XFX Radeon RX 6600, 8GB GDDR6, Speedster SWFT 210

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 792706 Produkto kodas: RX-66XL8LFDQ
Sandėlyje yra 2 vnt.
Garantija: 3 metų
247,63 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 05.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 05.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 05.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • GPU modelis: Radeon RX 6600
  • Variklio greitis (GPU speed): 2044 MHz
  • Elektros lizdai: 1x 8-pin
  • Operatyvinė atmintis: 8 GB
  • Atminties technologija: GDDR6
  • Gesinimas: Standard Cooler
Aprašymas
Siūlome įsigyti vaizdo plokštę XFX Radeon RX 6600 su 8 GB GDDR6 RAM.

2021 m. spalio 13 d. pristatytoje vaizdo plokštėje AMD Radeon RX 6600 naudojama gerai žinoma RDNA 2 architektūra, kuri naudojama ir kitose Radeon RX 6000 serijos vaizdo plokštėse. Kortelėje yra 28 skaičiavimo vienetai, 1792 srautiniai procesoriai, 8 GB GDDR6 14000 MHz grafinė atmintis ir naujoviška AMD 32 MB Infinity Cache spartinančioji atmintis. Radeon RX 6600 ypač tinka žaidimams populiariąja Full HD arba 1080p raiška, kurią, Steam duomenimis, šiuo metu naudoja beveik 70 % žaidėjų visame pasaulyje.

Radeon RX 6600 našumas kompiuterinių žaidimų srityje

Lyginant Radeon RX 6600 našumą populiariausiuose kompiuteriniuose žaidimuose, jis labai panašus į GeForce RTX 3060 plokštę, nepaisant to, kad GeForce plokštė suvartoja apie 40 W daugiau energijos. Tokiuose žaidimuose kaip Watch Dogs: Legion, Forza Horizon 4", Assassin's Creed Valhalla ir Death Stranding Radeon RX 6600 yra dar galingesnis!

Peržiūrėkite TechSpot našumo testų suvestinę, kurioje Radeon RX 6600 vaizdo plokštės našumas 1080p arba Full HD raiška lyginamas su kitais dabartinės ir ankstesnės kartos modeliais 12 kompiuterinių žaidimų, kad objektyviai suprastumėte, kokia galinga yra Radeon RX 6600.

Radeon RX 6600 veiktspējas salīdzinājums 1080p izšķirtspējā

Radeon RX 6600 technologijos

DirectX 12 Ultimate - naujausia grafikos API, prieinama Microsoft Windows 10" naudotojams.

AMD FidelityFX - atvirojo kodo vaizdo kokybės gerinimo įrankis, skirtas kompiuterinių žaidimų kūrėjams, kad būtų pasiekta aukštesnė kokybė ir kuo mažiau apkrauta vaizdo plokštė.

Radeon Boost - dinamiškai sumažina žaidimo skiriamąją gebą, kai ekrane vyksta intensyvus veiksmas. Tai leidžia pasiekti didesnį FPS be pastebimo kokybės sumažėjimo ir padidina žaidėjo galimybes laimėti.

Radeon Anti-Lag - nauja funkcija, kuri iki 31 % sumažina uždelsimo laiką tarp pelės judinimo ir veiksmo rodymo ekrane.

AMD FreeSync - sinchronizuoja FreeSync monitoriaus atnaujinimo dažnį su vaizdo plokštės pranešamu FPS, kad vaizdas nesutriktų ir nedingtų.

AMD Smart Access Memory atmintis

Viena įspūdingiausių Radeon RX 6600 technologijų yra AMD išmanioji prieigos atmintis. Ji leidžia Ryzen procesoriams ir Radeon vaizdo plokštėms bendrauti tarpusavyje ir iki 7 % pagerinti kompiuterinių žaidimų našumą.

Kad galėtumėte naudotis Smart Access Memory privalumais, jūsų kompiuteryje turi būti Ryzen 3000 arba 5000 serijos procesorius ir A520, B550 arba X570 pagrindinė plokštė su naujausia BIOS versija ir AMD Radeon programinės įrangos tvarkykle!

Jei norite įdiegti šią Radeon RX 6600 vaizdo plokštę savo kompiuteryje, tuomet.Jums reikės 550 W arba galingesnio maitinimo šaltinio (PSU).

Pagrindinė informacija
GPU patarimai Radeon
GPU, arba vaizdo plokštės variklis. Šis parametras nusako ar vaizdo kortelė yra AMD Radeon ar FirePro, NVIDIA GeForce ar Quadro modelio vaizdo kortelė.
GPU serija : XFX Swft
GPU modelis Radeon RX 6600

Tai pagrindinis grafinės kortelės pajėgumo rodiklis, kuris nurodo koks yra šios kortelės modelis. Vieno modelio kortelės turi labai panašų pajėgumą, ir žymiai skiriasi nuo kito modelio kortelių.

Pagrindinis skirtumas – tai gamintojo technologijos. NVidia gamina GeForce serijos korteles, o AMD gamina Radeon serijos korteles. Abi šios serijos turi esminių skirtumų, GeForce kortelės turi geresnes (stabilias) tvarkykles, kurios pagerina šių kortelių suderinamumą su žaidimais, o operacinė sistema sumažina vaizdo defektus (artefaktus) ir „perkaitimo“ atvejus iki minimumo. Radeon kortelės įprastai yra lėtesnės ir sunaudoja mažiau energijos (yra per daug technologiškos) , todėl su tvarkyklėmis ir žaidimų palaikymu gali būti problemų.

Radeon arba GeForce serijų pasirinkimas yra skonio reikalas, kaip ir AMD ar Intel procesoriaus pasirinkimas, ir nėra 100% racionalaus pagrindimo, todėl, rekomenduojame savo pasirinkimo kriterijuose vadovautis tais žaidimais, kuriuos norėsite žaisti artimiausiu metu ar paieškokite YouTube (grafinės kortelės modelis + žaidimo pavadinimas) kokį vaizdo klipą, kuris tiksliai parodys ar atitinkama kortelė tinka atitinkamam žaidimui. Rezultatas bus akivaizdus ir paprastai labai artimas tam, kurį gausite įsigiję konkretaus ar panašaus modelio kortelę.

Kad palengvintume savo pirkėjam pasirinkimą, TopPC.lt, prie tų grafinių kortelių (Modelių) kurios yra geriausias pasirinkimas visų naujausių žaidimų žaidimui geriausioje kokybėje ue gerą kainą, uždėjo žalią varnelę – „rekomenduojame“.

Variklio greitis (GPU speed) 2044 MHz
GPU speed, arba grafinio variklio greitis (MHz) nurodo, kokiu takto dažniu veikia svarbiausias vaizdo kortelės komponentas – vaizdo procesorius. Kuo didesnis variklio greitis, tuo pajėgesnė vaizdo kortelė. Papildomai vaizdo kortelės pajėgumą nusako atminties apimtis, tipas, bitais ir variklio modelis, todėl, įsigyjant vaizdo kortelę su galingu varikliu, įsitikinkite kitų komponentų galios atitikimu.
Ventiliatorių skaičius : 2
Ilgis (mm) : 241
Stream procesoriai / CUDA branduoliai : 1792
PCI-E versija : 4.0 x8
Energijos suvartojimas (TDP) : 132 W
Min. maitinimo blokas (PSU) galia : 550 W
Elektros lizdai : 1x 8-pin
Atsitiktinės prieigos atmintis (RAM)
Operatyvinė atmintis 8 GB

Vaizdo kortelės operatyvinės atminties apimtis yra svarbus parametras, jeigu pageidaujate žaisti aukštos skiriamosios gebos žaidimus, arba dirbate naudojant aukštos skiriamosios gebos monitorių. Didesnė atminties apimtis reiškia geresnį pajėgumą ir didesnę skiriamosios gebos paramą.

Šiuo metu pageidaujama vaizdo atminties apimtis FullHD (1080p) skiriamosios gebos monitoriaus yra 2GB, savo ruožtu, 4K, arba UHD displėjams rekomenduojamos vaizdo kortelės su bent 4GB grafine atmintimi.

Atminties technologija GDDR6
Vaizdo kortelės atminties tipas nusako grafinę atmintį ir greitį. Šiuo metu nuperkamos riboto biudžeto vaizdo kortelės komplektuojamos su DDR3 tipo atmintimi, savo ruožtu, galingiausiose kortelėse naudojama GDDR5 atmintis. 2015 metais pasirodžius AMD Radeon R9 Fury ir Nano produktų linijai, aktyviai naudojama taip pat inovacinė HBM (High Bandwidth Memory) atmintis.
Atminties dažnis (effective) : 14000 MHz
Bitai 128 bit
Duomenų buferis yra kietame diske įrengta sparčioji atmintis, kuri leidžia diskui vienodu greičiu gauti duomenis, nepriklausomai nuo to, kaip šiuo metu apkrauta fizinė disko atmintis. Jei dirbate su dideliu skaičiumi rinkmenų (dokumentai, fotografijos ir t.t.) rekomenduojame įsigyti kietąjį diską su 8Mb, ar didesniu duomenų buferiu.
Funkcionalumas
Gesinimas Standard Cooler
Prieinami du aušinimo būdai, radiatorius ir ventiliatorius. Radiatorius aušina be judančių dalių (ventiliatoriaus), todėl vaizdo kortelė nekelia triukšmo. Aušinimas ventiliatoriumi yra efektyvesnis, bet vaizdo kortelė kels nežymų triukšmą kompiuterio darbo metu.
Apšvietimas : Nėra
NVIDIA SLI (NVLink) parama : Nėra
VR (Virtual Reality) Ready : Yra
Žemo profilio (Low Profile) parama : Ne
Uostai ir įranga
Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis vaizdo ir garso perdavimo standartas, kuriuo HDMI kabeliu prie kompiuterio galima prijungti HDMI palaikantį televizorių, monitorių arba projektorių.

Prijungimo vieta DisplayPort 3

DisplayPort skaitmeninis (digital) junginys aukštos kokybės vaizdo ir garso transliacijai vienu laidu. Skirtingai negu HDMI, šis junginys leidžia prijungti kompiuteriui kelis išorinius monitorius panaudojant vieną jungtį.

Pajungimas DVI-D : 0
Pajungimas DV-I : 0
Prijungimo vieta D-Sub 0

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitorių, projektorių ir kitų išorinių vaizdo įrenginių prijungimo kištukas. Šis standartas palaipsniui nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą daug aukštesnės kokybės HDMI arba DisplayPort (digitallajiem) kištukams.

Didžiausias ekranų skaičius : 4
Išsamesnė specifikacija
"DisplayPort" sąsajos kiekis - 3
2D/3D funkcijos - "Dolby TrueHD" ir "DTSHD Master Audio" palaikymas AMD "Eyefinity" AMD "Virtual Super Resolution" (VSR) AMD "Frame Rate Target Control" (FRTC) >Real-Time Ray Tracing AMD FreeSync AMD Radeon ReLive AMD Radeon Image Sharpening AMD
API palaikymas - OpenCL DirectX 12.0 OpenGL 4.5
Apskaičiuoti vienetų kiekį - 28
Atminties magistralės pralaidumas - 1 x 128 bit
Atminties pralaidumas - 1 x 256 GB/s
Atminties tipas - GDDR6 SDRAM
Atmintis - atminties magistralė - 128 bit
Atmintis - diskrečioji vaizdo plokštės atmintis - 8 GB
Atmintis - Duomenų perdavimo sparta - 14 Gbit/s
Atmintis - vaizdo plokštės atminties tipas - GDDR6
Aukštis (mm) - 41 mm
Aušinimo sistemos tipas - VGA aušintuvas (dvigubas lizdas)
Didžiausia skiriamoji geba - 7680x4320
dimensionalWeight - 1688
Dizainas - Aušinimo tipas - Aktyvus
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Ventiliatorių skaičius - 2 ventiliatoriai
dydisX - 365
Dėžutės svoris Brutto (kg) - 10 kg
EAN kodas - 8471800000
Eans - 0840191500015
EAN_kodas - 0840191500015
Gamintojas - XFX
Gamintojas - XFX
Gamintojo kodas - RX-66XL8LFDQ
Gamintojo kodas - RX-66XL8LFDQ
Garantija Grąžinami produktai - Taip
garantijaType - G
Garantijos patvirtinimo kriterijai - Serijos numeris
Garantijos terminas (mėn.) - 36 mėnesiai
GPU branduolio greitis - 1626 MHz
GPU branduolio pavadinimas - NAVI 23
GPU branduolio spartos didinimas - 2491 MHz
GPU kiekis - 1
Gylis (mm) - 241 mm
HDMI sąsajos jungties tipas - HDMI (A tipo)
HDMI sąsajos kiekis - 1
Kategorija - Root/Elektronika/PC dalys/Grafikos kortelės
Kategorija_1 - Vaizdo plokštės
Kategorija_2 - Vaizdo plokštės PCIe - AMD
Kortelių lizdo plotis - 2 lizdas
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84733020
Maitinimas - minimalus sistemos maitinimo šaltinis - 550 W
Maitinimas - papildomos maitinimo jungtys - 1x 8 kontaktų jungtis
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Kartonas - 0.01 kg
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Plastikas - 0.01 kg
Našumas - "AMD FreeSync - Taip
Našumas - "DirectX" versija - 12 Galutinis
Našumas - "OpenGL" versija - 4.5
Pakuotėje esantys vienetai - 1
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 365 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 120 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 198 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės dėžutėje - 10
Pakuotės svoris Brutto (kg) - 1 kg
Pakuotės svoris Netto (kg) - 1 kg
Pakuotės tipas - Mažmeninė prekyba
Pakuotės turinys - Greitasis diegimo vadovas - Taip
Pardavėjas - XFX
Pavadinimas - "XFX Radeon RX 6600 SPEEDSTER SWFT210" 8GB
Pavadinimas - Vaizdo plokštė "XFX Radeon RX 6600 SWFT210 Core Gaming" (RDNA 2, GDDR6, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Plotis (mm) - 131 mm
Prekės kodas - RX-66XL8LFDQ
Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=211008085827829954&THEME=asbis&LANG=lv
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.4
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 3
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.1
Prievadai ir sąsajos - Tipinė sąsaja - PCI Express x8 4.0
Procesorius - CUDA - Ne
Procesorius - Didžiausias ekranų skaičius vienai vaizdo plokštei - 6
Procesorius - Didžiausia skiriamoji geba - 7680 x 4320 taškų
Procesorius - grafikos procesorių šeima - AMD
Procesorius - Grafinis procesorius - "Radeon RX 6600
Procesorius - litografija - 7 nm
Procesorius - lygiagretaus apdorojimo technologijos palaikymas - Nepalaikoma
Procesorius - procesoriaus dažnis - 1626 MHz
Procesorius - procesoriaus padidintas taktinis greitis - 2491 MHz
Procesorius - srautiniai procesoriai - 1792
producerCode - RX-66XL8LFDQ
productName - "XFX RX-66XL8LFDQ" vaizdo plokštė "AMD Radeon RX 6600" 8 GB GDDR6
productSize - Normalus
Produkto aprašymas - XFX AMD vaizdo plokštė RX-6600 SWIFT210 CORE 8GB GDDR6, 3x DP, HDMI, 2 ventiliatoriai, 2 lizdai
Produkto kategorija - Video kartes
Produkto tipas - Vaizdo plokštė
Reikalinga PSU išėjimo galia - 550 W
Reikalingas standartinis išplėtimo lizdas - PCI Express 4.0 x8
Renderio išvesties vienetų kiekis (ROP) - 1 x 64
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10
sizeY - 118
sizeZ - 196
Srauto procesoriai Kiekis - 1 x 1792
Svoris - 1,07
svoris - 1060
Svoris ir matmenys - Aukštis - 131 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 241 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 41 mm
Tekstūros atvaizdavimo vienetas Kiekis - 1 x 112
Trumpas aprašymas - AMD 6600 mikroschemų rinkinys | 8GB
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012673308.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012687394.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012701224.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012714964.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012727887.jpg
Vaizdo atminties greitis - 14 Gbps
Vaizdo atminties tipas - Vaizdo valdiklio atmintis
Vaizdo mikroschemų rinkinys - "AMD Radeon RX 6600
Veikimas - Dviejų nuorodų DVI - Ne
Veikimas - Integruotas TV imtuvas - Ne
warrantyLength - 36
Įdiegtos vaizdo atminties talpa - 1 x 8 GB
Įtraukti priedai - Naudotojo vadovas
DisplayPort Interface Quantity - 3
2D/3D Features - Dolby TrueHD and DTSHD Master Audio Support AMD Eyefinity AMD Virtual Super Resolution (VSR) AMD Frame Rate Target Control (FRTC) Real-Time Ray Tracing AMD FreeSync AMD Radeon ReLive AMD Radeon Image Sharpening AMD
API Supports - OpenCL DirectX 12.0 OpenGL 4.5
Compute Units Quantity - 28
Memory Bus Bandwidth - 1 x 128 bit
Memory Bandwidth - 1 x 256 GB/s
Memory Type - GDDR6 SDRAM
Memory - Memory bus - 128 bit
Memory - Discrete graphics card memory - 8 GB
Memory - Data transfer rate - 14 Gbit/s
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Height (mm) - 41 mm
Cooling System Type - VGA Cooler (Double Slot)
Maximum Resolution - 7680x4320
dimensionalWeight - 1688
Design - Cooling type - Active
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 2 fan(s)
sizeX - 365
Box Weight Brutto (kg) - 10 kg
EAN Code - 8471800000
Eans - 0840191500015
EAN_code - 0840191500015
Producer - XFX
Manufacturer - XFX
ProducerCode - RX-66XL8LFDQ
Manufacturer_code - RX-66XL8LFDQ
Warranty Products Returnable - Yes
warrantyType - G
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 36 mēneši
GPU Core Speed - 1626 MHz
GPU Core Name - NAVI 23
GPU Core Speed Boost - 2491 MHz
GPU Quantity - 1
Depth (mm) - 241 mm
HDMI Interface Connector Type - HDMI (Type A)
HDMI Interface Quantity - 1
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - AMD
Card Slot Width - 2 slot
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
Power - Minimum system power supply - 550 W
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.01 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0.01 kg
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - OpenGL version - 4.5
Pieces in pack - 1
Packaging data - Package height - 365 mm
Packaging data - Package depth - 120 mm
Packaging data - Package width - 198 mm
Packaging data - Package type - Box
Packs in Box - 10
Pack Weight Brutto (kg) - 1 kg
Pack Weight Netto (kg) - 1 kg
Package Type - Retail
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Vendor - XFX
Name - XFX Radeon RX 6600 SPEEDSTER SWFT210 8GB
Name - XFX Radeon RX 6600 SWFT210 Core Gaming, graphics card (RDNA 2, GDDR6, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Width (mm) - 131 mm
ProductCode - RX-66XL8LFDQ
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=211008085827829954&THEME=asbis&LANG=lv
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express x8 4.0
Processor - CUDA - No
Processor - Maximum displays per videocard - 6
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Graphics processor family - AMD
Processor - Graphics processor - Radeon RX 6600
Processor - Lithography - 7 nm
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Processor frequency - 1626 MHz
Processor - Processor boost clock speed - 2491 MHz
Processor - Stream processors - 1792
producerCode - RX-66XL8LFDQ
productName - XFX RX-66XL8LFDQ graphics card AMD Radeon RX 6600 8 GB GDDR6
productSize - Normal
ProductDescription - XFX AMD Video Card RX-6600 SWIFT210 CORE 8GB GDDR6, 3x DP, HDMI, 2 fan, 2 slot
ProductCategory - Video kartes
ProductType - Video Card
PSU Output Power Required - 550 W
Requires Expansion Slot Standard - PCI Express 4.0 x8
Render Output Units Quantity (ROP) - 1 x 64
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10
sizeY - 118
sizeZ - 196
Stream Processors Quantity - 1 x 1792
Weight - 1,07
weight - 1060
Weight & dimensions - Height - 131 mm
Weight & dimensions - Depth - 241 mm
Weight & dimensions - Width - 41 mm
Texture Mapping Unit Quantity - 1 x 112
ShortDescription - Chipset AMD 6600 | 8GB
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012673308.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012687394.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012701224.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012714964.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/211209150012727887.jpg
Video Memory Speed - 14 Gbps
Video Memory Type - Video Controller Memory
Video Chipset - AMD Radeon RX 6600
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - TV tuner integrated - No
warrantyLength - 36
Installed Video Memory Storage Capacity - 1 x 8 GB
Included Accessories - User Guide
247,63 €
XFX Radeon RX 6600, 8GB GDDR6, Speedster SWFT 210
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos