Silicon Power Blaze B05, 32GB, Pink

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 112161 Produkto kodas: SP032GBUF3B05V1H
Sandėlyje yra 32 vnt.
Garantija: 3 metų
19,37 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 08.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 08.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 08.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Apimtis: 32 GB
  • Read speed (max.): Nenurodyta
  • Write speed (max.): Nenurodyta
Pagrindinė informacija
Apimtis 32 GB
USB flash diskas tapo taip pat plačiai paplitusiu aksesuaru kaip ir mobilus telefonas, todėl rekomenduojame įsigyti didelės apimties flash diską. Flash disko talpos matmenys dažniausiai yra 1 DivX filmas, kuris užima maždaug 1.3Gb, todėl rekomenduojame įsigyti mažiausiai 2 Gb flash diską filmų perkėlimui. Jei pageidaujate savo kišenėje lengvai pernešti visą DVD turinį, įsigykite 8 Gb, ar didesnės apimties flash diską.
Read speed (max.) Nenurodyta

Didžiausias duomenų nuskaitymo greitis megabaitais per sekundę. Numato, kiek megabaitų konkretus atmintukas sugeba per sekundę parsųsti į kompiuterį ar kitą prietaisą. Pvz., 5 MB.s suteikia galimybę parsiųsti vieną aukštos kokybės mp3 dokumentą arba skaitmeninę nuotrauką per sekundę.

Spalva : Rožinis
Write speed (max.) Nenurodyta

Didžiausias duomenų nuskaitymo greitis megabaitais per sekundę. Numato, kiek megabaitų konkretus atmintukas sugeba per sekundę parsųsti į kompiuterį ar kitą prietaisą. Pvz., 5 MB.s suteikia galimybę parsiųsti vieną aukštos kokybės mp3 dokumentą arba skaitmeninę nuotrauką per sekundę.

Uostai ir įranga
Prijungimas USB Type-A

Jungimosi būdas, kurią palaiko atmintukas.

USB2.0 techniškai didžiausias duomenų pralaidumo greitis yra 480 megabitų, pavertus į megabaitus ir veikiant realiame pasaulyje siekia apie 40 Megabaitų. Todėl USB2.0 atmintukas, kuris sugeba įrašyti ir nuskaityti duomenis siekiančius daugiau nei 30 MB/s gali būti laikomas didžiausio pajėgumo pagal prijungimo ribą.

kad būtų užtikrinta didesnis pajėgumas buvo sukurtas USB3.0 standartas, kuris šiuo metu prieinamas vidutiės ir aukštos klasės naujuose kompiuteriuose ir sugeba užtikrinti didžiausią ~4 gigabitų per sekundę duomenų perdavimą, kuris paspartiną duomenų pralaidumą iki 400 megabaitų per sekundę. Tam, kad kopijuotų duomenis tokiu greičiu, kompiuteris turi būti aprūpintas kietasis diskas arba SSD, kurio įrašymo ir nuskaitymo greitis yra toks pat arba didesnis už atmintuko arba įrašymo greitį ir yra artimas USB 3.0 rodikliui.

USB2.0 ir USB3.0 yra atgalinio suderinamumo standartai. T.y. USB 2.0 prietaisas gali būti įtalpintas į USB 3.0 vietas ir atvirkščiai. Svarbu atkreipti dėmesį, kad bus panaudotas lėčiausias pralaidumo greitis, t.y. USB 2.0

Sąsaja : USB 3.2 Gen 1
Išsamesnė specifikacija
aukštis - 1
Bendra - Aukštis (mm) - 53,9
Bendra - Aukštis (mm) - 53,9
Bendra - Aukštis (mm) - 53,9
Bendra - Aukštis (mm) - 53.9
Bendra - Korpuso medžiaga - Plastikinis
Bendra - Korpuso medžiaga - Plastikinis
Bendra - Korpuso medžiaga - Plastmasė
Bendra - Kėbulo medžiaga - Plastikinis
Bendra - Plotis (mm) - 20
Bendra - Plotis (mm) - 20
Bendra - Plotis (mm) - 20
Bendra - Plotis (mm) - 20
Bendra - Spalva - Rožinis
Bendra - Spalvos - Rožinis
Bendra - Spalvos - Rožinis
Bendra - Spalvos - Rožinis
Bendra - Svoris (g) - 9,2
Bendra - Svoris (g) - 9,2
Bendra - Svoris (g) - 9.2
Bendrasis - gylis (mm) - 10
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10
brūkšninis kodas - 4712702632392
category_en - Įrašymo laikmenos
category_et - Įrašymo laikmenos
category_lv - Duomenų laikmenos
category_ru - Informacijos laikmenos
description_en - LED indikatorius "Blaze B05" turi LED indikatorių, pagal kurį naudotojai gali lengvai atpažinti perdavimo būseną vos žvilgtelėję. Tereikia tik nykščio, viską lengvai atliksite Pažangus "ištraukiamos USB jungties" pritaikymas žada naudotojams paprastesnį ir efektyvesnį kasdienio naudojimo būdą, kurį naudotojams tereikia valdyti tik vienu nykščiu. Blaze B05 pasižymi modernia išvaizda, stilingu ir srauto formos dizainu bei įvairiomis ryškiomis spalvomis, įskaitant klasikinę juodą, tamsiai mėlyną ir saldžiai rožinę. Itin greita USB 3.1 Gen 1 perdavimo sparta Išskirtinė skaitymo ir rašymo sparta suderinta su USB 3.1 Gen 1 sąsaja, pasižyminčia 5 Gb/s pralaidumu, kuris 10 kartų viršija USB 2.0 sąsajos pralaidumą. Tai leidžia naudotojams sutaupyti brangaus laiko kuriant atsargines kopijas į kietąjį diską ir iš jo perduodant masinius duomenų failus. Valdymas viena ranka, naudojant pažangios konstrukcijos ištraukiamą USB jungtį Speciali konstrukcija be dangtelio, nebereikia nerimauti dėl disko dangtelių praradimo LED indikatorius, pagal kurį naudotojai lengviau atpažįsta perkėlimo būseną Matinis paviršius, apsaugantis nuo įbrėžimų, pirštų atspaudų ir nešvarumų Nemokamai parsisiunčiama programinė įranga "SP Widget", suteikianti 7 pagrindines atsarginio kopijavimo ir "Secure" funkcijas.
description_et - LED indikatorius Ant "Blaze B05" atmintinės korpuso yra nedidelis LED indikatorius - naudotojas gali lengvai matyti, ar duomenys perduodami, ar ne. Taip išvengsite "saugaus disko pašalinimo" ir galėsite greičiau grįžti prie kasdienių užduočių. Viskas vienu nykščio paspaudimu Atminties kortelių dangtelių praradimas gali būti tikra bėda. Todėl "Blaze B05" turi įtraukiamą antgalį, kurį galima ištraukti greitai ir lengvai spustelėjus nykščiu. Tai labai paprasta. Ryškios spalvos ir stilinga "Blaze B05" korpuso išvaizda sukurta atsižvelgiant į naudotojus. Todėl jį galima įsigyti ir santūrios juodos, ir tamsiai mėlynos, ir ryškiai rožinės spalvos. "SuperSpeed USB 3.1 Gen 1" sąsaja "Silicon Power Blaze B05" atmintinėje naudojama "SuperSpeed USB 3.1 Gen 1" sąsaja, kad duomenys būtų perduodami itin sparčiai. Ji iki 10 kartų spartesnė nei senoji USB 2.0 jungtis - 5 Gb/s. Taigi galite sutaupyti laiko kopijuodami didelius duomenų kiekius į atmintinę ir iš jos. SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 sąsaja Ergonomiškas dizainas - patogiau naudoti Be kabliuko - nesijaudinkite dėl pamesto dangtelio Šviesos diodo indikatorius - lengva matyti, kada vyksta duomenų perdavimas Atsisiunčiama programinė įranga "SP Widget" siūlo septynias atsarginių kopijų kūrimo ir saugumo funkcijas.
description_lv - LED indikatorius "Blaze B05" atmintinėje yra LED indikatorius, todėl naudotojai gali greitai ir lengvai nustatyti duomenų perdavimo būseną vos vienu žvilgsniu. Patogus išstumiamos jungties dizainas Išmanus išstumiamos USB jungties dizainas leidžia naudotojams patogiau ir efektyviau naudoti prietaisą kasdienėje veikloje, tereikia tik brūkštelėti nykščiu. Ryškios spalvos, didelis greitis "Blaze B05" yra modernios išvaizdos, pasižymi stilingu ir sklandžiu dizainu bei įvairiomis spalvomis, įskaitant klasikinę juodą, tamsiai mėlyną ir švelniai rožinę. Itin spartus duomenų perdavimas USB 3.1 Gen 1 Išskirtinę duomenų nuskaitymo ir įrašymo spartą papildo USB 3.1 Gen 1 sąsaja su 5 Gb/s pralaidumu, kuris yra 10 kartų didesnis nei USB 2.0 pralaidumas. Tai leidžia naudotojams sutaupyti brangaus laiko perkeliant didelius failus į atmintinę ir iš jos.Viena ranka išstumiama USB jungtisKrepšys be dangtelio - nebereikia rūpintis, kad pamestumėte dangtelįLED indikatorius, kad būtų lengva nurodyti duomenų perdavimo būsenąMatinis paviršius - atsparus įbrėžimams, pirštų atspaudams ir purvuiNemokamai parsisiunčiama "SP Widget" programinė įranga, kurioje pateikiamos 7 svarbiausios duomenų atsarginės kopijos ir saugumo funkcijos.
description_ru - "Blaze B05" taip pat turi šviesos diodų indikatorių, todėl naudotojai gali lengvai stebėti esamą perdavimo būseną. Patogus korpuso dizainas su ištraukiama jungtimi Dėl naujoviškos ištraukiamos USB jungties konstrukcijos naudotojai gali lengvai ir greitai pasiekti failus ir dokumentus. Daugiau spalvų.More speed Blaze B05 yra trijų spalvų - klasikinės juodos, tamsiai mėlynos ir ryškiai rožinės - modernaus ir stilingo dizaino. USB 3.0 itin didelė sparta Naudojant USB 3.0 sąsają, 5 Gb/s pralaidumas yra 10 kartų didesnis nei USB 2.0 sąsajos pralaidumas. Taip sutaupoma laiko kopijuojant didelius duomenų kiekius į diską ir iš jo.
description_short_en - 32 GB talpos atmintinė Greita USB 3.1 Gen 1 jungtis Iki 5 Gb/s perdavimo sparta Puikiai tinka darbui su dideliais failais Patogus LED indikatorius ir dizainas be dangtelio
description_short_et - 32 GB talpos atmintinė Greita USB 3.1 Gen 1 jungtis Iki 5 Gb/s duomenų perdavimo greitis Idealiai tinka darbui su dideliais failais Patogi konstrukcija be dangtelio ir LED indikatorius
description_short_lv - 32 GB talpos atmintinėPastovi USB 3.1 Gen 1 jungtisDuomenų perdavimo sparta iki 5 Gb/sek Idealiai tinka darbui su dideliais failaisPraktiškas LED indikatorius ir dizainas be dangtelio
description_short_ru - 32 GB talpos "flash" atmintinėSkubi USB 3.0 jungtisLengvai iššokanti jungtisTinka dideliems failamsStilus dizainas, galima nešioti kaip raktų pakabuką
Dizainas - Apsaugos funkcijos - Atsparus įbrėžimams
Dizainas - formos veiksnys - Skaidrė
Dizainas - Produkto spalva - Rožinis
Duomenys - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Duomenys - jungtys - USB 3.1 Gen 1
Duomenys - talpa - 32 GB
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux" 2.6.0 arba naujesnė versija
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "Windows 8" / "Windows 7" / "Windows Vista" / "Windows XP" / "Windows 2000
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_en - USB atmintinės
feature_group_et - USB atmintinės
feature_group_lv - USB atmintinės
feature_group_ru - USB atmintinės
gamintojo_kodas - SP032GBUF3B05V1H
GarantijaInformacija - Visą gyvenimą
gross_weight - 0.018
GTIN - 4712702632392
gylis - 12.5
Iš viso - Svoris (g) - 9,2
Kategorija - USB atmintinės
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84717070
LongDesc - Tereikia tik nykščio, viską lengvai atliksiteProtingai pritaikyta "ištraukiama USB jungtis" žada naudotojams paprastesnį ir efektyvesnį būdą kasdieniam darbui atlikti tik nykščiu.Paprastos spartos USB 3.1 Gen1 sąsajaPaprastos spartos USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) sąsaja užtikrina itin spartų veikimą, kad didelius failus, įskaitant HD vaizdo įrašus, didelės skiriamosios gebos nuotraukas ir daugybę dokumentų, būtų galima perkelti per kelias sekundes.
LongProductName - "Blaze B05", 32 GB, USB 3.1 Gen1, rožinė
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B05. Talpa: 32 GB, Įrenginio sąsaja: A tipo USB, USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Formos veiksnys: Įrenginys: skaidrė. Svoris: 9,2 g. Produkto spalva: 1,5 mm: Spalva: rožinė
name_et - "Silicon Power" atmintinė 32GB Blaze B05 USB 3.0, rožinė
Našumas - "Mac" suderinamumas - Taip
Našumas - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.3 Panther", "Mac OS X 10.4 Tiger", "Mac OS X 10.5 Leopard", "Mac OS X 10.6 Snow Leopard", "Mac OS X 10.7 Lion", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium", Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 7 x64, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows Vista x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
net_weight - 0.009
Pavadinimas - Silicon Power Blaze B05 USB atmintinė 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Pink
pavadinimas_pl - "Silicon Power" atmintinė 32GB Blaze B05 USB 3.0, rožinė
pavadinimas_ru - "Silicon Power" 32 GB "Blaze B05" USB 3.0 atmintinė, rožinė
plotis - 8.5
Prekės ženklas - Silicio galia
prekės ženklas - Silicio galia
Prekės ženklo dalies kodas - SP032GBUF3B05V1H
Produkto pavadinimas - Blaze B05
Saugumas - apsauga slaptažodžiu - Ne
Saugumas - PIN kodu apsaugota prieiga - Ne
Saugumas - pirštų atspaudų skaitytuvas - Ne
Saugumas - Saugumo algoritmai - 256 bitų AES
ShortSummaryDescription - "Silicon Power Blaze B05", 32 GB, A tipo USB, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), skaidrių, 9,2 g, rožinė
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - jungtys - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - Ryšiai - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - Ryšiai - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Linux 2.6.0" arba naujesnė versija
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "Windows 8" / "Windows 7" / "Windows Vista" / "Windows XP" / "Windows 2000
Specifikacijos - talpa - 32 GB
Specifikacijos - talpa - 32 GB
Specifikacijos - talpa - 32 GB
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux" 2.6.0 arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux 2.6.0" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "Windows 8" / "Windows 7" / "Windows Vista" / "Windows XP" / "Windows 2000
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "Windows 8" / "Windows 7" / "Windows Vista" / "Windows XP" / "Windows 2000
Svoris ir matmenys - Aukštis - 10 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 20 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 53.9 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 9.2 g
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-88
vardas_lv - "Silicon Power" 32 GB "Blaze B05" USB 3.0 atmintinė, rožinė
Veikimas - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Veikimas - talpa - 32 GB
Veikimas - USB versija - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Veikimas - Įrenginio sąsaja - A tipo USB
height - 1
Üldine - Kõrgus (mm) - 53,9
Общее - Высота (мм) - 53,9
Vispārīgi - Augstums (mm) - 53,9
General - Height (mm) - 53.9
Üldine - Korpuse materjal - Plastik
Общее - Материал корпуса - Пластик
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
General - Body material - Plastic
General - Width (mm) - 20
Üldine - Laius (mm) - 20
Общее - Ширина (мм) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
General - Color - Pink
Üldine - Värvus - Roosa
Общее - Цвет - Розовый
Vispārīgi - Krāsa - Rozā
Üldine - Kaal (g) - 9,2
Vispārīgi - Svars (g) - 9,2
General - Weight (g) - 9.2
Общее - Глубина (мм) - 10
General - Depth (mm) - 10
Üldine - Sügavus (mm) - 10
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 10
barcode - 4712702632392
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
description_en - LED indicator
Blaze B05 are designed with a LED indicator by which users can easily recognize the transferring status with just a simple glance. Simply a thumb needed, easily everything completed
The intelligent adoption of the "retractable USB connector" promises users an easier and more efficient way for daily use by which users just need to operate with one thumb only. Brighten up, speed up
Blaze B05 come in the modern look with the stylish and stream shape design and various vivid color schemes including classic black, navy blue and sweet pink. USB 3.1 Gen 1 ultra fast transfer rate
Outstanding read/write speed is coupled with the USB 3.1 Gen 1 interface feature a 5 Gb/s bandwidth which is 10× the bandwidth of a USB 2.0 interface. It saves users precious time backing up to and from the hard drive when transferring mass data files. One-handed operation with the intelligent design of retractable USB connector Special cap-less design, no more worries about the loss of drive caps LED indicator, easier for users to recognize the transferring status Matte surface, able to avoid scratches, fingerprint and dirt SP Widget free download software, providing 7 major back-up and Secure functions
description_et - LED indikaator
Blaze B05 mälupulk on varustatud väikese LED indikaatoriga korpusel – kasutaja saab kerge pealevaatamisega teada, kas andmeid edastatakse või mitte. Niimoodi säästad end "turvaliselt irdketta eemaldamisest" ning saad kiiremini naasta igapäevatoimetuste juurde. Kõik ainult pöidlaliigutuse kaugusel
Mälupulga korkide kadumine võib olla paras nuhtlus. Seetõttu ongi Blaze B05 mälupulk varustatud sissetõmmatava otsikuga, mida saab teostada lihtsa ning kiire pöidlaliigutusega. Nii lihtne see ongi. Kirkad värvid ning stiilne välimus
Blaze B05 korpuse disainimisel on mõeldud kasutajate soovidele. Seetõttu on valikus nii tagasihoidlik must kui tumesinine värv, samas ka ere roosa. SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 liides
Silicon Power Blaze B05 mälupulk kasutab SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 ühendust, mis võimaldab ülikiiret andmeedastust. See on kuni 10 korda kiirem, kui vana USB 2.0 ühendus – 5 Gbps. Niimoodi säästad aega suurte andmemahtude kopeerimisel mälupulgale või mälupulgalt arvutisse. SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 liides Ergonoomiline disain – lihtsam kasutada Korgivaba disain – ära muretse kaduma läinud korgi pärast LED indikaator – lihtsalt aru saadav, mil andmeedastus toimub SP Widget allalaetav tarkvara pakub seitset tagavarakoopia ning turvafunktsiooni
description_lv - LED indikators Blaze B05 zibatmiņas disks ir aprīkots ar LED indikatoru, ļaujot lietotājiem ātri un ērti noteikt datu pārraides statusu tikai ar vienu skatienu. Ērts izbīdāma savienotāja dizains Pārdomātais izbīdāma USB savienotāja risinājums nodrošina lietotājiem ērtāku un efektīvāku ierīces lietošanu ikdienā, prasot tikai vienu īkšķa kustību. Spilgtas krāsas, liels ātrums Blaze B05 ir moderns izskats, ko raksturo stilīgs un plūdlīniju dizains un dažādas krāsu versijas, to skaitā klasiski melna, jūras zila un maigi rozā. USB 3.1 Gen 1 īpaši ātra datu pārraide Izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums ir papildināts ar USB 3.1 Gen 1 interfeisu ar 5 Gb/sek. joslas platumu, kas 10 reizes pārsniedz USB 2.0 joslas platumu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, pārsūtot liela izmēra failus uz un no zibatmiņas diska.Ar vienu roku izbīdāms USB savienotājsKorpusa dizains bez vāciņa — vairs nekādu raižu par vāciņa nozaudēšanuLED indikators ērtākai datu pārraides statusa noteikšanaiMatēta virsma — noturīga pret skrāpējumiem, pirkstu nospiedumiem un netīrumiemBezmaksas lejupielādējama programmatūra SP Widget, kas nodrošina 7 svarīgākās datu rezerves kopēšanas un drošības funkcijas
description_ru - LED индикатор
Blaze B05 также оснащен LED индикатором, по которому пользователи могут легко отследить текущий статус передачи данных. Удобный дизайн корпуса с выдвижным коннектором
Инновационный дизайн выдвижного USB коннектора позволяет пользователям легко и быстро получить доступ к файлам и документам. Больше цвета.Больше скорости
Blaze B05 отличается современным и стильным дизайном и доступен в трех цветовых решениях: классический черный, морской синий и ярко-розовый. USB 3.0 Ультра высокая скорость передачи данных
Благодаря интерфейсу USB 3.0 пропускная способность накопителя - 5Gb/s в 10 раз превышает пропускную способность интерфейса USB 2.0. Это позволяет сэкономить время при копировании большого объема данных с и на накопитель.
description_short_en - 32 GB capacity flash drive Fast USB 3.1 Gen 1 connectivity Up to 5 Gbps transfer rate Perfect for working with large files Handy LED indicator and capless design
description_short_et - 32 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.1 Gen 1 ühendus Kuni 5 Gbps andmeedastuskiirus Ideaalne suurte failidega töötamiseks Mugav korgitu disain ja LED indikaator
description_short_lv - 32 GB ietilpības zibatmiņas disksĀtrs USB 3.1 Gen 1 savienojumsDatu pārraides ātrums līdz 5 Gb/sek.Ideāli piemērots darbam ar liela izmēra failiemPraktisks LED indikators un dizains bez vāciņa
description_short_ru - Флешка емкостью 32 GBБыстрое соединение USB 3.0Удобный выдвижной коннекторОтличная работа с крупными файламиСтильный дизайн, носи как брелок
Design - Protection features - Scratch resistant
Design - Form factor - Slide
Design - Product colour - Pink
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Ühendused - USB 3.1 Gen 1
Andmed - Maht - 32 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista / Windows XP / Windows 2000
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
manufacturer_code - SP032GBUF3B05V1H
WarrantyInfo - Lifetime
gross_weight - 0.018
GTIN - 4712702632392
depth - 12.5
Общее - Вес (г) - 9,2
Category - USB Flash Drives
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
LongDesc - Simply a Thumb Needed, Everything Easily CompletedThe intelligent adoption of the "retractable USB connector" promises users an easier and more efficient way for daily operatation with only a thumb.SuperSpeed USB 3.1 Gen1 interfaceSuperSpeed USB 3.1 Gen1 (USB3.0) interface enables blazing-fast speed performance to quickly transfer large files including HD videos, high-resolution photos and great numbers of documents in seconds.
LongProductName - Blaze B05, 32GB, USB 3.1 Gen1, Pink
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B05. Capacity: 32 GB, Device interface: USB Type-A, USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Form factor: Slide. Weight: 9.2 g. Product colour: Pink
name_et - Silicon Power mälupulk 32GB Blaze B05 USB 3.0, roosa
Performance - Mac compatibility - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Performance - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows Vista x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
net_weight - 0.009
Title - Silicon Power Blaze B05 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Pink
name_en - Silicon Power flash drive 32GB Blaze B05 USB 3.0, pink
name_ru - Флешка Silicon Power 32GB Blaze B05 USB 3.0, розовая
width - 8.5
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
BrandPartCode - SP032GBUF3B05V1H
ProductName - Blaze B05
Security - Password protection - No
Security - PIN-secured access - No
Security - Fingerprint reader - No
Security - Security algorithms - 256-bit AES
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B05, 32 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Slide, 9.2 g, Pink
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Спецификации - Соединения - USB 3.1 Gen 1
Specifications - Connectivity - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista / Windows XP / Windows 2000
Specifications - Capacity - 32 GB
Спецификации - Емкость - 32 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 32 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista / Windows XP / Windows 2000
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista / Windows XP / Windows 2000
Weight & dimensions - Height - 10 mm
Weight & dimensions - Depth - 20 mm
Weight & dimensions - Width - 53.9 mm
Weight & dimensions - Weight - 9.2 g
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-88
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 32GB Blaze B05 USB 3.0, rozā
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Capacity - 32 GB
Performance - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Performance - Device interface - USB Type-A
19,37 €
Silicon Power Blaze B05, 32GB, Pink
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos