Logitech C920 HD Pro Webcam

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 113660 Produkto kodas: 960-001055
Sandėlyje yra >50 vnt.
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
89,98 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 29.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Didžiausia vaizdo įrašų skiriamoji geba: 1920 x 1080
  • Prijungimas: USB
Pagrindinė informacija
Didžiausia vaizdo įrašų skiriamoji geba : 1920 x 1080
FPS esant maksimaliai raiškai : 30
Įmontuotas mikrofonas : Yra
Prijungimas USB
Web kameros laido sujungimas su kompiuteriu. Prieš pirkdami web kamerą įsitikinkite, kad Jūsų kompiuteryje yra atitinkama prijungimo vieta kameros prijungimui.
Ausinės
Mikrofonas
Išsamesnė specifikacija
"ImageCapture" -
  • 1080p
  • 720p

  • "MacOS OS" suderinamumas - Taip
    "VideoCapture" -
  • 1080p
  • 720p

  • "Windows 7" OS suderinamumas - Taip
    "Windows 8" OS suderinamumas - Taip
    "Windows 10" OS suderinamumas - Taip
    1 kategorija - Daugialypė terpė
    2 kategorija - Interneto kameros
    Aprašymas - Prisijunkite prie bet kurio "Skype" vartotojo "Full HD 1080p" raiška arba sklandžia HD 720p raiška "FaceTime" programoje "Mac". Taip pat galite atlikti aukštos kokybės vaizdo skambučius su "Google Hangouts" ir kitais vaizdo skambučių klientais. Netgi galite kalbėtis su draugais "Facebook" naudodami "Skype" arba "Facebook Messenger" vaizdo skambučius. Įrašykite vaizdo įrašus tobula, tikra HD 1080p kokybe, su visomis detalėmis. Visišką HD kokybę užtikrina pažangi suspaudimo technologija H.264. Ji pašalina daug laiko reikalaujantį suspaudimą, todėl galima greitai ir sklandžiai perduoti failus naudojant mažiau kompiuterio galios. Padarykite taip, kad visi girdėtų tikrąjį jūsų balsą. Du mikrofonai, esantys abiejose internetinės kameros pusėse, fiksuoja natūralų stereofoninį garsą. Penkių dalių "Full HD" stiklo objektyvas fiksuoja ryškius ir aiškius vaizdus, o pažangi automatinio fokusavimo funkcija užtikrina tolygų reguliavimą, kad visada būtų užtikrinamas didelės raiškos vaizdas. Įrašykite ryškius vaizdus net esant silpnam apšvietimui. C920 automatiškai atlieka ekspozicijos kompensavimą esant prastam apšvietimui.
    Aprašymas - Prisijunkite prie visų "Skype" naudodami "Full HD 1080p", o "FaceTime for Mac" - "Full HD 720p", arba "FaceTime for Mac". Taip pat skambinkite aukštos kokybės vaizdo skambučiais su "Google Hangouts™" ir vaizdo skambučių klientais. Netgi bendraukite su "Facebook®" draugais naudodami "Skype" arba "Facebook Messenger" vaizdo skambučius.
    Aprašymas - Vaizdo įrašo skiriamoji geba: 1920 x 1080, Nuotraukų skiriamoji geba: 15 mpix, Jungtis: USB 2.0, Suderinamumas su OS: "MacOS/Windows", Garantija: 2 metai
    Apsauga - -
    ARTIKEL1 - HD PRO INTERNETINĖ KAMERA C920
    ARTIKEL2 - NETAIKOMA - EMEA-914
    aukštis - 8
    Aukštis - 43.3 mm
    Bendra - Kabelio ilgis - 150 cm
    Bendra - Kabelio ilgis - 150 cm
    Bendra - Patvirtinimas - Dėl trikojo
    Bendra - Patvirtinimas - Lauale
    Bendra - Patvirtinimas - Monitoriai
    Bendra - Patvirtinimas - Nešiojamajam kompiuteriui
    Bendra - Spalvos - Juoda
    Bendra - Spalvos - Turi
    Bendra - Suderinami įrenginiai - Laisvas USB 2.0 prievadas
    Bendra - Suderinamos operacinės sistemos - "Android 5.0" arba naujesnė versija
    Bendra - Suderinamos operacinės sistemos - "Chrome OS
    Bendra - Suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.10" arba naujesnė versija
    Bendra - Suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10 / 8 / 7
    Bendra - Įranga - USB laidas
    Bendra - Įranga - Веб-камера
    Bendrieji - Bendruomenė - USB 2.0
    Bendrieji - Jungtis - USB 2.0
    Bendrieji klausimai - Tvirtinimas - Ant stalo
    Bendrieji klausimai - Tvirtinimas - Ant trikojo
    Bendrieji klausimai - Tvirtinimas - Monitoriuje
    Bendrieji klausimai - Tvirtinimas - Nešiojamasis kompiuteris
    Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Interneto kamera
    Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - USB laidas
    Bendrosios nuostatos - Tinkama įranga - Įrenginiai su laisvu USB lizdu
    Bendrosios nuostatos - Tinkamos operacinės sistemos - "Android 5.0" arba naujesnė versija
    Bendrosios nuostatos - Tinkamos operacinės sistemos - "Chrome OS
    Bendrosios nuostatos - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.10" arba naujesnė versija
    Bendrosios nuostatos - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10 / 8 / 7
    brūkšninis kodas - 5099206061309
    category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Interneto kameros
    category_en - Periferiniai įrenginiai
    category_et - Priedai
    category_lv - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Interneto kameros
    category_lv - Papildomi įrenginiai
    category_ru - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Interneto kameros
    category_ru - Papildomi įrenginiai
    description_en - "C920 Pro" yra 3 megapikselių FHD 1080p internetinė vaizdo kamera su dviem mikrofonais, kad kalba būtų aiški ir natūrali. FHD 1080P PLATOKREANINIS VIDMUO Žingsnis į priekį nuo nešiojamojo kompiuterio integruotos optikos prie internetinės vaizdo kameros, kuri užtikrina ryškų, sklandų ir spalvingą 1080p/30 kadrų per sekundę plačiaekranį HD raiškos vaizdą. "C920 Pro" užtikrina 78° įstrižainės matymo lauką, automatinį fokusavimą ir automatinę šviesos korekciją, kuri prisitaiko prie jūsų kambario apšvietimo. TIKRAS, NATŪRALUS STEREO Garsas Du visakrypčiai mikrofonai turi triukšmo slopinimo technologiją ir yra sukurti taip, kad užtikrintų aiškų ir garsų balso perdavimą. Skiriamoji geba: FHD 1080P/30 kadrų per sekundę ir HD 720p/30 kadrų per sekundę Įstrižainė: 78° Kameros megapikseliai: Fokusavimo tipas: Automatinis fokusavimas Objektyvo tipas: Automatinis apšvietimo koregavimas: stiklinis Automatinis apšvietimo koregavimas: RightLight™ 2 Triukšmą slopinantis mikrofonas: Mikrofono jungtis: stereofoninis mikrofonas: Kabelio ilgis: 1,5 m Svoris: 162 g Aukštis: 43,3 mm Plotis: 94 mm Gylis: 71 mm
    description_en - Jei norite padaryti gerą įspūdį per svarbų "Skype" skambutį, įrašyti švarius demonstracinius įrašus arba parodyti savo įgūdžius ir aistras "YouTube", C920 užtikrins puikius rezultatus, nes "Full HD" vaizdo įrašai bus itin ryškūs ir detalūs (1080p, 30 kadrų per sekundę sparta), o garsas - aiškus, stereofoninis. Visiškai aukštos raiškos 1080p vaizdo skambučiai Padarykite stiprų įspūdį, kai tai svarbu, naudodami aukščiausios kokybės C920. Nesvarbu, ar skambinate vaizdo skambučiais, ar įrašinėjate, matysite aiškias detales ir ryškias spalvas, o vaizdo įrašas bus sklandus dėl "Full HD 1030p" (30 kadrų per sekundę). FullHD stiklinis objektyvas Būkite matomi nuostabiai aiškiai ir detaliai dėl Full HD stiklinio objektyvo ir aukščiausios kokybės automatinio fokusavimo. Penkių elementų stiklinis objektyvas fiksuoja aštrius ir aiškius vaizdus, o aukščiausios kokybės automatinis fokusavimas sklandžiai ir tiksliai prisitaiko, kad būtų užtikrinta nuolatinė didelė raiška. Ryškesni vaizdai Įrengtas automatinis HD apšvietimo koregavimas, todėl C920 tiksliai prisitaiko prie apšvietimo sąlygų ir sukuria ryškius, kontrastingus vaizdus, net jei esate pritemdytoje aplinkoje. Visiška stereofonacija Dėl dviejų mikrofonų, po vieną iš abiejų kameros pusių, "C920 Pro Webcam" gali užfiksuoti tikroviškesnį garsą iš bet kurio kampo, todėl jūsų balsas skamba natūraliai ir aiškiai. Lankstumas, neapsiribojantis integruotais įtaisais Maža, judri ir reguliuojama interneto kamera "C920 Pro Webcam" suteikia visiškai naują vaizdo pokalbių kampą, todėl atrodysite ir skambėsite kaip profesionalai.
    description_et - Aukštos kokybės "FullHD" vaizdo skambučiai Naudodami "Logitech C920" internetinę vaizdo kamerą galite aiškiai ir sklandžiai skambinti arba įrašinėti aukštos kokybės vaizdo įrašus "YouTube". FullHD 1080p 30 kadrų per sekundę vaizdo kokybė užtikrina, kad skambučiai ir vaizdo įrašai būtų sklandūs ir su aiškiu stereofoniniu garsu. Ryškus vaizdas Dėl automatinio šviesos koregavimo pokalbio partneris visada matys jus aiškiai ir kontrastingai, net ir esant prastam apšvietimui. Aiškus garsas Du įmontuoti mikrofonai užtikrina, kad jūsų balsas skambėtų aiškiai ir aiškiai iš bet kurio kampo, taip pat aukštos kokybės vaizdo vaizdas. Lengvai montuojama "Logitech C920 HD Pro" internetinė vaizdo kamera turi universalų tvirtinimo laikiklį, kurį galite lengvai pritvirtinti prie nešiojamojo kompiuterio ekrano, pritvirtinti prie trikojo ar tiesiog padėti ant lentynos.
    description_lv -
    description_lv - C920 Pro yra 3 megapikselių FHD 1080p internetinė vaizdo kamera su dviem mikrofonais, kad pokalbiai būtų aiškūs ir natūralūs.FHD 1080P PLATOKREANIS VIDEO Iš nešiojamajame kompiuteryje integruotos internetinės vaizdo kameros pereikite prie profesionalios internetinės vaizdo kameros, kuri užtikrina ryškų, sklandų ir spalvingą 1080p/30 kadrų per sekundę plačiaekranį HD raiškos vaizdą. "C920 Pro" užtikrina 78° įstrižainės matymo lauką, automatinį fokusavimą ir automatinę šviesos korekciją, kuri prisitaiko prie jūsų patalpos apšvietimo. TIKRAS, DIDELIS STEREO Garsas Abiejuose daugiakrypčiuose mikrofonuose įdiegta triukšmo slopinimo technologija, jie sukurti taip, kad perduotų aiškų ir garsų balsą.
    Skiriamoji geba: FHD 1080P/30fps ir HD 720p/30fps Kampinis matymo laukas: 78° Kameros megapikselių skaičius: 3 Fokusavimo tipas: automatinis fokusavimas Objektyvo tipas: stiklinis Automatinis apšvietimo koregavimas: RightLight™ 2 Triukšmą slopinantis mikrofonas: stereofoninis mikrofonas Jungiamumas: USB - "plug-and-play" Kabelio ilgis: 1,5 m Svoris: 162 g Aukštis: 43,3 mm Plotis: 94 mm Gylis: 71 mm
    description_ru - "C920 Pro" yra FHD 1080p internetinė kamera su 3 megapikselių jutikliu ir dviem mikrofonais, kad kalba būtų aiški ir natūrali. FHD 1080P ŠIAURĖS EKRANO VIDAS Nuo nešiojamojo kompiuterio optikos pereikite prie internetinės vaizdo kameros, kuri užtikrina ryškų, sklandų ir spalvingą HD 1080p/30 kadrų per sekundę plačiaekranį vaizdą. "C920 Pro" turi 78° įstrižainės matymo lauką, automatinį fokusavimą ir automatinę šviesos korekciją, kuri prisitaiko prie kambario apšvietimo. TIKRAS, NATŪRALUS STEREO Garsas Du visakrypčiai mikrofonai turi triukšmo slopinimo technologiją ir yra sukurti taip, kad užtikrintų aiškų ir erdvų balso perdavimą. Skiriamoji geba: FHD 1080P/30 kadrų per sekundę ir HD 720p/30 kadrų per sekundę Įstrižainės apžvalgos laukas: 78° Kameroje esančių megapikselių skaičius: 3 Fokusavimo tipas: automatinis fokusavimas Objektyvo tipas: stiklinis Automatinis šviesos koregavimas: RightLight™ 2 Triukšmą slopinantis mikrofonas: Svoris: 162 g Aukštis: 43,3 mm Plotis: 94 mm Gylis: 71 mm
    description_ru - SKAMBINĖJIMAS IR VIDEO ĮRAŠYMAS SU IŠSKIRTINIU PAVYZDŽIU Patirkite C920s internetinės vaizdo kameros galią, skambinkite vaizdo skambučiais su aukščiausia vaizdo kokybe ir įrašykite tobulus vaizdo klipus. Jis transliuoja vaizdo įrašus "Full HD" raiška (1080p, 30 kadrų per sekundę sparta) ir pasižymi puikia stereofoninio garso kokybe. Jis veikia su daugeliu pagrindinių vaizdo programų. C920S fotoaparatas pasirūpina apšvietimuKurkite nuotaikingus filmus silpnai apšviestoje aplinkoje arba ryškiai detalius filmus akinančioje šviesoje. Dėl integruotos aplinkos apšvietimo korekcijos ir automatinio fokusavimo HD režimu visada gausite puikius vaizdo įrašus, kad ir kokios būtų įrašymo sąlygos. Gaukite aštrius kaip skustuvas vaizdus ir vėl ir vėl didele raiška. FULL HD 1080P įrašymasSusisiekite ir transliuokite vaizdo įrašus su ryškiomis spalvomis ir tiksliu spalvų atkūrimu. Stiklinis objektyvas ir "Full HD" 1080p (30 kadrų per sekundę) vaizdo įrašymas leidžia užfiksuoti kiekvieną detalę ir sodrius, ryškius spalvų tonus. 78 laipsnių apžvalgos kampu į kadrą patenka du žmonės. Norėdami priartinti ir paslinkti, naudokite "Logitech Capture" programinę įrangą. Viskas viename - greitas vaizdo įrašų įrašymas "Logitech Capture" leidžia pradėti įrašinėti aukštos kokybės vaizdo įrašus vos tik prijungus naująją internetinę vaizdo kamerą. Galite nustatyti įrašymo nuostatas, keisti fotoaparato nustatymus ir net kurti vaizdo įrašus vertikaliu kampu naudodami vieną paprastą naudoti sąsają. PILNAS BALSAS Garsas iš bet kurios patalpos vietos Du įmontuoti mikrofonai fiksuoja garsą, todėl jūsų balsas skamba natūraliai. KONFIDENCIALUMAS Patogi apsauginė užuolaidėlė saugo lęšį, o jūsų tapatybę laiko paslaptyje.
    description_short_en - Interneto kamera aukštos kokybės vaizdo skambučiams Sklandus ir ryškus "FullHD" 1080p 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašas Du įmontuoti mikrofonai Ryškus, kontrastingas ir spalvingas vaizdo įrašas Patogus laikiklis
    description_short_et - Interneto kamera vaizdo skambučiams Aukštos kokybės "FullHD" 1080p 30 kadrų per sekundę vaizdo vaizdas Du integruoti mikrofonai Sklandus, aiškus ir kontrastingas vaizdo vaizdas Patogus tvirtinimas prie klipsų
    description_short_lv -
    description_short_ru - Interneto kamera vaizdo skambučiams "FullHD 1080p" 30 kadrų per sekundę kokybės vaizdo vaizdai Du įmontuoti mikrofonai Sklandūs, aiškūs ir ryškūs vaizdo vaizdai Patogus drabužių segtukas
    Didžiausia. Vaizdo įrašų skiriamoji geba - 1980x1080
    dimensionalWeight - 80
    Dizainas - Kabelio ilgis - 1.5 m
    Dizainas - Mikrofono krypties tipas - Visakryptis
    Dizainas - mikrofonų skaičius - 2
    Dizainas - montavimo tipas - Klipas / stovas
    Dizainas - Objektyvo medžiaga - Stiklas
    Dizainas - palaikomas trikojo tvirtinimas - Taip
    Dizainas - Produkto spalva - Juoda
    Dizainas - sąsaja - USB 2.0
    Dizainas - Įmontuota blykstė - Ne
    Dizainas - Įmontuotas mikrofonas - Taip
    dydisX - 100
    Dėžutės aukštis (mm) - 95 mm
    Dėžutės ilgis (mm) - 223 mm
    Dėžutės plotis (mm) - 214 mm
    Dėžutės svoris Brutto (kg) - 1.72 kg
    EAN - 5099206061309
    ean - 5099206061309
    EANCode - 5099206061309
    EAN kodas - 5099206061309
    Eans - 5099206061309
    EAN_kodas - 5099206061309
    feature_group_en - Interneto kameros
    feature_group_et - Interneto kameros
    feature_group_lv - Interneto kameros
    feature_group_ru - Веб-камеры
    Fotoaparato tipas - Interneto kamera
    FrameRate - 30 kadrų per sekundę
    gamintojas - Logitech
    Gamintojas - Logitech
    Gamintojas - Logitech
    GAMINTOJO DUOMENŲ LAPAS - https://www.logitech.com/en-us/product/hd-pro-webcam-c920#specification-tabular
    Gamintojo kodas - 960-001055
    Gamintojo kodas - 960-001055
    gamintojo_kodas - 960-001055
    Garantija - 2 metai
    garantija - 24
    Garantija - 24 mėnesiai
    Garantija Grąžinami produktai - Taip
    GarantijaInformacija - 2 metai
    garantijaType - F
    Garantijos patvirtinimo kriterijai - Serijos numeris
    Garantijos terminas (mėn.) - 24 mėnesiai
    garantijos_tipas - išorinis
    Garso - -
    gross_weight - 0.18 kg
    GRUPPE1 - Daugialypė terpė ir žaidimai
    GRUPPE2 - Interneto kamera
    GTIN - 0724872309862
    GTIN - 724872309862
    GTIN - 0797045610096
    GTIN - 797045610096
    GTIN - 3102015020329
    GTIN - 3102015031509
    GTIN - 5052415398383
    GTIN - 5052883543513
    GTIN - 5053086264687
    GTIN - 5053106743185
    GTIN - 5053313219909
    GTIN - 5053390976948
    GTIN - 5053973017419
    GTIN - 5054230198094
    GTIN - 5054484391463
    GTIN - 5054533391468
    GTIN - 5054629278895
    GTIN - 5054629872277
    GTIN - 5099206061309
    gylis - 13
    Gylis - 71 mm
    HSTNUMBER - 960-001055
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_5922_1.png
    Integruoti įrenginiai - Dvigubas mikrofonas
    Interneto kamerų funkcijos - "Carl Zeiss" optikaAutomatinis fokusavimasVisiškai HD 1080pTekančio kristalo technologijaAutomatinė korekcija esant silpnam apšvietimui
    Išorinė spalva - Juoda
    Jutiklio skiriamoji geba - 15 Mpixel
    Jutiklis -
    Jutiklis - -
    Kategorija - Interneto kameros
    Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Interneto kameros
    Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Interneto kameros
    Kategorija_1 - Nuotraukos ir vaizdo įrašai
    Kategorija_2 - Interneto kameros
    Kategorijos kodas - WCA
    Kita - Kabelio ilgis - 150 cm
    Kita - Kabelio ilgis - 150 cm
    Kita - Mount - Lentelė
    Kita - Mount - Monitorius
    Kita - Mount - Nešiojamasis kompiuteris
    Kita - Mount - Trikojis
    Kita - Pakuotės turinys - Interneto kamera
    Kita - Pakuotės turinys - USB laidas
    Kita - Pakuotę sudaro - Interneto kamera
    Kita - Pakuotę sudaro - USB kabelis
    Kita - prijungimas - USB 2.0
    Kita - prijungimas - USB 2.0
    Kita - Spalva - Juoda
    Kita - Spalva - Juoda / sidabrinė
    Kita - Stiprinimas - Lentelė
    Kita - Stiprinimas - Nešiojamasis kompiuteris
    Kita - Stiprinimas - Pyragų monitoriai
    Kita - Stiprinimas - Trikojis
    Kita - tinkami prietaisai - Laisvas USB 2.0 prievadas
    Kita - tinkami prietaisai - Įrenginiai su laisvu USB prievadu
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Android 5.0" arba naujesnė versija
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Android 5.0" arba naujesnė versija
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Chrome OS
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Chrome OS
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.10" arba naujesnė versija
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.10" arba naujesnė versija
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10 / 8 / 7
    Kita - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10 / 8 / 7
    Kitos funkcijos - Vaizdo skambučiai "Full HD" 1080p (iki 1920 x 1080 pikselių) su naujausia "Skype for Windows" versija 720p HD vaizdo įrašas (iki 1280 x 720 pikselių) su palaikomomis kliento programomis "Full HD" vaizdo įrašymas (iki 1920 x 1080 pikselių) H.264 vaizdo suspaudimas Įmontuoti du stereofoniniai mikrofonai su automatiniu triukšmo mažinimu Automatinis ekspozicijos koregavimas esant prastam apšvietimui Universalus spaustukas, tinkamas LCD ir CRT monitoriams bei nešiojamiesiems kompiuteriams ir suderinamas su trikojais.
    Kodas - 960-001055
    Laido ilgis - 1.8 m
    LargeDescHTML - "Full HD 1080p" vaizdo įrašai, kurie veikia greičiau, sklandžiau ir daugiau kompiuterių. "Skype" "Full HD 1080p "Sulaukite kvapą gniaužiančių "Full HD 1080p" vaizdo skambučių per "Skype", kad vaizdo skambučiai būtų ryškiausi.Sklandesni. Aštresnis. Sodresnis. Aiškesnis.Logitech Fluid Crystal technologija. Dėl jos "Logitech" internetinės vaizdo kameros yra geresnės. Jos sklandesnis vaizdas, ryškesnės nuotraukos, sodresnės spalvos ir aiškesnis garsas realiomis sąlygomis. Skambinkite HD 720p Mėgaukitės plačiaekraniu HD 720p vaizdo įrašu daugumoje pagrindinių IM.HD savo "Facebook "Vienu spustelėjimu įkelkite HD (1080p) į "Facebook", "Twitter" ir "YouTube", kad būtų lengva dalytis savo gyvenimu su draugais ir šeima.H.264 vaizdo standartasDėl H.264 kodavimo - pramoninio HD vaizdo standarto - galėsite mėgautis greitesniu, sklandesniu vaizdo įrašu ir geresne vaizdo kokybe, mažiau reikalaujančia iš kompiuterio.Full HD 1080p įrašymasGalite įrašinėti kvapą gniaužiančiu plačiaekraniu "Full HD 1080p" formatu 30 kadrų per sekundę (fps) greičiu. Be to, dėl H.264 kodavimo jūsų kompiuteriui nereikia taip sunkiai dirbti, kad gautumėte puikų vaizdo įrašą.Automatinis fokusavimas20 žingsnių automatinis fokusavimas yra jautresnis, jautresnis ir išmanesnis. Nesvarbu, ar jūsų vaikai nenustoja judėti, ar bandote užfiksuoti naujausius savo šokio judesius, C920 bet kokiu atveju užtikrins aštrius vaizdus (nuo 10 cm ir toliau).Carl Zeiss optikaJūs galėsite mėgautis aštriais vaizdais iš objektyvo, sukurto padedant vienam iš šios srities pionierių.Natūralus stereofoninis garsasDėl dviejų stereofoninių mikrofonų galite būti tikri, kad jūsų artimieji girdės tikruosius jus.Stabilus tvirtinimo spaustukasUniversalus spaustukas su gumuotais buferiais padeda patikimai laikyti interneto kamerą ant stalinio ar nešiojamojo kompiuterio monitoriaus. Be to, ją galima pritvirtinti net prie trikojo.15 megapikselių momentinės nuotraukosGalite siųsti puikias 15 megapikselių momentines nuotraukas (patobulintas programine įranga) žmonėms, kurie jums rūpi. Šiame puslapyje pateikta informacija yra gamintojo arba prekės ženklo nuosavybė. norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite adresu: http://www.logitech.com.
    Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis - 95 mm
    Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės bendrasis svoris - 1.72 kg
    Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės GTIN (EAN/UPC) - 50992060613014
    Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis - 223 mm
    Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis - 214 mm
    Logistikos duomenys - Produktai ant padėklo - 576 vnt.
    Logistikos duomenys - Produktai viename intermodaliniame konteineryje (20 pėdų) - 10080 vnt.
    Logistikos duomenys - Produktai viename intermodaliniame konteineryje (40 pėdų) - 21280 vnt.
    Logistikos duomenys - Produktai viename intermodaliniame konteineryje (40 pėdų, HC) - 23408 vnt.
    Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85258900
    LongDesc -
    LongDesc - "Logitech C920s" - tai biudžetui draugiška internetinė kamera, skirta darbui visur, užtikrinanti profesionalią vaizdo susitikimų patirtį. Joje yra funkcijų, sukurtų tam, kad kitame susitikime atrodytumėte ir skambėtumėte puikiai. 78º įstrižainės matymo laukas puikiai įrėmina jus ir jūsų erdvę, o automatinis fokusavimas sklandžiai ir tiksliai reguliuojasi. Technologija "RightLight 2" automatiškai prisitaiko prie apšvietimo situacijos net esant prastam apšvietimui ar foniniam apšvietimui. Du integruoti mikrofonai tiksliai fiksuoja jūsų balsą iš kelių kampų, kad būtų galima išgauti daugiau niuansų. Jei transliuojate ar įrašinėjate, naudokite "Logitech" programėlę "Capture", kad galėtumėte redaguoti ir pritaikyti. Bet kuriuo metu atlenkite objektyvo dangtelį, kad apsaugotumėte savo privatumą.
    LongProductName - HD Pro interneto kamera C920
    LongSummaryDescription - "Logitech HD Pro Webcam C920". Megapikseliai (apytiksliai): Didžiausia vaizdo įrašo skiriamoji geba: 1920 x 1080 taškų, HD kameros tipas: Full HD. Sąsaja: USB 2.0, gaminio spalva: juoda, tvirtinimo tipas: Tvirtinimo elemento spalva: spaustukas / stovas. Palaikomos "Windows" operacinės sistemos: Palaikomos "Windows 10", "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10..., "Mac" operacinės sistemos: Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.6 Snow..., Palaikomos mobiliosios operacinės sistemos: Android 5.0, Android 5.1. Plotis: 94 mm, gylis: 71 mm, aukštis: 43,3 mm. Pakuotės plotis: 52,2 mm, pakuotės gylis: 101,5 mm, pakuotės aukštis: 81 mm.
    Maitinimas - -
    MANUFACTURER - LOGITECH
    Matmenys -
    Matmenys - 94 x 29 x 24 mm
    matmenų aukštis - 155 mm
    matmenų gylis - 210 mm
    matmenų plotis - 80 mm
    matmuo svoris - 248 g
    Mechanika - -
    Mikrofonas - Įmontuotas
    Mikrofonas - Įmontuotas mikrofonas: stereofoninis
    Modelis - "Logitech C920 Pro
    Montavimo galimybės - Trikojis
    MPN - 960-001055
    name_et - "Logitech HD Pro C920" internetinė vaizdo kamera
    Naudokite - Asmeninis bendravimas
    Našumas - Didžiausias kadrų dažnis - 30 kadrų per sekundę
    Našumas - Didžiausia vaizdo įrašų skiriamoji geba - 1920 x 1080 pikselių
    Našumas - megapikseliai (apytiksliai) - 3 MP
    Nejudančių vaizdų skiriamoji geba - 3 megapikselių
    Optika - Fokusavimo tipas: automatinis fokusavimas
    Paketo turinys - -
    Pakuotėje esantys vienetai - 1
    Pakuotės aukštis (mm) - 81 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 81 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 101.5 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 52.2 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 203 g
    Pakuotės dėžutėje - 8
    Pakuotės ilgis (mm) - 101.5 mm
    Pakuotės matmenys - -
    Pakuotės plotis (mm) - 52.2 mm
    Pakuotės svoris - 0.250 kg
    Pakuotės svoris Brutto (kg) - 0.203 kg
    Pakuotės svoris Netto (kg) - 0.162 kg
    Pakuotės tipas - Mažmeninė prekyba
    Pakuotės turinys - LCD spaustukas - Taip
    Pakuotės turinys - Nešiojamojo kompiuterio spaustukas - Taip
    Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
    Palaikomi formatai - -
    Palaikomi formatai - M-JPEGH.264
    Pardavėjas - LOGITECH
    Pardavėjo interneto svetainė - http://www.logitech.com/en-us/product/hd-pro-webcam-c920
    Pavadinimas - "Logitech Full HD Pro C920
    Pavadinimas - "Logitech HD PRO C920" 1920x1080
    Pavadinimas - "Logitech HD Pro Webcam C920
    Pavadinimas - "Logitech HD Pro Webcam C920
    Pavadinimas - "Logitech HD Webcam C920
    pavadinimas - C920 Webcam HD 960-001055
    pavadinimas_pl - "Logitech" interneto kamera HD Pro C920
    pavadinimas_ru - "Logitech HD Pro C920" internetinė vaizdo kamera
    Pilnas aprašymas Linija - Natūralioji skiriamoji geba 1920x1080|USB|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|1xUSB 2.0|Įmontuotas mikrofonas|Nuotraukų skiriamoji geba 3 megapikselių|Baltė juoda|Matmenys 94 x 29 x 24 mm
    plotis - 13
    Plotis - 94 mm
    Prekės kodas - 960-001055
    Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=150911144431129477&THEME=asbis&LANG=lv
    Prekės ženklas - Logitech
    prekės ženklas - Logitech
    Prekės ženklo dalies kodas - 960-001055
    Pridedami priedai - Interneto kamera su maždaug 2 m ilgio kabeliu Dokumentacija
    Prigimtinė skiriamoji geba - 1920x1080
    Pristatymo dėžės kiekis - 1
    ProdDesc - "LOGITECH C920 HD Pro" interneto kamera USB, juoda
    producerCode - 960-001055
    productName - "Logitech HD Pro Webcam C920
    productSize - Normalus
    ProduktasPaveikslas - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/960-001055-01.jpg
    Produkto aprašymas - "LOGITECH C920 Pro HD Webcam" - USB
    Produkto kategorija - Priedai
    Produkto nuotrauka4 -
    Produkto pavadinimas - HD Pro interneto kamera C920
    Produkto paveikslėlis2 -
    Produkto paveikslėlis3 -
    Produkto tipas - Interneto kamera
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.6 Snow Leopard
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.7 Lion
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.8 Mountain Lion
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.9 Mavericks
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.6 Snow Leopard", "Mac OS X 10.7 Lion", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.11 El Capitan
    Programinė įranga - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.12 Sierra
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Enterprise
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Enterprise x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Basic
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Basic x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Premium
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Premium x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Professional
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Professional x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Starter
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Starter x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Ultimate
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Ultimate x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Enterprise
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Enterprise x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Pro
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Pro x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Education
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Education x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Enterprise
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Enterprise x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Home
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Home x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Pro
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Pro x64
    Programinė įranga - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64
    Programinė įranga - Palaikomos mobiliosios operacinės sistemos - "Android 5.0
    Programinė įranga - Palaikomos mobiliosios operacinės sistemos - "Android 5.0", "Android 5.1
    Reikalavimai - -
    Rezoliucija - "Full HD 1080p
    Savybės ir funkcijos - veido sekimo funkcija
    Savybės ir funkcijos - įmontuotas mikrofonas
    ShortSummaryDescription - "Logitech HD Pro Webcam C920", 3 MP, 1920 x 1080 taškų, "Full HD", 30 kadrų per sekundę, 720p, 1080p, H.264
    Sistemos reikalavimai - "Windows 7", "Windows 8" arba "Windows 10" USB vaizdo įrenginio klasės (UVC) veikimo režimas: "Mac OS 10.6" ar naujesnė versija (720p HD raiška "FaceTime" "Mac" arba kituose palaikomuose vaizdo skambučių klientuose, "Full HD" 1080p raiška įrašant vaizdo įrašą "QuickTime Player") "Chrome OS" "Android 5.0" ar naujesnė versija (su palaikomais vaizdo skambučių klientais) USB prievadas Interneto ryšys
    Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 5.5 cm
    Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 10.5 cm
    Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 8.5 cm
    Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 0.2 kg
    sizeY - 50
    sizeZ - 80
    Spalva - Juoda
    Spalva - Juoda
    SpalvaGylis - -
    Specifikacijos - Automatinis fokusavimas - Jā
    Specifikacijos - Automatinis fokusavimas - Taip
    Specifikacijos - Automatinis fokusavimas - Taip
    Specifikacijos - leidimas - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikacijos - Mikrofonas - Integruotas stereofoninis mikrofonas
    Specifikacijos - Mikrofonas - Įmontuotas stereofoninis mikrofonas
    Specifikacijos - Mikrofonas - Įmontuotas stereofoninis mikrofonas
    Specifikacijos - skiriamoji geba - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikacijos - skiriamoji geba - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [HD] 1280 × 720 30p
    Specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [HD] 1280 × 720 30p
    Specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [HD] 1280 × 720 30p
    Starling - Y
    Stck_Kart - 8
    Stck_Pal - 1032
    Svoris - -
    Svoris - 0,21
    Svoris - 0.2
    svoris - 0.162 kg
    svoris - 200
    Svoris ir matmenys - Aukštis - 43.3 mm
    Svoris ir matmenys - Gylis - 71 mm
    Svoris ir matmenys - Plotis - 94 mm
    Svoris ir matmenys - Svoris - 162 g
    Sąsaja - -
    Sąsaja - USB
    Sąsaja - USB 2.0
    Techniniai duomenys - Tirpinimo galia - [FullHD] 1920 × 1080
    Techninės specifikacijos - Automatinis fokusavimas - Jah
    Techninės specifikacijos - Mikrofonas - Integruotas stereofoninis mikrofonas
    Techninės specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Techninės specifikacijos - Vaizdo įrašų skiriamoji geba - [HD] 1280 × 720 30p
    title_en - "Logitech C920 Pro" interneto kamera
    title_lv - "Logitech C920 Pro" internetinės vaizdo kameros kamera
    title_ru - "Logitech C920 Pro" interneto kamera
    Trumpas aprašymas -
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 - 1
    USB 2.0 įvesties ir išvesties jungtys - 1
    USB sąsaja - Taip
    Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220317170032172297.jpg
    Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220317170032217098.jpg
    Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220317170032255475.jpg
    vardas_lv - "Logitech" interneto kamera HD Pro C920
    Veikimas - "Plug and Play - Taip
    Veikimas - Automatinis fokusavimas - Taip
    Veikimas - HD tipo fotoaparatas - "Full HD
    Veikimas - Judesio jutiklis - Taip
    Veikimas - Nuotraukų funkcija - Taip
    Veikimas - Palaikomi vaizdo režimai - 720p
    Veikimas - Palaikomi vaizdo režimai - 720p, 1080p
    Veikimas - Palaikomi vaizdo režimai - 1080p
    Veikimas - Palaikomi vaizdo įrašų formatai - H.264
    Veikimas - Triukšmo mažinimas - Taip
    Veikimas - Veido stebėjimas - Taip
    Veikimas - Įstrižainės matymo laukas - 78°
    vendpn - 960-001055
    Vieneto bendrasis svoris - 0.2 kg
    Vieneto blogas tūris - 0,0004909 kubinio metro
    Vieneto dėžės aukštis - 0.055
    Vieneto dėžės ilgis - 0.105
    Vieneto dėžės plotis - 0.085
    Vieneto grynasis svoris - 0.162 kg
    warrantyLength - 12
    WirelessInterface - Ne
    Įtraukta programinė įranga - Judesių valdymas. Pakreipimas ir priartinimas Vaizdo įrašymas ir fotografavimas Veido stebėjimas Judesio aptikimas
    ImageCapture -
  • 1080p
  • 720p

  • MacOS OS compatibility - Yes
    VideoCapture -
  • 1080p
  • 720p

  • Windows 7 OS compatibility - Yes
    Windows 8 OS compatibility - Yes
    Windows 10 OS compatibility - Yes
    Category 1 - Multimedia
    Category 2 - WebCams
    Description - Connect to anyone in Full HD 1080p resolution in Skype or smooth HD 720p resolution in FaceTime on your Mac.
    You can also make high quality video calls with Google Hangouts and other video call clients. You can even chat with your friends on Facebook with Skype or Facebook Messenger video calling.
    Record video clips in perfect, true HD 1080p quality, with all the details. Full HD quality is possible with advanced H.264 compression technology.
    It eliminates time-consuming compression, allowing for fast and seamless transfer of files at less computing power.
    Make everyone hear your true voice. Two microphones located on both sides of the webcam capture natural stereo sound.
    The five-piece Full HD glass lens captures crisp, clear images, while the advanced autofocus feature provides smooth adjustment to ensure high-resolution images at all times.
    Record sharp images even in dim light. The C920 automatically performs exposure compensation in low light.
    Description - Connect with everyone in Full HD 1080p on Skype, or in fluid HD 720p on FaceTime for Mac. Also make high-quality video calls with Google Hangouts™ and video-calling clients. Even chat with your Facebook® friends with video calling powered by Skype or Facebook Messenger.
    Desc - Video izšķirtspēja: 1920 x 1080, Foto izšķirtspēja: 15 mpix, Pieslēgums: USB 2.0, OS savietojamība: MacOS/Windows, Garantija: 2 gadi
    Security - -
    ARTIKEL1 - HD PRO WEBCAM C920
    ARTIKEL2 - N/A - EMEA-914
    height - 8
    Height - 43.3 mm
    Üldine - Juhtme pikkus - 150 cm
    Общее - Длина кабеля - 150 см
    Üldine - Kinnitus - Statiivile
    Üldine - Kinnitus - Lauale
    Üldine - Kinnitus - Monitorile
    Üldine - Kinnitus - Sülearvutile
    Общее - Цвет - Черный
    Üldine - Värvus - Must
    Общее - Совместимые устройства - Свободный USB 2.0 порт
    Общее - Совместимые оп-системы - Android 5.0 или новее
    Общее - Совместимые оп-системы - Chrome OS
    Общее - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.10 или новее
    Общее - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7
    Общее - Комплектация - USB кабель
    Общее - Комплектация - Веб-камера
    Üldine - Ühendus - USB 2.0
    Общее - Соединение - USB 2.0
    Общее - Крепление - На стол
    Общее - Крепление - На штатив
    Общее - Крепление - На монитор
    Общее - Крепление - Для ноутбука
    Üldine - Komplekti sisu - Veebikaamera
    Üldine - Komplekti sisu - USB kaabel
    Üldine - Sobivad seadmed - Vaba USB pesaga seadmed
    Üldine - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android 5.0 või uuem
    Üldine - Sobivad operatsioonisüsteemid - Chrome OS
    Üldine - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.10 või uuem
    Üldine - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7
    barcode - 5099206061309
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Web cams
    category_en - Peripherals
    category_et - Lisaseadmed
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Web Kameras
    category_lv - Papildus ierīces
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Web Kameras
    category_ru - Дополнительные устройства
    description_en - The C920 Pro is a 3 megapixel FHD 1080p webcam with two microphones for clear and natural speech.
    FHD 1080P WIDESCREEN VIDEO
    Step forward from your laptop's built-in optics to a webcam that delivers crisp, smooth, and colorful video at 1080p/30fps widescreen HD resolution. The C920 Pro provides a 78° diagonal field of view, auto focus, and auto light correction that adapts to your room's lighting.
    CLEAR, NATURAL STEREO SOUND
    The two omnidirectional microphones are equipped with noise-canceling technology and are designed to deliver clear and voluminous voice transmission.
    Resolution: FHD 1080P/30fps and HD 720p/30fps
    Diagonal field of view: 78°
    Camera megapixels: 3
    Focus Type: Auto Focus
    Lens Type: Glass
    Automatic lighting correction: RightLight™ 2
    Noise Canceling Microphone: Stereo Microphone
    Connection: USB - plug-and-play
    Cable length: 1.5m
    Weight: 162g
    Height: 43.3mm
    Width: 94mm
    Depth: 71mm
    description_en - Polished, FullHD video calls in remarkable clarity
    If you want to make a good impression on an important Skype call, record polished demos or showcase your skills and passions on YouTube, the C920 will deliver the goods, with remarkably crisp and detailed Full HD video (1080p at 30fps) as well as clear, stereo sound. Full high-def 1080p video calling
    Make a strong impression when it counts with the premium quality of the C920. Whether you’re video calling or recording, you’ll appear in clear details and vibrant colors, with fluid video thanks to the Full HD 1030p at 30 frames per second. FullHD glass lens
    Be seen in amazing clarity and detail thanks to the full HD glass lens and premium autofocus. The five-element glass lens captures razor-sharp, clear images, while the premium autofocus adjusts smoothly and precisely to provide consistent high definition. Brighter images
    Equipped with automatic HD light correction, the C920 fine-tunes to the lighting conditions to produce bright, contrasted images even if you’re in a dim setting. Full stereophonics
    Fitted with two microphones, one on either side of the camera, the C920 Pro Webcam is able to capture more realistic sound from every angle, so that your voice comes through sounding natural and clear. Flexibility that goes beyond built-in
    Small, agile and adjustable, the C920 Webcam brings a whole new angle to video calling, making you look and sound like a pro.
    description_et - Kvaliteetsed FullHD videokõned
    Logitech C920 veebikaameraga teed selge ja sujuva videopildiga kõnesid või salvestad kvaliteetseid videosid YouTube jaoks. FullHD 1080p 30 kaadrit/sek videokvaliteet hoolitseb selle eest, et kõned ja videod oleksid sujuvad koos selge stereoheliga. Valgusküllane videopilt
    Tänu automaatsele valguskorrektsioonile näeb Su vestluskaaslane Sind alati selgelt ja kontrastselt isegi kui oled hämarates valgustingimustes. Selge helipilt
    Kaks integreeritud mikrofoni hoolitsevad selle eest, et kvaliteetse videopildiga koos kõlaks ka Su hääl iga nurga alt selgelt ja puhtalt. Lihtne kinnitada
    Logitech C920 HD Pro veebikaameral on universaalne klamberkinnitus, mille saad hõlpsalt sülearvuti ekraani külge klõpsata, statiivile kinnitada või lihtsalt riiulile asetada.
    description_lv -
    description_lv - C920 Pro ir 3 megapikseļu FHD 1080p tīmekļa kamera ar diviem mikrofoniem skaidrai un dabiskai sarunai.
    FHD 1080P PLAŠEKRĀNA VIDEO
    Pārejiet no klēpjdatora iebūvētās vebkameras uz professionālu tīmekļa kameru, kas nodrošina izteiksmīgu, vienmērīgu un krāsainu video ar 1080p/30 kadri/s platekrāna HD izšķirtspēju. C920 Pro nodrošina 78° diagonālu skata lauku, automātisko fokusu un automātisku gaismas korekciju, kas pielāgojas jūsu telpas apgaismojumam.
    SKAIDRA, DABĪGA STEREO SKAŅA
    Abi daudzvirzienu mikrofoni ir aprīkoti ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju un ir paredzēti, lai nodrošinātu skaidru un apjomīgu balss pārraidi.
    Izšķirtspēja: FHD 1080P/30fps un HD 720p/30fps
    Diagonālais redzes lauks: 78°
    Kameras megapikseļi: 3
    Fokusa veids: Autofokuss
    Objektīva tips: stikls
    Automātiska apgaismojuma korekcija: RightLight™ 2
    Trokšņu slāpēšanas mikrofons: stereomikrofons
    Savienojums: USB - plug-and-play
    Kabeļa garums: 1,5 m
    Svars: 162g
    Augstums: 43,3 mm
    Platums: 94 mm
    Dziļums: 71mm
    description_ru - C920 Pro — это FHD 1080p веб-камера с 3 мегапиксельной матрицой и двумя микрофонами, обеспечивающими четкую и естественную речь. ШИРОКОЭКРАННОЕ ВИДЕО FHD 1080P
    Шагните вперед от встроенной оптики ноутбука к веб-камере, которая обеспечивает четкое, плавное и красочное видео с широкоэкранным разрешением HD 1080p/30 кадров в секунду. C920 Pro обеспечивает поле зрения по диагонали 78°, автоматический фокус и автоматическую коррекцию освещения, которая адаптируется к освещению вашей комнаты.
    ЧИСТЫЙ, НАТУРАЛЬНЫЙ СТЕРЕО ЗВУК
    Два всенаправленный микрофон оснащены технологией шумоподавления и разработаны для обеспечения четкогой и объёмногой передачи голоса. Разрешение: FHD 1080P/30fps и HD 720p/30fps
    Диагональное поле зрения: 78°
    Количество мегапикселей у камеры: 3
    Тип фокусировки: Автофокусировка
    Тип объектива: Стекло
    Автоматическая коррекция освещения: RightLight™ 2
    Микрофон с шумоподавлением: Стереофонический микрофон
    Подключение: USB - plug-and-play
    Длина кабеля: 1,5 м
    Вес: 162г
    Высота: 43,3 мм
    Ширина: 94 мм
    Глубина: 71 мм
    description_ru - ВЫЗОВЫ И ЗАПИСЬ ВИДЕО С ИСКЛЮЧИТЕЛЬНОЙ ЧЕТКОСТЬЮОцените возможности веб-камеры C920s, совершая видеозвонки с высочайшим качеством картинки и записывая идеальные видеоролики. Устройство поддерживает трансляцию видео с разрешением Full HD (1080p при частоте 30 кадров в секунду) и стереозвуком отличного качества. Кроме того, камера работает с большинством известных видеоприложений. ВЫ ЗАДАЕТЕ НАСТРОЕНИЕ, А КАМЕРА C920S ПОЗАБОТИТСЯ ОБ ОСВЕЩЕНИИСоздавайте атмосферные видеоролики с приглушенным освещением или резкие видео при ярком свете. Благодаря встроенной функции коррекции освещения и автофокусировки в формате HD видео всегда будет отличного качества, вне зависимости от условий записи. Раз за разом у вас будет получаться резкая картинка в высоком разрешении. ЗАПИСЬ В ФОРМАТЕ FULL HD 1080PОбщайтесь и выполняйте потоковую трансляцию видео с яркой палитрой и точной цветопередачей. Благодаря объективу со стеклянными элементами и возможности захвата видео в формате Full HD (1080p, 30 кадров в секунду) в видеоряде будут переданы все детали и сочные, естественные оттенки. Угол обзора 78 градусов дает возможность разместить в кадре двух человек. Для масштабирования и панорамирования стоит воспользоваться ПО Logitech Capture. ВСЕ В ОДНОМ ДЛЯ УДОБСТВА СОЗДАНИЯ ВИДЕОКОНТЕНТАПО Logitech Capture позволяет начать запись видео высокого качества уже спустя секунду после подключения новой веб-камеры. С помощью удобного единого интерфейса можно задавать параметры записи, изменять настройки камеры и даже создавать видео с вертикальным расположением картинки. ОБЩЕНИЕ С ПОЛНОЦЕННЫМ СТЕРЕОЗВУКОМДва встроенных микрофона обеспечивают захват звука из любой точки помещения, так что ваш голос будет звучать максимально естественно. ЗАБОТА О КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИУдобная защитная шторка обеспечивает сохранность объектива и тайну вашей личности.
    description_short_en - Web camera for hiqh quality video calls Smooth and sharp FullHD 1080p 30 fps video Two built-in microphones Crisp, contrasted and colourful video Handy clip mount
    description_short_et - Veebikaamera videokõnedeks Kvaliteetne FullHD 1080p 30 fps videopilt Kaks integreeritud mikrofoni Sujuv, selge ja kontrastne videopilt Mugav klamberkinnitus
    description_short_lv -
    description_short_ru - Веб-камера для видеозвонков Качественное видеоизображение FullHD 1080p 30 fps Два встроенных микрофона Плавное, четкое и контрастное видеоизображение Удобное крепление на прищепке
    Max. Video Resolution - 1980x1080
    dimensionalWeight - 80
    Design - Cable length - 1.5 m
    Design - Microphone direction type - Omnidirectional
    Design - Number of microphones - 2
    Design - Mounting type - Clip/Stand
    Design - Lens material - Glass
    Design - Tripod mounting supported - Yes
    Design - Product colour - Black
    Design - Interface - USB 2.0
    Design - Built-in flash - No
    Design - Built-in microphone - Yes
    sizeX - 100
    Box Height (mm) - 95 mm
    Box Length (mm) - 223 mm
    Box Width (mm) - 214 mm
    Box Weight Brutto (kg) - 1.72 kg
    EAN - 5099206061309
    ean - 5099206061309
    EANCode - 5099206061309
    EAN Code - 5099206061309
    Eans - 5099206061309
    EAN_code - 5099206061309
    feature_group_en - Webcams
    feature_group_et - Veebikaamerad
    feature_group_lv - Tīmekļkameras
    feature_group_ru - Веб-камеры
    Camera Type - Web Camera
    FrameRate - 30 fps
    producer - Logitech
    Producer - Logitech
    Manufacturer - Logitech
    MANUFDATASHEET - https://www.logitech.com/en-us/product/hd-pro-webcam-c920#specification-tabular
    ProducerCode - 960-001055
    Manufacturer_code - 960-001055
    manufacturer_code - 960-001055
    Warranty - 2 years
    guarantee - 24
    Warranty - 24 months
    Warranty Products Returnable - Yes
    WarrantyInfo - 2 years
    warrantyType - F
    Warranty validation Criteria - Serial Number
    Warranty Term (month) - 24 mēneši
    guarantee_type - external
    Audio - -
    gross_weight - 0.18 kg
    GRUPPE1 - Multimedia & Games
    GRUPPE2 - Webcamera
    GTIN - 0724872309862
    GTIN - 724872309862
    GTIN - 0797045610096
    GTIN - 797045610096
    GTIN - 3102015020329
    GTIN - 3102015031509
    GTIN - 5052415398383
    GTIN - 5052883543513
    GTIN - 5053086264687
    GTIN - 5053106743185
    GTIN - 5053313219909
    GTIN - 5053390976948
    GTIN - 5053973017419
    GTIN - 5054230198094
    GTIN - 5054484391463
    GTIN - 5054533391468
    GTIN - 5054629278895
    GTIN - 5054629872277
    GTIN - 5099206061309
    depth - 13
    Depth - 71 mm
    HSTNUMMER - 960-001055
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_5922_1.png
    Built-in Devices - Dual Microphone
    Web Cam Features - Carl Zeiss opticsAuto FocusFull HD 1080pFluid Crystal TechnologyAutomatic low-light correction
    External Color - Melna
    Sensor Resolution - 15 Mpixel
    Sensor -
    Sensor - -
    Category - Webcams
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Web Kameras
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Internet cameras
    Category_1 - Photo and Video
    Category_2 - Webcams
    Category Code - WCA
    Other - Cable length - 150 cm
    Citi - Kabeļa garums - 150 cm
    Other - Mount - Table
    Other - Mount - Monitor
    Other - Mount - Notebook
    Other - Mount - Tripod
    Other - Package contents - Webcam
    Other - Package contents - USB cable
    Citi - Iepakojumā ietilpst - Webcam
    Citi - Iepakojumā ietilpst - USB kabelis
    Other - Connection - USB 2.0
    Citi - Savienojums - USB 2.0
    Other - Color - Black
    Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Citi - Stiprinājums - Table
    Citi - Stiprinājums - Notebook
    Citi - Stiprinājums - Pie monitora
    Citi - Stiprinājums - Tripod
    Citi - Piemērotas ierīces - Brīva USB 2.0 pieslēgvieta
    Other - Suitable devices - Devices with a free USB port
    Other - Suitable operating systems - Android 5.0 or newer
    Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Android 5.0 vai jaunāka
    Other - Suitable operating systems - Chrome OS
    Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
    Other - Suitable operating systems - Mac OS 10.10 or newer
    Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.10 vai jaunāka
    Other - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7
    Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
    Other features - Video calls in Full HD 1080p (up to 1920 x 1080 pixels) with the latest version of Skype for Windows 720p HD video (up to 1280 x 720 pixels) with supported client applications Full HD video recording (up to 1920 x 1080 pixels) H.264 video compression Built-in dual stereo microphones with automatic noise reduction Automatic exposure correction in low light Universal clip suitable for LCD and CRT monitors and laptops and compatible with tripods
    Code - 960-001055
    Cord length - 1.8 m
    LargeDescHTML - Full HD 1080p video that's faster, smoother and works on more computers. Skype in Full HD 1080pGet breathtaking Full HD 1080p video calls on Skype for the sharpest video-calling experience.Smoother. Sharper. Richer. Clearer.Logitech Fluid Crystal Technology. Its what makes a Logitech webcam better. Its smoother video, sharper pictures, richer colors and clearer sound in real-world conditions. Call in HD 720p Enjoy widescreen HD 720p video on most major IMs.HD your FacebookOne-click HD upload (1080p) to Facebook, Twitter and YouTube makes it easy to share your life with friends and family.H.264 video standardYoull enjoy faster, smoother video and better image quality with less demand on your computer thanks to H.264 encodingthe industry standard for HD video.Full HD 1080p recordingYou can record in breathtaking, widescreen Full HD 1080p at 30 frames-per-second (fps). Plus, with H.264 encoding, your computer doesnt have to work as hard for you to get great video.AutofocusThe 20-step autofocus is more responsive, more sensitive and more intelligent. So whether your kids wont stop moving or youre trying to capture your latest dance moves, the C920 delivers razor-sharp images (from 10 cm and beyond) for every occasion.Carl Zeiss opticsYoull enjoy razor-sharp images from a lens designed with the help of one of the pioneers in the industry.Natural stereo audioYou can be sure your loved ones will hear the real you thanks to dual stereo mics.Stable mounting clipThe versatile clip with rubberized bumpers helps hold your webcam securely in place on your desktop or laptop monitor. Plus, itll even mount on a tripod.15-megapixel snapshotsYou can send brilliant 15-megapixel snapshots (software enhanced) to the people you care about. The information provided on this page is a property of the manufacturer or the brand.To find out more, please visit: http://www.logitech.com
    Logistics data - Master (outer) case height - 95 mm
    Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.72 kg
    Logistics data - Master (outer) case GTIN (EAN/UPC) - 50992060613014
    Logistics data - Master (outer) case length - 223 mm
    Logistics data - Master (outer) case width - 214 mm
    Logistics data - Products per pallet - 576 pc(s)
    Logistics data - Products per intermodal container (20ft) - 10080 pc(s)
    Logistics data - Products per intermodal container (40ft) - 21280 pc(s)
    Logistics data - Products per intermodal container (40ft, HC) - 23408 pc(s)
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85258900
    LongDesc -
    LongDesc - Logitech C920s is a budget-friendly, work-from-anywhere webcam that delivers a professional video meeting experience. It includes features designed to make you look and sound great in your next meeting. A 78º diagonal field of view perfectly frames you and your space, while autofocus adjusts smoothly and precisely. RightLight 2 technology automatically adjusts to your lighting situation even in low-light or backlit conditions. And dual integrated mics accurately capture your voice from multiple angles for greater nuance. If you’re streaming or recording, use Logitech’s Capture app to edit and customize. Flip down the lens cover at any point to protect your privacy.
    LongProductName - HD Pro Webcam C920
    LongSummaryDescription - Logitech HD Pro Webcam C920. Megapixel (approx.): 3 MP, Maximum video resolution: 1920 x 1080 pixels, Camera HD type: Full HD. Interface: USB 2.0, Product colour: Black, Mounting type: Clip/Stand. Windows operating systems supported: Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10..., Mac operating systems supported: Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.6 Snow..., Mobile operating systems supported: Android 5.0, Android 5.1. Width: 94 mm, Depth: 71 mm, Height: 43.3 mm. Package width: 52.2 mm, Package depth: 101.5 mm, Package height: 81 mm
    Power - -
    HERSTELLER - LOGITECH
    Dimensions -
    Dimensions - 94 x 29 x 24 mm
    dimension height - 155 mm
    dimension depth - 210 mm
    dimension width - 80 mm
    dimension weight - 248 g
    Mechanics - -
    Microphone - Built-in
    Microphone - Built-in mic: stereo
    Model - Logitech C920 Pro
    Mounting Capability - Tripod
    MPN - 960-001055
    name_et - Logitech veebikaamera HD Pro C920
    Use - Personal communication
    Performance - Maximum frame rate - 30 fps
    Performance - Maximum video resolution - 1920 x 1080 pixels
    Performance - Megapixel (approx.) - 3 MP
    Still Image Resolution - 3 Mega Pixel
    Optics - Focus type: autofocus
    PackageContents - -
    Pieces in pack - 1
    Pack Height (mm) - 81 mm
    Packaging data - Package height - 81 mm
    Packaging data - Package depth - 101.5 mm
    Packaging data - Package width - 52.2 mm
    Packaging data - Package weight - 203 g
    Packs in Box - 8
    Pack Length (mm) - 101.5 mm
    PackageDimensions - -
    Pack Width (mm) - 52.2 mm
    PackageWeight - 0.250 kg
    Pack Weight Brutto (kg) - 0.203 kg
    Pack Weight Netto (kg) - 0.162 kg
    Package Type - Retail
    Packaging content - LCD clamp - Yes
    Packaging content - Laptop clamp - Yes
    Packaging content - Manual - Yes
    SupportedFormats - -
    Supported Formats - M-JPEGH.264
    Vendor - LOGITECH
    Vendor Homepage - http://www.logitech.com/en-us/product/hd-pro-webcam-c920
    Name - Logitech Full HD Pro C920
    Name - Logitech HD PRO C920 1920x1080
    Title - Logitech HD Pro Webcam C920
    Name - Logitech HD Pro Webcam C920
    Name - Logitech HD Webcam C920
    name - C920 Webcam HD 960-001055
    name_en - Logitech web cam HD Pro C920
    name_ru - Logitech веб-камера HD Pro C920
    Full Description Line - Native resolution 1920x1080|USB|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|1xUSB 2.0|Microphone Built-in|Still Image Resolution 3 Mega Pixel|Colour Black|Dimensions 94 x 29 x 24 mm
    width - 13
    Width - 94 mm
    ProductCode - 960-001055
    ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=150911144431129477&THEME=asbis&LANG=lv
    Brand - Logitech
    brand - Logitech
    BrandPartCode - 960-001055
    Accessories included - Webcam with a cable length of about 2 m Documentation
    Native resolution - 1920x1080
    Shipping box quantity - 1
    ProdDesc - LOGITECH C920 HD Pro Webcam USB black
    producerCode - 960-001055
    productName - Logitech HD Pro Webcam C920
    productSize - Normal
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/960-001055-01.jpg
    ProductDescription - LOGITECH C920 Pro HD Webcam - USB
    ProductCategory - Aksesuāri
    ProductPicture4 -
    ProductName - HD Pro Webcam C920
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductType - Web Camera
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.7 Lion
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.9 Mavericks
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Enterprise
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Enterprise x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8 x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Education
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Education x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Enterprise
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Enterprise x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Home
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Home x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Pro
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Pro x64
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64
    Software - Mobile operating systems supported - Android 5.0
    Software - Mobile operating systems supported - Android 5.0, Android 5.1
    Requirements - -
    Resolution - Full HD 1080p
    Features and Functions - face tracking feature
    Features and Functions - built-in microphone
    ShortSummaryDescription - Logitech HD Pro Webcam C920, 3 MP, 1920 x 1080 pixels, Full HD, 30 fps, 720p, 1080p, H.264
    System Requirements - Windows 7, Windows 8, or Windows 10 USB Video Device Class (UVC) Mode Operation: Mac OS 10.6 or later (720p HD resolution in FaceTime on Mac or other supported video call clients, Full HD 1080p resolution when recording video in QuickTime Player) Chrome OS Android 5.0 or higher (with supported video call clients) USB port Internet connection
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 5.5 cm
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 10.5 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8.5 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.2 kg
    sizeY - 50
    sizeZ - 80
    Colour - Black
    Color - Black
    ColourDepth - -
    Specifikācijas - Autofokuss - Jā
    Спецификации - Автофокус - Да
    Specifications - Autofocus - Yes
    Спецификации - Разрешение - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifications - Microphone - Integrated stereo microphone
    Спецификации - Микрофон - Встроенный стереомикрофон
    Specifikācijas - Mikrofons - Iebūvēts stereo mikrofons
    Specifications - Resolution - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikācijas - Izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifications - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Спецификации - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifications - Video resolution - [HD] 1280 × 720 30p
    Спецификации - Разрешение видео - [HD] 1280 × 720 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
    Storno - Y
    Stck_Kart - 8
    Stck_Pal - 1032
    Weight - -
    Weight - 0,21
    Weight - 0.2
    weight - 0.162 kg
    weight - 200
    Weight & dimensions - Height - 43.3 mm
    Weight & dimensions - Depth - 71 mm
    Weight & dimensions - Width - 94 mm
    Weight & dimensions - Weight - 162 g
    Interface - -
    Interface - USB
    Interface - USB 2.0
    Tehnilised andmed - Lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080
    Tehnilised andmed - Automaatne teravustamine - Jah
    Tehnilised andmed - Mikrofon - Integreeritud stereomikrofon
    Tehnilised andmed - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Tehnilised andmed - Video lahutusvõime - [HD] 1280 × 720 30p
    title_en - Logitech C920 Pro Webcam
    title_lv - Logitech C920 Pro Webcam kamera
    title_ru - Logitech C920 Pro Webcam Камера
    ShortDescription -
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 - 1
    USB 2.0 Input/Output connectors - 1
    USB Interface - Yes
    Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220317170032172297.jpg
    Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220317170032217098.jpg
    Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220317170032255475.jpg
    name_lv - Logitech web cam HD Pro C920
    Performance - Plug and Play - Yes
    Performance - Auto focus - Yes
    Performance - Camera HD type - Full HD
    Performance - Motion sensor - Yes
    Performance - Photo feature - Yes
    Performance - Supported video modes - 720p
    Performance - Supported video modes - 720p, 1080p
    Performance - Supported video modes - 1080p
    Performance - Video formats supported - H.264
    Performance - Noise reduction - Yes
    Performance - Face tracking - Yes
    Performance - Diagonal field of view - 78°
    vendpn - 960-001055
    Unit Gross Weight - 0.2 kg
    Unit Brutto Volume - 0.0004909 cubm
    Unit Box Height - 0.055
    Unit Box Length - 0.105
    Unit Box Width - 0.085
    Unit Net Weight - 0.162 kg
    warrantyLength - 12
    WirelessInterface - No
    Software included - Move controls. Tilting and zooming Recording video and taking pictures Face tracking Motion Detection
    89,98 €
    Logitech C920 HD Pro Webcam
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visos kategorijos