Silicon Power Blaze B06, 16GB, White

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 141527 Produkto kodas: SP016GBUF3B06V1W
Sandėlyje yra 44 vnt.
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
17,64 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 08.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 08.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 08.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Apimtis: 16 GB
  • Read speed (max.): Nenurodyta
  • Write speed (max.): Nenurodyta
Pagrindinė informacija
Apimtis 16 GB
USB flash diskas tapo taip pat plačiai paplitusiu aksesuaru kaip ir mobilus telefonas, todėl rekomenduojame įsigyti didelės apimties flash diską. Flash disko talpos matmenys dažniausiai yra 1 DivX filmas, kuris užima maždaug 1.3Gb, todėl rekomenduojame įsigyti mažiausiai 2 Gb flash diską filmų perkėlimui. Jei pageidaujate savo kišenėje lengvai pernešti visą DVD turinį, įsigykite 8 Gb, ar didesnės apimties flash diską.
Read speed (max.) Nenurodyta

Didžiausias duomenų nuskaitymo greitis megabaitais per sekundę. Numato, kiek megabaitų konkretus atmintukas sugeba per sekundę parsųsti į kompiuterį ar kitą prietaisą. Pvz., 5 MB.s suteikia galimybę parsiųsti vieną aukštos kokybės mp3 dokumentą arba skaitmeninę nuotrauką per sekundę.

Spalva : Balta
Write speed (max.) Nenurodyta

Didžiausias duomenų nuskaitymo greitis megabaitais per sekundę. Numato, kiek megabaitų konkretus atmintukas sugeba per sekundę parsųsti į kompiuterį ar kitą prietaisą. Pvz., 5 MB.s suteikia galimybę parsiųsti vieną aukštos kokybės mp3 dokumentą arba skaitmeninę nuotrauką per sekundę.

Uostai ir įranga
Prijungimas USB Type-A

Jungimosi būdas, kurią palaiko atmintukas.

USB2.0 techniškai didžiausias duomenų pralaidumo greitis yra 480 megabitų, pavertus į megabaitus ir veikiant realiame pasaulyje siekia apie 40 Megabaitų. Todėl USB2.0 atmintukas, kuris sugeba įrašyti ir nuskaityti duomenis siekiančius daugiau nei 30 MB/s gali būti laikomas didžiausio pajėgumo pagal prijungimo ribą.

kad būtų užtikrinta didesnis pajėgumas buvo sukurtas USB3.0 standartas, kuris šiuo metu prieinamas vidutiės ir aukštos klasės naujuose kompiuteriuose ir sugeba užtikrinti didžiausią ~4 gigabitų per sekundę duomenų perdavimą, kuris paspartiną duomenų pralaidumą iki 400 megabaitų per sekundę. Tam, kad kopijuotų duomenis tokiu greičiu, kompiuteris turi būti aprūpintas kietasis diskas arba SSD, kurio įrašymo ir nuskaitymo greitis yra toks pat arba didesnis už atmintuko arba įrašymo greitį ir yra artimas USB 3.0 rodikliui.

USB2.0 ir USB3.0 yra atgalinio suderinamumo standartai. T.y. USB 2.0 prietaisas gali būti įtalpintas į USB 3.0 vietas ir atvirkščiai. Svarbu atkreipti dėmesį, kad bus panaudotas lėčiausias pralaidumo greitis, t.y. USB 2.0

Sąsaja : USB 3.2 Gen 1
Išsamesnė specifikacija
aukštis - 1.1
Bendra - Aukštis (mm) - 59,7
Bendra - Aukštis (mm) - 59,7
Bendra - Aukštis (mm) - 59,7
Bendra - Aukštis (mm) - 59.7
Bendra - Korpuso medžiaga - Plastikinis
Bendra - Korpuso medžiaga - Plastikinis
Bendra - Korpuso medžiaga - Plastmasė
Bendra - Kėbulo medžiaga - Plastikinis
Bendra - Plotis (mm) - 19,4
Bendra - Plotis (mm) - 19,4
Bendra - Plotis (mm) - 19,4
Bendra - Plotis (mm) - 19.4
Bendra - Spalva - Balta
Bendra - Spalvos - Balta
Bendra - Spalvos - Balta
Bendra - Spalvos - Balta
Bendra - Svoris (g) - 9
Bendra - Svoris (g) - 9
Bendra - Svoris (g) - 9
Bendrasis - gylis (mm) - 10
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 10
brūkšninis kodas - 4712702633689
category_en - Įrašymo laikmenos
category_et - Įrašymo laikmenos
category_lv - Duomenų laikmenos
category_ru - Informacijos laikmenos
description_en - Formuokite savo prisiminimus tobulu kampu Dėl tobulo 13,14° kampo "Blaze B06" demonstruoja netradicinę nuožulnią formą, kuri atskleidžia nepaprastai įmantrų stilių. Blaze B06, kuriame elegancija dera su moderniu racionaliu disko korpusu, yra puikus aukštųjų technologijų ir aukštosios mados derinys. Saugokite, spalvinkite! Blaze B06 sukurtas modernios išvaizdos su žavinga kriauklės balta spalva. Be sudėtingų konstrukcijų, "Blaze B06" spindi grynu ir paprastu stiliumi, tiesiogiai perteikiančiu elegantišką gestą. "Blaze B06" pritaikytas išradingas užspaudžiamas dangtelis, kurį naudotojai gali lengvai naudoti ir laikyti nesijaudindami dėl dangtelio praradimo. Dėl korpuso gale esančio griovelio jis tampa išties madingu aksesuaru, kurį galima lengvai pritvirtinti prie rankinių, krepšių ir raktų pakabukų. Itin spartus USB 3.1 Gen 1 duomenų perdavimas Išskirtinė skaitymo ir rašymo sparta suderinta su naujausia USB 3.1 Gen 1 sąsaja, pasižyminčia 5 Gb/s pralaidumu, kuris 10 kartų viršija USB 2.0 sąsajos pralaidumą. Tai leidžia naudotojams sutaupyti brangaus laiko kuriant atsargines kopijas į kietąjį diską ir iš jo perduodant masinius duomenų failus.
description_et - Modernus "Blaze B06" dizainas sukurtas taip, kad išsiskirtų iš kitų. 13,14° pasvirimo kampas suteikia atmintukui naują ir stilingą išvaizdą. Šiuo atveju mada ir elegancija susilieja - čia pažangiausios technologijos dera su moderniausia mada. Kiaušinio lukšto formos korpuso elegancija yra tokia tyra, kad tiks visiems skoniams. Naudojant "Blaze B06" su lengvai prigludusiu dangteliu nereikia nerimauti dėl dangtelių praradimo, nes ši atmintinė sukurta atsižvelgiant į patogumą - dangtelis tvirtai ir saugiai įsitvirtina dėkle. Be to, ant jo galo yra spaustukas, kad galėtumėte jį nešiotis kaip madingą aksesuarą, prisegtą prie rankinės ar raktų pakabuko. Išskirtinai greita USB 3.1 Gen 1 Lyginant su standartine USB 2.0 jungtimi, USB 3.1 Gen 1 yra 10 kartų greitesnė. Perkeliant vaizdo įrašus, nuotraukas, muziką ir kitus didelius duomenų failus, nebereikia laukti, kol laikrodis pradės tiksėti, nes USB 3.1 Gen 1 perduoda duomenis itin greitai.
description_lv - Formos harmonija "Blaze B06" blykstės atmintinė išsiskiria neįprasta nuožulnia išorine struktūra, išlenkta elegantišku 13,14° kampu, todėl pasižymi itin originaliu ir šiuolaikišku stiliumi. "Blaze B06" yra elegantiškas ir modernus plūduriuojantis korpusas, puikiai derinantis aukštąsias technologijas ir madą. Lakoniškas ir elegantiškas "Blaze B06" yra šiuolaikinio dizaino, nuostabios baltos spalvos. "Blaze B06" neturi sudėtingų struktūrų, todėl spindi natūralumu ir paprastumu, spinduliuoja gryną eleganciją. Patogus dėklo dangtelio tvirtinimas Išradinga "Blaze B06" konstrukcija leidžia greitai ir lengvai pritvirtinti dėklo dangtelį prie dėklo galinės dalies. Šis konstrukcinis sprendimas leidžia patogiai laikyti dangtelį, kai naudojamasi atmintuku, ir išlaisvina naudotojus nuo rūpesčių jį pamesti. Be to, dėklo gale esantis specialus pakabinamas spaustukas paverčia "flash" atmintinę tikru madingu aksesuaru, kurį galima lengvai pritvirtinti prie rankinių, piniginių ir raktų pakabukų. USB 3.0 didelės spartos duomenų perdavimas Puiki atmintinės skaitymo ir rašymo sparta kartu su naujausia USB 3.0 sąsaja užtikrina 5 Gb/s duomenų perdavimo spartą, t. y. 10 kartų didesnę nei pagal USB 2.0 standartą. Tai leidžia naudotojams sutaupyti brangaus laiko perkeliant didelius failus į "flash" atmintinę ir iš jos.
description_ru - Itin harmoninga "Blaze B06" forma ir kampinė konstrukcija išsiskiria iš kitų modelių, o aptakus 13,14° išorinis kampas simbolizuoja jūsų pasirinktų skaitmeninių priedų unikalumą ir originalumą. Elegantiškai derinant lygius ir matinius paviršius, šio disko korpusas yra ir žaviai blizgus, ir klasikinio santūrumo, todėl visada galėsite spinduliuoti stilingu žavesiu, naudodami puikius įrenginius. "Blaze B06" išsiskiria ne tik savita išvaizda, bet ir šviesia korpuso spalva: elegantiški balti tonai sukuria akį traukiančio rafinuotumo pojūtį ir įrodo, kad net toks mažas prietaisas kaip USB gali puikiai atskleisti unikalų savininko stilių. Išmanioji "Blaze B06" konstrukcija sukurta taip, kad naudojant dėklą dangtelis būtų greitai ir lengvai pritvirtintas prie galinės dėklo dalies, todėl jis išlieka savo vietoje ir nereikia nerimauti, kad bus pamestas ar pažeista originali konstrukcija. Dėl šio įmantraus dizaino "Blaze B06" visada ir visur atrodysite gerai! Didelė skaitymo ir rašymo sparta su USB 3.0 Dėl itin sparčios USB 3.0 sąsajos, kuri yra dukart spartesnė nei USB 2.0 ir suderinama su atgaline versija, "Blaze B06" gerokai sutrumpins failų kopijavimo laiką. Net didelės talpos kelių gigabaitų garso ir vaizdo failus nukopijuosite nuostabiu greičiu ir efektyvumu.
description_short_en - 16 GB talpos atmintinė Greita USB 3.1 Gen 1 jungtis Iki 5 Gb/s perdavimo sparta Puikiai tinka darbui su dideliais failais Pritvirtinimas prie raktų ryšulio ir LED indikatorius
description_short_et - 16 GB atmintinė Greita USB 3.1 Gen 1 jungtis Iki 5 Gb/s duomenų perdavimo greitis Idealiai tinka darbui su dideliais failais Pritvirtinimas prie raktų ryšulio ir LED indikatorius
description_short_lv - 16 GB atmintinė Didelės spartos USB 3.0 jungtis Puikiai tinka darbui su dideliais failais Šiuolaikiškas raktų pakabukas Švarus, glaustas dizainas
description_short_ru - 16 GB talpos atmintinė Greita USB 3.0 jungtis Puikus našumas naudojant didelius failus Stilingas dizainas, galima nešioti kaip raktų pakabuką Švarus, glaustas dizainas
Duomenys - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Duomenys - jungtys - USB 2.0
Duomenys - jungtys - USB 3.1 Gen 1
Duomenys - talpa - 16 GB
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux" 2.6.0 arba naujesnė versija
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Duomenys - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
feature_group_en - USB atmintinės
feature_group_et - USB atmintinės
feature_group_lv - USB atmintinės
feature_group_ru - USB atmintinės
gamintojo_kodas - SP016GBUF3B06V1W
gross_weight - 0.017
gylis - 12.5
Iš viso - Svoris (g) - 9
name_et - "Silicon Power" atmintinė 16GB Blaze B06 USB 3.0, balta
net_weight - 0.009
pavadinimas_pl - "Silicon Power" atmintinė 16GB Blaze B06 USB 3.0, balta
pavadinimas_ru - Silicon Power 16GB Blaze B06 USB 3.0 atmintinė, balta
plotis - 8.5
prekės ženklas - Silicio galia
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - jungtys - USB 2.0
Specifikacijos - jungtys - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - Ryšiai - USB 2.0
Specifikacijos - Ryšiai - USB 2.0
Specifikacijos - Ryšiai - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - Ryšiai - USB 3.1 Gen 1
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Linux 2.6.0" arba naujesnė versija
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Specifikacijos - talpa - 16 GB
Specifikacijos - talpa - 16 GB
Specifikacijos - talpa - 16 GB
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux" 2.6.0 arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Linux 2.6.0" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.3" arba naujesnė versija
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Specifikacijos - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
vardas_lv - "Silicon Power" atmintinė 16GB Blaze B06 USB 3.0, balta
height - 1.1
Üldine - Kõrgus (mm) - 59,7
Общее - Высота (мм) - 59,7
Vispārīgi - Augstums (mm) - 59,7
General - Height (mm) - 59.7
Üldine - Korpuse materjal - Plastik
Общее - Материал корпуса - Пластик
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
General - Body material - Plastic
Üldine - Laius (mm) - 19,4
Общее - Ширина (мм) - 19,4
Vispārīgi - Platums (mm) - 19,4
General - Width (mm) - 19.4
General - Color - White
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
Vispārīgi - Krāsa - Balta
General - Weight (g) - 9
Üldine - Kaal (g) - 9
Vispārīgi - Svars (g) - 9
Общее - Глубина (мм) - 10
General - Depth (mm) - 10
Üldine - Sügavus (mm) - 10
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 10
barcode - 4712702633689
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
description_en - Shape Your Memories with the Perfect Angle
With the perfect angle of 13.14°, Blaze B06 displays the unconventional beveled-shape to show the extraordinarily voguish style. Blending elegance with modern streamlined drive body, Blaze B06 comes to be the perfect combination of hi-tech and high fashion. Store It, Color It!
Blaze B06 is created with a modern look with the delightful color of shell white. Without complicated designs, Blaze B06 shines at the pure and simple style to directly convey the elegant gesture. Snap-on cap design
Blaze B06 adopts the ingenious snap-on cap design by which users can easily use and store without worries from cap loss. And the groove design at the end of the body makes it a truly fashion accessory that can be easily attached to your purses, bags and key rings. USB 3.1 Gen 1 Ultra Fast Transfer Rate
Outstanding read/write speed is coupled with the latest USB 3.1 Gen 1 interface feature a 5 Gb/s bandwidth which is 10× the bandwidth of a USB 2.0 interface. It saves users precious time backing up to and from the hard drive when transferring mass data files.
description_et - Moodne disain
Blaze B06 on disainitud teistest eristuma. Selle 13,14° kaldenurk annab mälupulgale uudse ja stiilse väljanägemise. Selles korpuses on ühinenud mood ja elegants – kohtuvad tipptehnoloogia ja tippmood. Munakoorevalges korpuses peituv elegants on niivõrd puhas, et sobib igale maitsele. Kergelthaakuv kork
Blaze B06'e kasutades ei pea muretsema kaduvate korkide pärast, kuna selle mälupulga loomisel on silmas peetud kasutajasõbralikkus – mälupulga kork haakub kindlalt ja tugevalt korpusega. Mälupulga otsas on ka kinnituskoht, mille abil saad seda kanda moeaksessuaarina käekotile või võtmehoidjale kinnitatuna. Erakordselt kiire USB 3.1 Gen 1
Võrreldes tavapärase USB 2.0 ühendusega, on USB 3.1 Gen 1 ühendus 10× kiirem. Videote, piltide, muusika jms suure andmemahuga failide ülekandmisel ei pea enam kannatamatult kellaseieri tiksumist jälgima, sest andmed liiguvad USB 3.1 Gen 1 ühendusega erakordselt kiiresti.
description_lv - Formas harmonija Zibatmiņas disks Blaze B06 izceļas ar neparastu slīpas formas ārējo konstrukciju, kas izliekta elegantā 13,14° leņķī, demonstrējot īpaši oriģinālu un mūsdienīgu stilu. Savienojot eleganci ar modernu plūdlīniju korpusu, Blaze B06 ir ideāls augsto tehnoloģiju un modes apvienojums. Lakonisks un elegants dizains
Blaze B06 veidots ar mūsdienīgu dizainu apburošā baltas krāsas tonī. Iztrūkstot sarežģītām konstrukcijām, Blaze B06 mirdz savā dabiskumā un vienkāršībā, izstarojot tīru eleganci. Ērts korpusa vāciņa stiprinājums
Blaze B06 atjautīgais konstrukcijas risinājums ļauj ātri un viegli nostiprināt vāciņu uz korpusa aizmugurējās daļas. Šāds dizaina risinājums ļauj ērti uzglabāt vāciņu zibatmiņas diska lietošanas laikā un atbrīvo lietotājus no uztraukuma par tā iespējamu nozaudēšanu. Turklāt speciāls piekara stiprinājums korpusa galā ļauj pārvērst zibatmiņas disku īstenā modes aksesuārā, kas viegli piestiprināms pie somiņām, makiem un atslēgu gredzeniem. USB 3.0 ātrgaitas datu pārraide
Zibatmiņas diska izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienojumā ar jaunāko USB 3.0 interfeisu nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, pārsūtot liela izmēra datnes uz un no zibatmiņas diska.
description_ru - Предельная гармоничность формы и структуры углов
Blaze B06 отличается от аналогов нестандартностью своей внешней конструкции с изящным углом 13.14°, символизирующим неповторимость и оригинальность вашего стиля в выборе цифровых аксессуаров. Элегантно совмещая гладкую и матовую поверхности, корпус этого накопителя то завораживает своим блеском, то создает ощущение классической сдержанности, позволяя вам всегда излучать стильное очарование идеальным выбором используемых вами устройств. Чистота светлых тонов, ласкающая взгляд
В дополнение к оригинальному внешнему исполнению, Blaze B06 отличается светлой цветовой гаммой своего корпуса: преобладание элегантных оттенков белого создает ощущение эффектной изысканности и демонстрирует, что даже такое маленькое устройство, как USB-накопитель, может идеально подчеркнуть неповторимость стиля своего владельца. Умный дизайн с удобным закреплением колпачка на корпусе
Конструкция Blaze B06 позволяет быстро и легко закрепить колпачок на задней части корпуса при работе, позволяя ему всегда быть на своем месте, избавляя от беспокойства о том, что он может потеряться, и при этом не нарушая изначальную структуру устройства. С таким умным дизайном, Blaze B06 всегда и везде будет радовать вас своей красотой! Высокие скорости чтения и записи с интерфейсом USB3.0
Применяя сверхбыстрый интерфейс передачи данных USB 3.0, опережающий по скорости USB 2.0 в два раза и обратно совместимый с ним, Blaze B06 позволит вам существенно снизить время, требуемое для копирования файлов. Даже объемные многогигабайтные аудио и видео файлы будут переписаны с удивительной быстротой и эффективностью.
description_short_en - 16 GB capacity flash drive Fast USB 3.1 Gen 1 connectivity Up to 5 Gbps transfer rate Perfect for working with large files Keychain attachment & LED indicator
description_short_et - 16 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.1 Gen 1 ühendus Kuni 5 Gbps andmeedastuskiirus Ideaalne suurte failidega töötamiseks Võtmehoidja kinnitus & LED indikaator
description_short_lv - 16 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrgaitas USB 3.0 savienojums Lieliski piemērots darbam ar liela izmēra failiem Moderns dizains - atslēgu piekariņa izpildījumā Tīrs lakonisks dizains
description_short_ru - Флешка емкостью 16 GB Быстрое соединение USB 3.0 Отличная работа с крупными файлами Стильный дизайн, носи как брелок Чистый лаконичный дизайн
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Ühendused - USB 2.0
Andmed - Ühendused - USB 3.1 Gen 1
Andmed - Maht - 16 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
manufacturer_code - SP016GBUF3B06V1W
gross_weight - 0.017
depth - 12.5
Общее - Вес (г) - 9
name_et - Silicon Power mälupulk 16GB Blaze B06 USB 3.0, valge
net_weight - 0.009
name_en - Silicon Power flash drive 16GB Blaze B06 USB 3.0, white
name_ru - Silicon Power флешка 16GB Blaze B06 USB 3.0, белый
width - 8.5
brand - Silicon Power
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Спецификации - Соединения - USB 2.0
Спецификации - Соединения - USB 3.1 Gen 1
Specifications - Connectivity - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Specifications - Connectivity - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifications - Capacity - 16 GB
Спецификации - Емкость - 16 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 16 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 16GB Blaze B06 USB 3.0, balta
17,64 €
Silicon Power Blaze B06, 16GB, White
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos