoti ir laikytiDėl 360 laipsnių kampu pasukamo dangtelio dizaino ir nerūdijančio metalo konstrukcijos vartotojai gali naudoti ir laikyti tik nykščiu. Konstrukcija be dangtelio taip pat turi pasukimo ašį, o įmontuotas metalinis judesys garantuoja aukštesnę kokybę ir geresnį patvarumą ilgalaikiam naudojimui.Paprastos spartos USB 3.1 Gen1 sąsajaPaprastos spartos USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) sąsaja užtikrina žaibišką greitį, kad didelius failus, įskaitant HD vaizdo įrašus, didelės raiškos nuotraukas ir daugybę dokumentų, būtų galima greitai perkelti per kelias sekundes.
LongProductName - "Blaze B30", 16 GB, USB 3.1, juoda
LongSummaryDescription - "Silicon Power Blaze B30". Talpa: 16 GB, Įrenginio sąsaja: A tipo USB, USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Formos veiksnys: Be dangtelio. Svoris: 14,8 g. Produkto spalva: juoda.
name_et - "Silicon Power" atmintinė 16GB Blaze B30 USB 3.0, juoda
Našumas - "Mac" suderinamumas - Taip
Našumas - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.3 Panther", "Mac OS X 10.4 Tiger", "Mac OS X 10.5 Leopard", "Mac OS X 10.6 Snow Leopard", "Mac OS X 10.7 Lion", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 7", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 8.1", "Windows Vista", "Windows XP Home x64", "Windows XP Professional", "Windows XP Professional x64
Našumas > Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Našumas > Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.3 Panthe
Našumas > Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Basic
Našumas > talpa - 16 GB
net_weight - 0.015
Nuoroda - http://www.silicon-power.com/web/en_gb/product-90
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 8132 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:6:2017-04-01
Pakuotės savybės > TI svoris (kg) - 0 kg
Pakuotės turinys - kiekis pakuotėje - 1 vnt.
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 125 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 85 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 10 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 1 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 9 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.01 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - Silicon Power Blaze B30 16 GB USB 3.0 juodas
Pavadinimas - Silicon Power Blaze B30 USB atmintinė 16 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Juoda
pavadinimas_pl - "Silicon Power" atmintinė 16GB Blaze B30 USB 3.0, juoda
pavadinimas_ru - "Silicon Power" 16 GB "Blaze B30" USB 3.0 atmintinė, juoda
plotis - 8.5
Prekės ženklas - Silicio galia
prekės ženklas - Silicio galia
Prekės ženklo dalies kodas - SP016GBUF3B30V1K
Produkto pavadinimas - "Blaze B30
Saugumas - apsauga slaptažodžiu - Ne
Saugumas - PIN kodu apsaugota prieiga - Ne
Saugumas - pirštų atspaudų skaitytuvas - Ne
Saugumas - Saugumo algoritmai - 256 bitų AES
ShortSummaryDescription - "Silicon Power Blaze B30", 16 GB, A tipo USB, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), be dangtelio, 14,8 g, juoda
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - jungtys - USB 2.0
Specifikacijos - jungtys - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - Ryšiai - USB 2.0
Specifikacijos - Ryšiai - USB 2.0
Specifikacijos - Ryšiai - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - Ryšiai - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Linux 2.6.0" arba naujesnė versija
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Specifikacijos - talpa - 16 GB
Specifikacijos - talpa - 16 GB
Specifikacijos - talpa - 16 GB
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux" 2.6.0 arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux 2.6.0" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Svoris ir matmenys - Aukštis - 10.3 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 53.7 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 18 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 14.8 g
Svoris ir matmenys > Aukštis - 1.03 cm
Svoris ir matmenys > Gylis - 1.8 cm
Svoris ir matmenys > Plotis - 5.37 cm
Svoris ir matmenys > Svoris - 14.8 g
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.01 kg
Techninė informacija > Kitos funkcijos - - Klasikinis deimantais pjaustytas modelis - stilingesnė išvaizda- Dizainas be dangtelio, kad būtų lengva naudoti ir laikyti- Keturių krypčių padėties nustatymo sukimo patentai- Didelis patikimumas, sukasi daugiau kaip 5000 kartų- Naudojimo būseną rodo šviesos diodas- Nemokamai parsisiunčiamas "SP Widget"- Pateikiamas "Recuva File Recovery", leidžiantis atkurti ištrintus failus, pvz., skaitmenines nuotraukas, dokumentus, muziką ir vaizdo įrašus.
Techninė informacija > Talpa - 16 GB talpos talpykla
Techninė informacija > Tipas - USB atmintinė
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-90
vardas_lv - "Silicon Power" 16 GB "Blaze B30" USB 3.0 atmintinė, juoda
Veikimas - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Veikimas - talpa - 16 GB
Veikimas - USB versija - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Veikimas - Įrenginio sąsaja - A tipo USB
Veikimas > Sąsajos tipas - USB 3.0
height - 1.1
Üldine - Kõrgus (mm) - 53,7
Общее - Высота (мм) - 53,7
Vispārīgi - Augstums (mm) - 53,7
General - Height (mm) - 53.7
General - Width (mm) - 18
Üldine - Laius (mm) - 18
Общее - Ширина (мм) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
General - Color - Black
Общее - Цвет - Черный
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
Üldine - Kaal (g) - 14,8
Vispārīgi - Svars (g) - 14,8
General - Weight (g) - 14.8
Общее - Глубина (мм) - 10,3
Gross weight - 0.022 kg
Üldine - Sügavus (mm) - 10,3
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 10,3
General - Depth (mm) - 10.3
barcode - 886576010779
barcode - 4712702632187
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
description_en - Shine like a Jewel
Featuring with the geometric diamond-cut pattern carved on the glossy translucent body, Blaze B30 shines like a luxurious jewelry, and is able to reflect the sparkle through the different source of light. Blaze B30 is also built-in with the LED indicator, and the light will illuminate through the outer case, indicating the data transfer status during use. Swivel for Easily Use and Store
Blaze B30 incorporates the 360 degree capless swivel design with the stainless metal structure. This allows users to use and store with just a thumb push. Blaze B30 also enhances its durability of the swivel axis with the Four-way positioning rotating technology which avoids any damages or debris on the USB connector from loose axis. USB 3.1 Gen 1 Ultra Fast Transfer Rate
Outstanding read/write speed is coupled with the latest USB 3.1 Gen 1 interface feature a 5 Gb/s bandwidth which is 10× the bandwidth of a USB 2.0 interface. It saves users precious time backing up to and from the hard drive when transferring mass data files.
description_et - Sära kui teemant
Mälupulga korpus on kaunistatud luksusliku teemantlõikelise mustri ja läikiva pinnaga. Uhke muster peegeldab ka valgust, nii et kahtlemata ei jää see ilus mälupulk kellelegi märkamata. Blaze B30'le on sisse ehitatud ka andmeedastust tähistav LED tuluke, mis kumab andmeedastuse ajal läbi mälupulga korpuse. Mugav pöörlemisfunktsioon
Blaze B30'e korpusel on ka lahe metallist osa, mis pöörleb ümber mälupulga. Nii saad USB pistiku selle alla ära peita, kui mälupulka parasjagu ei kasuta ning nii on pistik kahjustuste ja mustuse eest kaitstud. Kui tekib vajadus jälle mälupulka kasutada, keeruta aga kaitse eest ära. Ülikiire USB 3.1 Gen 1 andmeedastus
Võrreldes tavapärase USB 2.0 ühendusega, on USB 3.1 Gen 1 ühendus 10× kiirem. Videote, piltide, muusika jms suure andmemahuga failide ülekandmisel ei pea enam kannatamatult kellaseieri tiksumist jälgima, sest andmed liiguvad USB 3.1 Gen 1 ühendusega erakordselt kiiresti.
description_lv - Mirdzošs kā dārgakmens Blaze B30 caurspīdīgo korpusu rotā ģeometrisks dimantveida reljefs raksts, kas atstaro gaismu un liek zibatmiņas diskam vizuļot kā izsmalcinātam juvelierizstrādājumam. Turklāt Blaze B30 aprīkots ar iebūvētu LED indikatoru, kas lietošanas laikā izgaismojas caur korpusu, attēlojot datu pārraides statusu. Grozāma konstrukcija vienkāršai un ērtai lietošanai Blaze B30 korpuss aprīkots ar 360 grādu grozāmu nerūsējošā tērauda konstrukciju bez atsevišķa vāciņa. Šāds dizaina risinājums lietotājiem ļauj operēt ar zibatmiņas disku, izmantojot tikai viena pirksta kustību. Piedevām Blaze B30 ir droši aizsargāts pret bojājumiem, pateicoties īpašai USB savienotāja stiprinājuma tehnoloģijai. USB 3.0 ātrgaitas datu pārraide
Izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienojumā ar jaunāko USB 3.0 interfeisu nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, pārsūtot liela izmēra datnes uz un no zibatmiņas diska.
description_ru - Сверкающий как ювелирное украшение Корпус накопителя напоминает по форме грани кристалла, придающие блеск и сияние Blaze B30. Поверхность корпуса отражает солнечные лучи, что делает накопитель похожим на изысканное ювелирное украшение. Blaze B30 оснащен встроенным LED индикатором, отображающим статус передачи данных при использовании. Простота и удобство
Отличаясь от наиболее распространненых моделей USB накопителей, Blaze B30 оснащен вращающейся на 360 градусов металлической конструкцией. Дизайн накопителя без колпачка очень удобен в использовании. B30 также надежно защищен от повреждений благодаря особой технологии крепления USB коннектора USB3.0 ультра высокая скорость
B30 отличается высокой производительностью благодаря интерфейсу USB 3.0 и пропускной способностью 5Gb/s, что в 10 раз превышает пропускную способность интерфейса USB 2.0. Новый интерфейс позволяет сэкономить время при передачи больших объемов данных.
description_short_en - 16 GB capacity flash drive Fast USB 3.1 Gen 1 connectivity Up to 5 Gbps transfer rate Perfect for working with large files Capless swivel design & LED indicator
description_short_et - 16 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.1 Gen 1 ühendus Kuni 5 Gbps andmeedastuskiirus Ideaalne suurte failidega töötamiseks Korgitu pöörlev korpus & LED indikaator
description_short_lv - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrgaitas USB 3.0 savienojums Ērts pagriežams vāciņš Lieliski piemērots darbam ar liela izmēra failiem Kompakts - atslēgu piekariņa izpildījumā
description_short_ru - Флешка емкостью 8 GB Быстрое соединение USB 3.0 Удобная поворотная крышечка Отличная работа с крупными файлами Компактный дизайн - носи как брелок
Design - Form factor - Capless
Design - Product colour - Black
Design > Form factor - Swivel
Design > Colour of product - Black
Design > Material - Plastic/Metal
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Ühendused - USB 2.0
Andmed - Ühendused - USB 3.1 Gen 1
Andmed - Maht - 16 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
EAN - 4712702632187
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
Operational conditions > Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
Producer product name - Blaze B30
manufacturer_code - SP016GBUF3B30V1K
Warranty - 24
WarrantyInfo - Lifetime
gross_weight - 0.023
GTIN - 4712702632187
depth - 12.5
Общее - Вес (г) - 14,8
Category - USB Flash Drives
Other features > Dimensions (WxDxH) - 53.7 x 18.0 x 10.3 mm mm
Code - SP016GBUF3B30V1K
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
LongDesc - Shine like a JewelFeaturing a geometric diamond-cut pattern carved on the glossy translucent body, Blaze B30 shines like luxurious jewellery and is able to sparkle from the different sources of light.Swivel for Easily Use and StoreThe 360-degree swivel cap design with the stainless metal structure allows users to use and store with just a thumb push. The capless design also features a swivel axis and the built-in metallic movement guarantees higher quality and better durability for long-term operation.SuperSpeed USB 3.1 Gen1 interfaceSuperSpeed USB 3.1 Gen1 (USB3.0) interface enables blazing-fast speed performance to quickly transfer large files including HD videos, high-resolution photos and great numbers of documents in seconds.
LongProductName - Blaze B30, 16GB, USB 3.1, Black
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B30. Capacity: 16 GB, Device interface: USB Type-A, USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Form factor: Capless. Weight: 14.8 g. Product colour: Black
name_et - Silicon Power mälupulk 16GB Blaze B30 USB 3.0, must
Performance - Mac compatibility - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Performance - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Performance > Linux operating systems supported - Yes
Performance > Mac operating systems supported - Mac OS X 10.3 Panthe
Performance > Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic
Performance > Capacity - 16 GB
net_weight - 0.015
Link - http://www.silicon-power.com/web/en_gb/product-90
Package features > Palette Qty - 8132 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Package features > TI weight (kg) - 0 kg
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Package features > Gross height (mm) - 125 mm
Package features > Gross depth (mm) - 85 mm
Package features > Gross width (mm) - 10 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 1 g
Package features > Paper/Pasteboard - 9 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.01 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - Silicon Power Blaze B30 16 GB USB 3.0 Black
Title - Silicon Power Blaze B30 USB flash drive 16 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Black
name_en - Silicon Power flash drive 16GB Blaze B30 USB 3.0, black
name_ru - Silicon Power флешка 16GB Blaze B30 USB 3.0, черный
width - 8.5
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
BrandPartCode - SP016GBUF3B30V1K
ProductName - Blaze B30
Security - Password protection - No
Security - PIN-secured access - No
Security - Fingerprint reader - No
Security - Security algorithms - 256-bit AES
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B30, 16 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Capless, 14.8 g, Black
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Спецификации - Соединения - USB 2.0
Спецификации - Соединения - USB 3.1 Gen 1
Specifications - Connectivity - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Specifications - Connectivity - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifications - Capacity - 16 GB
Спецификации - Емкость - 16 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Weight & dimensions - Height - 10.3 mm
Weight & dimensions - Depth - 53.7 mm
Weight & dimensions - Width - 18 mm
Weight & dimensions - Weight - 14.8 g
Weight & dimensions > Height - 1.03 cm
Weight & dimensions > Depth - 1.8 cm
Weight & dimensions > Width - 5.37 cm
Weight & dimensions > Weight - 14.8 g
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.01 kg
Technical details > Other features - - Classic diamond-cut pattern for a more stylish look- Cap-less design for easily use and store- Four-way positioning rotating Patents- Great reliability, rotating over 5000 times- LED indicates the usage status- SP Widget free download provided- Recuva File Recovery provided, allowing recovery of erased files, such as digital photos, documents, music and videos
Technical details > Capacity - 16GB ml
Technical details > Type - USB Flash Drive
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-90
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 16GB Blaze B30 USB 3.0, melna
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Capacity - 16 GB
Performance - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Performance - Device interface - USB Type-A
Performance > Interface type - USB 3.0
13,34 €
Silicon Power Blaze B30, 16GB, Black
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos