Gigabyte GeForce RTX 3070, 8GB GDDR6, Gaming OC rev. 2.0 (LHR)

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 733752 Produkto kodas: GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0
Galima užsisakyti 18 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
519,55 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 09.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 09.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • GPU modelis: GeForce RTX 3070
  • Variklio greitis (GPU speed): 1815 MHz
  • Elektros lizdai: 1x 8-pin + 1x 6-pin
  • Operatyvinė atmintis: 8 GB
  • Atminties technologija: GDDR6
  • Gesinimas: High-End Cooler
Aprašymas
Siūlome įsigyti vaizdo plokštę Gigabyte GeForce RTX 3070 su 8 GB GDDR6 RAM.

GeForce RTX 3070 vaizdo plokštė užtikrina našumą, apie kurį kompiuterinių žaidimų entuziastai gali tik pasvajoti. NVIDIA Ampere, 2-osios kartos RTX mikroarchitektūra, naudoja itin sparčią 8 GB GDDR6 atmintį, pažangius RT ir Tensor branduolius bei naujus srautinius daugiaprocesorius, kad užtikrintų tikrovišką grafiką ir pažangias dirbtinio intelekto (DI) funkcijas.

GeForce RTX 3070 našumas kompiuteriniuose žaidimuose

GeForce RTX 3070 - tai vienas didžiausių galios padidėjimų grafikos plokščių istorijoje, palyginti su ankstesnės kartos modeliais. RTX 3070 gerokai lenkia savo pirmtaką Turing, RTX 2070 SUPER. RTX 3070 veiktspēja

Tai dar ne viskas - esant 4K UHD raiškai RTX 3070 pasiekia tokį patį našumą kaip ir RTX 2080 Ti , nors jos kaina beveik dvigubai didesnė! RTX 3070 14 game average

Įsitikinkite NVIDIA GeForce RTX 3070 vaizdo įraše, kuriame lyginamas jos našumas su RTX 2070 ir RTX 2080 SUPER modeliais 7 žaidimuose.

Su šia vaizdo plokšte galėsite žaisti visus šiuo metu išleistus ir per artimiausius kelerius metus pasirodysiančius kompiuterinius žaidimus aukščiausia 1080p ir 2K raiška, įskaitant Borderlands 3, Death Stranding, Cyberpunk 2077, Doom Eternal, Watch Dogs: Legion, Dirt 5", Assassin's Creed: Vallhalla, Call of Duty: Black Ops - Cold War, Horizon Zero Dawn, Control, Red Dead Redemption 2" ir kitus reikliausius dabartinius žaidimus. GeForce RTX 3070 Bent 95 % žaidimų net ir 4K skiriamąja geba užtikrins 60 ir daugiau FPS, o likusiems 5 % prireiks minimalaus sumažinimo arba DLSS aktyvavimo.

GeForce RTX 3070 profesionaliam darbui

Naujosios GeForce RTX 3070 technologijos ir ambicingas 5888 CUDA branduolių skaičius gerokai padidina našumą ne tik kompiuteriniuose žaidimuose, bet ir vaizdo apdorojimo programose, pavyzdžiui, DaVinci Resolve, Adobe Premiere Pro, After Effects ir 3D atvaizdavimo įrankiuose(V-Ray Next, Octane, RedShift ir kt.). Štai tik keletas našumo testų, įrodančių GeForce RTX 30" serijos vaizdo plokščių pranašumą prieš ankstesnės kartos modelius.

RTX 30 Series V-Ray Next RTX 30 Series Unreal Engine RTX 30 Series After Effects

Sistemos reikalavimai

Kad galėtumėte visapusiškai išnaudoti Gigabyte GeForce RTX 3070, rekomenduojame ją įdiegti į kompiuterį su bent 9 kartos ar naujesniu Intel Core i7 / Core i9 procesoriumi arba 3000 serijos ar naujesniu Ryzen 5, Ryzen 7 ar Ryzen 9 procesoriumi ir kokybišku bent 600 W galios maitinimo šaltiniu.

NVIDIA DLSS 2.0

DLSS (Deep Learning Super Sampling) - tai revoliucinė atvaizdavimo technologija, kuri naudodama dirbtinį intelektą ir RTX Tensor branduolius padidina vaizdo plokštės našumą (FPS) 1,5 karto ar daugiau, išlaikydama puikią vaizdo kokybę. DLSS suteikia reikiamą galią, kad padidintumėte savo žaidimų grafikos nustatymus ir raišką, kad galėtumėte mėgautis kvapą gniaužiančiu vaizdu. Dirbtinio intelekto revoliucija pasiekė kompiuterinius žaidimus!

Atraskite naujus kūrybiškumo horizontus

Pakelkite savo darbo projektų kokybę į kitą lygį su GeForce RTX 3070 vaizdo plokšte, kuri suteikia dirbtinio intelekto spartinimo galimybę geriausioms kūrybinėms programoms. Ją palaiko NVIDIA Studio platforma su pritaikytomis tvarkyklėmis ir išskirtiniais įrankiais, kurie leidžia atlikti darbus per rekordiškai trumpą laiką. Nesvarbu, ar atvaizduojate sudėtingas 3D scenas, apdorojate 4K vaizdo įrašus, ar transliuojate internetu aukščiausia kokybe, GeForce RTX 3070 vaizdo plokštė užtikrina tokį našumą, kokio reikia norint neribotai atskleisti savo kūrybiškumą.

Žaiskite kaip profesionalas

Būkite dėmesio centre dėl neįtikėtinos grafikos ir sklandaus, be trikdžių internetinio transliavimo. Naujos kartos kodavimas ir dekodavimas aparatinės įrangos lygmeniu leidžia parodyti geriausias akimirkas išskirtinėje kokybėje. Visiškai nauja NVIDIA Broadcast programinė įranga perkelia jūsų tiesiogines transliacijas į kitą lygį, nes ji pasižymi galingomis dirbtinio intelekto galimybėmis, kurios pagerina garso ir vaizdo kokybę naudodamos tokius efektus kaip virtualus fonas, automatinis internetinės kameros kadravimas ir mikrofono triukšmo šalinimas. GeForce RTX 3070 vaizdo plokštė suteiks jums didelį našumą, o jūsų žiūrovams - geriausią vaizdo kokybę!

GeForce patirtis

Fiksuokite ir bendrinkite vaizdo įrašus bei ekrano nuotraukas arba gyvai transliuokite draugams. Atnaujinkite tvarkykles ir optimizuokite žaidimo nustatymus. GeForce Experience daro viską. Tai neatsiejama GeForce vaizdo plokštės dalis.

NVIDIA G-SYNC

Mėgaukitės sklandžiu, neperkraunamu žaidimu su iki 360 Hz atnaujinimo dažniu, HDR ir dar daugiau. GeForce RTX 3070 vaizdo plokštė kartu su G-SYNC monitoriumi yra geriausias derinys aistringiems žaidėjams.

NVIDIA Ansel

Ekrano nuotraukas paverskite meno kūriniais ir padarykite įspūdį draugams naudodami galingąjį Ansel Photo režimą, kuriuo itin didelės raiškos 360 laipsnių HDR nuotraukas.

Virtualioji realybė

GeForce emblema rodo, kad ši vaizdo plokštė yra pakankamai galinga, kad būtų suderinama su naujausiais VR (virtualios realybės) įrenginiais, tokiais kaip Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) ir t. t.

Pagrindinė informacija
GPU patarimai GeForce
GPU, arba vaizdo plokštės variklis. Šis parametras nusako ar vaizdo kortelė yra AMD Radeon ar FirePro, NVIDIA GeForce ar Quadro modelio vaizdo kortelė.
GPU serija : Gigabyte Gaming
GPU modelis GeForce RTX 3070

Tai pagrindinis grafinės kortelės pajėgumo rodiklis, kuris nurodo koks yra šios kortelės modelis. Vieno modelio kortelės turi labai panašų pajėgumą, ir žymiai skiriasi nuo kito modelio kortelių.

Pagrindinis skirtumas – tai gamintojo technologijos. NVidia gamina GeForce serijos korteles, o AMD gamina Radeon serijos korteles. Abi šios serijos turi esminių skirtumų, GeForce kortelės turi geresnes (stabilias) tvarkykles, kurios pagerina šių kortelių suderinamumą su žaidimais, o operacinė sistema sumažina vaizdo defektus (artefaktus) ir „perkaitimo“ atvejus iki minimumo. Radeon kortelės įprastai yra lėtesnės ir sunaudoja mažiau energijos (yra per daug technologiškos) , todėl su tvarkyklėmis ir žaidimų palaikymu gali būti problemų.

Radeon arba GeForce serijų pasirinkimas yra skonio reikalas, kaip ir AMD ar Intel procesoriaus pasirinkimas, ir nėra 100% racionalaus pagrindimo, todėl, rekomenduojame savo pasirinkimo kriterijuose vadovautis tais žaidimais, kuriuos norėsite žaisti artimiausiu metu ar paieškokite YouTube (grafinės kortelės modelis + žaidimo pavadinimas) kokį vaizdo klipą, kuris tiksliai parodys ar atitinkama kortelė tinka atitinkamam žaidimui. Rezultatas bus akivaizdus ir paprastai labai artimas tam, kurį gausite įsigiję konkretaus ar panašaus modelio kortelę.

Kad palengvintume savo pirkėjam pasirinkimą, TopPC.lt, prie tų grafinių kortelių (Modelių) kurios yra geriausias pasirinkimas visų naujausių žaidimų žaidimui geriausioje kokybėje ue gerą kainą, uždėjo žalią varnelę – „rekomenduojame“.

Variklio greitis (GPU speed) 1815 MHz
GPU speed, arba grafinio variklio greitis (MHz) nurodo, kokiu takto dažniu veikia svarbiausias vaizdo kortelės komponentas – vaizdo procesorius. Kuo didesnis variklio greitis, tuo pajėgesnė vaizdo kortelė. Papildomai vaizdo kortelės pajėgumą nusako atminties apimtis, tipas, bitais ir variklio modelis, todėl, įsigyjant vaizdo kortelę su galingu varikliu, įsitikinkite kitų komponentų galios atitikimu.
Ventiliatorių skaičius : 3
Ilgis (mm) : 286
Stream procesoriai / CUDA branduoliai : 5888
PCI-E versija : 4.0 x16
Energijos suvartojimas (TDP) : 220 W
Min. maitinimo blokas (PSU) galia : 650 W
Elektros lizdai : 1x 8-pin + 1x 6-pin
Atsitiktinės prieigos atmintis (RAM)
Operatyvinė atmintis 8 GB

Vaizdo kortelės operatyvinės atminties apimtis yra svarbus parametras, jeigu pageidaujate žaisti aukštos skiriamosios gebos žaidimus, arba dirbate naudojant aukštos skiriamosios gebos monitorių. Didesnė atminties apimtis reiškia geresnį pajėgumą ir didesnę skiriamosios gebos paramą.

Šiuo metu pageidaujama vaizdo atminties apimtis FullHD (1080p) skiriamosios gebos monitoriaus yra 2GB, savo ruožtu, 4K, arba UHD displėjams rekomenduojamos vaizdo kortelės su bent 4GB grafine atmintimi.

Atminties technologija GDDR6
Vaizdo kortelės atminties tipas nusako grafinę atmintį ir greitį. Šiuo metu nuperkamos riboto biudžeto vaizdo kortelės komplektuojamos su DDR3 tipo atmintimi, savo ruožtu, galingiausiose kortelėse naudojama GDDR5 atmintis. 2015 metais pasirodžius AMD Radeon R9 Fury ir Nano produktų linijai, aktyviai naudojama taip pat inovacinė HBM (High Bandwidth Memory) atmintis.
Atminties dažnis (effective) : 14000 MHz
Bitai 256 bit
Duomenų buferis yra kietame diske įrengta sparčioji atmintis, kuri leidžia diskui vienodu greičiu gauti duomenis, nepriklausomai nuo to, kaip šiuo metu apkrauta fizinė disko atmintis. Jei dirbate su dideliu skaičiumi rinkmenų (dokumentai, fotografijos ir t.t.) rekomenduojame įsigyti kietąjį diską su 8Mb, ar didesniu duomenų buferiu.
Funkcionalumas
Gesinimas High-End Cooler
Prieinami du aušinimo būdai, radiatorius ir ventiliatorius. Radiatorius aušina be judančių dalių (ventiliatoriaus), todėl vaizdo kortelė nekelia triukšmo. Aušinimas ventiliatoriumi yra efektyvesnis, bet vaizdo kortelė kels nežymų triukšmą kompiuterio darbo metu.
Apšvietimas : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) parama : Nėra
VR (Virtual Reality) Ready : Yra
Žemo profilio (Low Profile) parama : Ne
Uostai ir įranga
Prijungimo vieta HDMI 2

HDMI - tai skaitmeninis vaizdo ir garso perdavimo standartas, kuriuo HDMI kabeliu prie kompiuterio galima prijungti HDMI palaikantį televizorių, monitorių arba projektorių.

Prijungimo vieta DisplayPort 2

DisplayPort skaitmeninis (digital) junginys aukštos kokybės vaizdo ir garso transliacijai vienu laidu. Skirtingai negu HDMI, šis junginys leidžia prijungti kompiuteriui kelis išorinius monitorius panaudojant vieną jungtį.

Pajungimas DVI-D : 0
Pajungimas DV-I : 0
Prijungimo vieta D-Sub 0

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitorių, projektorių ir kitų išorinių vaizdo įrenginių prijungimo kištukas. Šis standartas palaipsniui nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą daug aukštesnės kokybės HDMI arba DisplayPort (digitallajiem) kištukams.

Didžiausias ekranų skaičius : 4
Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Vaizdo plokštės
2 kategorija - "NVidia PCI Express" vaizdo plokštės
Aprašymas - Mikroschemos tipas: "Nvidia GeForce RTX 3070", taktinis dažnis: 1815 mHz, atminties dydis: 8 GB, atminties tipas: GDDR6, bitai: 256 bitų, atminties taktinis dažnis: 14000 MHz, sąsajos tipas: PCI-Express 4.0, DVI: nėra, VGA (D-Sub): nėra, ekrano prievadas: 2, HDMI: 2, garantija: 2 metai
Atmintis - atminties magistralė - 256 bit
Atmintis - Atminties pralaidumas (maks.) - 448 GB/s
Atmintis - Atminties taktinis greitis - 14000 MHz
Atmintis - diskrečioji vaizdo plokštės atmintis - 8 GB
Atmintis - vaizdo plokštės atminties tipas - GDDR6
Dizainas - Apšvietimas - Taip
Dizainas - Apšvietimo spalva - Keli
Dizainas - Aušinimo technologija - GIGABYTE WINDFORCE 3X
Dizainas - Aušinimo tipas - Aktyvus
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Ventiliatoriaus skersmuo - 8 cm
Dizainas - Ventiliatorių skaičius - 3 ventiliatoriai
EAN - 4719331309404
Gamintojas - "Gigabyte"
GarantijaInformacija - 4 metų garantija (būtina registracija internetu)
GTIN - 4719331309404
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_78210_1.jpg
Kategorija - Kompiuterija :: Kompiuterių komponentai :: Vaizdo plokštės (VGA)
Kategorija - Vaizdo plokštės
Kodas - GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0
LargeDescHTML -
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84733020
LongDesc - WINDFORCE 3XAPSAUGOS SISTEMA"WINDFORCE 3X" aušinimo sistema turi 3X80 mm ventiliatorius su unikaliomis mentėmis, kurie sukasi pakaitomis, 5 kompozitinius varinius šilumos vamzdelius, tiesiogiai liečiančius GPU, 3D aktyvųjį ventiliatorių ir ekrano aušinimą, kurie kartu užtikrina efektyvų šilumos išsklaidymą.Anternatyvus sukimasisAnternatyvus sukimasis gali sumažinti gretimų ventiliatorių turbulenciją ir padidinti oro slėgį.GIGABYTE pasuka gretimus ventiliatorius priešinga kryptimi, todėl oro srauto kryptis tarp abiejų ventiliatorių yra vienoda, todėl sumažėja turbulencija ir padidėja oro srauto slėgis.3D AKTYVUS VENTILIATORIUS"3D Active Fan" užtikrina pusiau pasyvų aušinimą, o ventiliatoriai lieka išjungti, kai GPU yra mažos apkrovos arba žaidžiamas mažo galingumo žaidimas.Unikalus juostinis ventiliatoriusOro srautas išsisklaido trikampio formos ventiliatoriaus briauna ir sklandžiai nukreipiamas per 3D juostos kreivę ventiliatoriaus paviršiuje.GRAFENO NANO LUBRICANTGrafeno nano tepalas gali pailginti ventiliatoriaus tarnavimo laiką 2 kartus.1 kartą, beveik tiek pat, kiek dvigubo rutulinio guolio, ir yra tylesnis.ŠILUMNEŠIO AUSINIMASIšplėsta radiatoriaus konstrukcija leidžia prasiskverbti oro srautui, užtikrinant geresnį šilumos išsklaidymą.ŠILUMNEŠIO VAMZDELIAI DIRECT TOUCHTyro vario šiluminio vamzdelio forma maksimaliai padidina tiesioginio kontakto su GPU plotą. Šilumos vamzdelis taip pat dengia VRAM per didelės metalinės plokštelės kontaktą, kad būtų užtikrintas tinkamas aušinimas.RGB FUSION 2.0Dėl 16,7 mln. pritaikomų spalvų parinkčių ir daugybės apšvietimo efektų galite pasirinkti apšvietimo efektus arba sinchronizuoti su kitais AORUS įrenginiais.PROTECTION METAL BACK PLATEMetalinė galinė plokštė ne tik suteikia estetinę formą, bet ir sustiprina vaizdo plokštės struktūrą, kad būtų užtikrinta visiška apsauga.DUAL BIOSTylusis režimas užtikrins tylesnę patirtį. Kad režimo perjungimas įsigaliotų, reikia perkrauti kompiuterį. Pagal numatytuosius nustatymus pasirinktas OC režimas.Eksperimentinis patvarumas ir perkrovaGrafikos plokštėje naudojama geresnė maitinimo fazės konstrukcija, leidžianti MOSFET veikti žemesnėje temperatūroje, taip pat apsaugos nuo perkaitimo konstrukcija ir apkrovos balansavimas kiekvienam MOSFET, be to, naudojami sertifikuoti "Ultra Durable" droseliai ir kondensatoriai, užtikrinantys puikų našumą ir ilgesnį sistemos tarnavimo laiką.PATOGUS spausdintinių plokščių dizainasVisiškai automatizuotas gamybos procesas užtikrina aukščiausią spausdintinių plokščių kokybę ir pašalina aštrius litavimo jungčių išsikišimus, matomus įprastiniame spausdintinių plokščių paviršiuje. Toks draugiškas dizainas neleidžia susipjaustyti rankų ar netyčia sugadinti komponentų, kai gaminate plokštę.AORUS ENGINEDėl pažangiausios intuityvios sąsajos galite realiuoju laiku reguliuoti taktinį dažnį, įtampą, ventiliatoriaus našumą ir tikslinę galią pagal žaidimo reikalavimus.
LongProductName - "GeForce RTX 3070", 8 GB, GDDR6, 256 bitų, "PCI Express 4.0 x16", 2x HDMI, 2x DP, 1x6 kontaktų+1x 8 kontaktų, 266x115x51 mm
LongSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3070 OC 8G (2.0 red.). Grafikos procesorių šeima: NVIDIA, grafinis procesorius: GeForce RTX 3070, procesoriaus dažnis: 1815 MHz. Diskrečioji vaizdo plokštės atmintis: 8 GB, Vaizdo plokštės atminties tipas: GDDR6, atminties magistralė: 256 bitų, atminties taktinis dažnis: 14000 MHz. Didžiausia skiriamoji geba: 7680 x 4320 taškų. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Sąsajos tipas: PCI Express x16 4.0. Aušinimo tipas: Ventiliatorių skaičius: 3 ventiliatoriai, Apšvietimo spalva: Apšvietimas: Multi
Maitinimas - minimalus sistemos maitinimo šaltinis - 650 W
Maitinimas - papildomos maitinimo jungtys - 1x 6 kontaktų, 1x 8 kontaktų
MPN - GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0
Našumas - "DirectX" versija - 12 Galutinis
Našumas - "OpenGL" versija - 4.6
Našumas - HDCP - Taip
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės duomenys - Vartotojo vadovas - Taip
Pavadinimas - "Gigabyte GAMING GeForce RTX 3070 OC 8G (rev. 2.0) NVIDIA 8 GB GDDR6
Pavadinimas - Gigabyte GeForce RTX 3070 8GB Gaming OC rev. 2.0 LHR
Pavadinimas - RTX 3070 8GB Gigabyte GAMING OC 2.0 LHR GDDR6 3Fan
Prekės ženklas - "Gigabyte"
Prekės ženklo dalies kodas - GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.4a
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.1
Prievadai ir sąsajos - Tipinė sąsaja - PCI Express x16 4.0
Procesorius - "FireStream - Ne
Procesorius - CUDA - Taip
Procesorius - CUDA branduoliai - 5888
Procesorius - Didžiausias ekranų skaičius vienai vaizdo plokštei - 4
Procesorius - Didžiausia skiriamoji geba - 7680 x 4320 taškų
Procesorius - grafikos procesorių šeima - NVIDIA
Procesorius - Grafinis procesorius - "GeForce RTX 3070
Procesorius - procesoriaus dažnis - 1815 MHz
Produkto pavadinimas - "GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G" (2.0 versija)
ShortSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3070 OC 8G (rev. 2.0), "GeForce RTX 3070", 8 GB, GDDR6, 256 bitų, 7680 x 4320 taškų, PCI Express x16 4.0
Svoris - 1.48
Svoris ir matmenys - Aukštis - 51 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 286 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 115 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3070GAMING-OC-8GD-rev-20#kf
Veikimas - Dviejų nuorodų DVI - Ne
Veikimas - Integruotas TV imtuvas - Ne
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - NVidia PCI-Express Grafikkarten
Desc - Mikroshēmu tips: Nvidia GeForce RTX 3070, Takts frekvence: 1815 mHz, Atmiņas apjoms: 8 GB, Atmiņas veids: GDDR6, Biti: 256 Bit, Takts frekvence atmiņai: 14000 MHz, Interfeisa tips: PCI-Express 4.0, DVI: Nav, VGA (D-Sub): Nav, Display Port: 2, HDMI: 2, Garantija: 2 gadi
Memory - Memory bus - 256 bit
Memory - Memory bandwidth (max) - 448 GB/s
Memory - Memory clock speed - 14000 MHz
Memory - Discrete graphics card memory - 8 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Design - Illumination - Yes
Design - Illumination colour - Multi
Design - Cooling technology - GIGABYTE WINDFORCE 3X
Design - Cooling type - Active
Design - Product colour - Black
Design - Fan diameter - 8 cm
Design - Number of fans - 3 fan(s)
EAN - 4719331309404
Manufacturer - Gigabyte
WarrantyInfo - 4 Years Warranty (Online registration required)
GTIN - 4719331309404
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_78210_1.jpg
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Videokartes (VGA)
Category - Graphics Cards
Code - GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0
LargeDescHTML -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
LongDesc - WINDFORCE 3XCOOLING SYSTEMThe WINDFORCE 3X cooling system features 3X80mm unique blade fans, alternate spinning, 5 composite copper heat pipes direct touch GPU, 3D active fan and Screen cooling, which together provide high efficiency heat dissipation.ALTERNATE SPINNINGAlternate Spinning can reduce the turbulence of adjacent fans and increase air pressure.SMOOTH AIRFLOWGIGABYTE turns the adjacent fans in the opposite direction, so that the airflow direction between the two fans is the same, reducing the turbulence and enhancing the airflow pressure.3D ACTIVE FANThe 3D Active Fan provides semi-passive cooling, and the fans will remain off when the GPU is in a low load or low power game.UNIQUE BLADE FANThe airflow is spilt by the triangular fan edge, and guided smoothly through the 3D stripe curve on the fan surface.GRAPHENE NANO LUBRICANTGraphene nano lubricant can extend the life of fan by 2.1 times, close to the life of double ball bearing, and is quieter.SCREEN COOLINGExtended heatsink design allows air flow to pass through, providing better heat dissipation.HEAT PIPES DIRECT TOUCHThe shape of the pure copper heat pipe maximizes the direct contact area with the GPU. The heat pipe also covers the VRAM through a large metal plate contact to ensure proper cooling.RGB FUSION 2.0With 16.7M customizable color options and numerous lighting effects, you can choose lighting effects or synchronize with other AORUS devices.PROTECTION METAL BACK PLATEThe metal back plate not only provides an aesthetical shape, but also enhances the structure of the graphics card to provide complete protection.DUAL BIOSSilent mode will provide a quieter experience. The mode switch requires a reboot to take effect. The default is OC mode.EXTREME DURABILITY AND OVERCLOCKINGThe graphics card uses the better power phase design to allow the MOSFET to operate at lower temperature, and over-temperature protection design and load balancing for each MOSFET, plus the Ultra Durable certified chokes and capacitors, to provide excellent performance and longer system life.FRIENDLY PCB DESIGNFully automated production process ensures top quality of the circuit boards and eliminates sharp protrusions of the solder connectors seen on the conventional PCB surface. This friendly design prevents your hands from getting cut or inadvertently damaging components when making your build.AORUS ENGINEThe cutting edge intuitive interface allows you to adjust the clock speed, voltage, fan performance and power target in real-time according to your game’s requirements.
LongProductName - GeForce RTX 3070, 8GB, GDDR6, 256-bit, PCI Express 4.0 x16, 2x HDMI, 2x DP, 1x6-pin+1x 8-pin, 266x115x51 mm
LongSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3070 OC 8G (rev. 2.0). Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 3070, Processor frequency: 1815 MHz. Discrete graphics card memory: 8 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 256 bit, Memory clock speed: 14000 MHz. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 1‎2 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express x16 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 3 fan(s), Illumination colour: Multi
Power - Minimum system power supply - 650 W
Power - Supplementary power connectors - 1x 6-pin, 1x 8-pin
MPN - GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - OpenGL version - 4.6
Performance - HDCP - Yes
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - User guide - Yes
Title - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3070 OC 8G (rev. 2.0) NVIDIA 8 GB GDDR6
Name - Gigabyte GeForce RTX 3070 8GB Gaming OC rev. 2.0 LHR
Name - RTX 3070 8GB Gigabyte GAMING OC 2.0 LHR GDDR6 3Fan
Brand - Gigabyte
BrandPartCode - GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express x16 4.0
Processor - FireStream - No
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 5888
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 3070
Processor - Processor frequency - 1815 MHz
ProductName - GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
ShortSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3070 OC 8G (rev. 2.0), GeForce RTX 3070, 8 GB, GDDR6, 256 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express x16 4.0
Weight - 1.48
Weight & dimensions - Height - 51 mm
Weight & dimensions - Depth - 286 mm
Weight & dimensions - Width - 115 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3070GAMING-OC-8GD-rev-20#kf
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - TV tuner integrated - No
519,55 €
Gigabyte GeForce RTX 3070, 8GB GDDR6, Gaming OC rev. 2.0 (LHR)
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos