Zyxel WRE2206

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 121144 Produkto kodas: WRE2206-EU0101F
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • "Wi-Fi" standartas: Wi-Fi 4 (802.11n)
  • Duomenų perdavimo greitis, Mbps: 300
  • Įrenginio tipas: Range Extender
Panašūs produktai
Šis produktas Zyxel WRE2206
Rekomenduojama TP-LINK TL-WN781ND, PCI-E x1 WiFi Adapter
Rekomenduojama TP-LINK Archer T6E
Rekomenduojama MikroTik mAP lite (RBmAPL-2nD) Access Point
Rekomenduojama TP-LINK Archer T2U Nano
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
20,21 €
18,79 €
46,93 €
37,07 €
18,60 €
Pagrindinė informacija
"Wi-Fi" standartas Wi-Fi 4 (802.11n) Wi-Fi 4 (802.11n) Wi-Fi 5 (802.11ac) Wi-Fi 4 (802.11n) Wi-Fi 5 (802.11ac)
Duomenų perdavimo greitis, Mbps 300 150 1300 150 600
Įrenginio tipas Range Extender WiFi Adapter PCI-E 1x WiFi Adapter PCI-E 1x Access Point WiFi Adapter USB
Funkcionalumas
3G/4G paramos Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Band mode Single Band Single Band Dual-Band Single Band Dual-Band
Ethernet 10/100 N/A N/A 10/100 N/A
Uostai ir įranga
LAN jungtys 1 0 0 1 0
Aprašymas
Pagrindinė informacija
"Wi-Fi" standartas : Wi-Fi 4 (802.11n)
Duomenų perdavimo greitis, Mbps : 300
Įrenginio tipas Range Extender

Access Point - bevielio priėjimo taškas, kuris užtikrina kabelinio tinklo praplėtimo transliaciją bevieliu tinklu naudojant vieną LAN jungtį. Access point nėra kelvedė, negali paskirstyti vieno interneto ryšio adreso keliems kompiuteriams, todėl šį prietaisą junkite tiktai už esančio kabelio kelvedės.

Router, arba maršrutizatorius – bevielio priėjimo taškas, užtikrinantis vieno interneto ryšio paskirstymą keliems kompiuteriams, tiek laidais, tiek beviliu tinklu. Paprastai bevielis maršrutizatorius turi vieną kabelį interneto pajungimui, keturias vietas kompiuterių pajungimui (jas galima praplėsti, naudojant switch komutatorių) ir antenas, kurios užtikrina priėjimą prie kompiuterių ir kitų WiFi prietaisų.

Range Extender - bevielio tinklo pasiekiamumo nuotolio stiprintuvas. Numatytas esančio signalo stiprinimui, kad padidintų ir transliacijos atstumą.

Wifi adapter - Bevielio tinklo plokštė, numatyta kompiuterio prijungimui prie belaidės WiFi kelvedės arba priėjimo taško. PCI, PCI-E yra numatytistaliniuose kompiuteriuose, savo ruožtu PCMCIA ir USB – nešiojamuose kompiuteriuose. Svarbu pastebėti, kad didžioji dalis nešiojamųjų kompiuterių turi jau gamykloje sukomplektuotas bevielio tinklo plokštes.

USB tinklo plokštė yra paskutinis pasairinkimas, nes USB2.0 greičio pralaidumas yra palyginti mažas ~22MB/s, tai reiškia, jog nebus išnaudojmas galimas didžiausias bevielio tinklo greitis. Jei yra galimybė, būtų geriau pasirinkti kokį nors kitą jungties būdą.

Funkcionalumas
3G/4G paramos Nėra

Galimybė maršrutizatoriuje įmontuoti mobilaus operatoriasu SIM kortelę arba USB Dongle adapterį, kuris užtikrina priėjimą prie 3G mobiliojo interneto.

Prieš įsigydami maršrutizatorių su 3G palikymu, gamintojo interneto tinklapyje patikrinkite ar šis prietaisas turi konkretaus mobiliojo ryšio operatoriasu 3G USB Dongle imtuvą.

Band mode Single Band

SingleBand yra standartinė 2.4GHz bevielė technologija, būdinga visiems šiuolaikiniams bevieliams įrenginiams.

DualBand yra 2.4GHz su papildomu 5.0GHz kanalu, kuris suteikia geresnį signalo suprantamumą ir stabilesnį veikimą. Kad išnaudoti šia funkciją abiejuose įrenginiuose- maršrutizatoriuje ir bevielio tinklo plokštėje turi būti palaikomas DualBand rėžimas.

Ethernet 10/100

LAN arba ethernet kabelio jungties veikimo rėžimas.

10/100 MB.s yra standartinis greitis, būdingas praktiškai visiems maršrutizatoriams.

10/100/1000 MB.s, arba GigaBit yra dešimt kartų greitesnis standartas, kuris, sujungus su GigaBit LAN tinklo plokštėmis, įgauna didžiulį duomenų parsiuntimo greičio pranašumą prieš vidiniu tinklu sujungtus kompiuterius. Šitoks sprendimas paprastai būtinas įstaigose, kuriose kompiuteriai dažnai kopijuoja didelius dokumentų tūrius arba yra naudojamas greitas interneto ryšys (nuo ~30 MB/s) keliuose kompiuteriuose vienu metu.

Uostai ir įranga
LAN jungtys : 1
Išsamesnė specifikacija
Antena - Įmontuotas
Antena - antenos stiprinimo lygis (maks.) - 2 dBi
Antenos stiprinimas - 2 dBi
Antenų skaičius - 2
Aprašymas - "Plug-and-Play" technologija geresnei belaidžio ryšio aprėpčiai ZyXEL WRE2206 plėstuvas leidžia išplėsti namų belaidžio tinklo veikimo spindulį net tose vietose, kurių anksčiau signalas nepasiekdavo. WRE2206 optimizuotas taip, kad užtikrintų geriausią įmanomą belaidžio ryšio signalą, kurio veikimo nuotolis yra 30 % didesnis nei standartinių stiprintuvų. WPS mygtukas leidžia lengvai sustiprinti belaidį signalą, o LED lemputės užtikrina, kad kartotuvas įrengtas optimaliausioje vietoje. Papildomas vidinis maitinimo šaltinis didesniam diapazonui ZyXEL WRE2206 naudoja papildomą maitinimo šaltinį belaidžio signalo stiprinimui, todėl užtikrinama didesnė belaidžio ryšio aprėptis. Lengvas nustatymas Kartotuvas ZyXEL WRE2206 leidžia lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį. Tiesiog prijunkite įrenginį prie lizdo ir paspauskite WPS mygtuką. Tada paspauskite maršrutizatoriaus arba prieigos taško WPS mygtukus ir viskas. Greitas būdas išplėsti belaidžio tinklo aprėptį. LED signalizacija leidžia įrengti vietoje, užtikrinančioje optimalų belaidžio signalo sustiprinimą Labai svarbi stiprintuvo vieta. Savo įrenginyje įrengėme LED diodus, kurie leidžia įrenginį įrengti tinkamiausioje vietoje, iš kurios jis užtikrins geriausią įmanomą veikimą. Be to, tie patys šviesos diodai informuoja apie prijungtų naudotojų skaičių ir jų įtaką įrenginio veikimui. Kompaktiškas dizainas, kad būtų lengva ir neinvazinė instaliacija Skirtingai nuo prieigos taškų, stiprintuvas tiesiog įjungiamas į lizdą ir jam nereikia jokių papildomų kabelių. Išlaikykite namus tvarkingus ir modernaus stiliaus.
Apsauga -
Darbinis dažnis - 2,4 GHz
Dizainas - LED indikatoriai - Taip
Dizainas - montavimo tipas - Siena
Dizainas - Produkto spalva - Balta
Dizainas - sertifikavimas - CE LVD CE, FCC
Dizainas - įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
ean - 4718937584475
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -30 - 70 °C
Eksploatavimo sąlygos - Sandėliavimo santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
gamintojas - Zyxel
garantija - 36
GarantijaInformacija -
garantijos_tipas - išorinis
GTIN - 4718937584475
Kategorija - Tinklo plėstuvai
Kitos funkcijos - Sauga: EMC: CE LVD: CE, FCC
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85176990
LongDesc - "Plug-and-Play" išplėtimas geresnei belaidžio ryšio aprėpčiaiZyXEL WRE2206 belaidis N300 diapazono plėstuvas skirtas išplėsti namų belaidį (Wi-Fi) tinklą tose vietose, kur signalas nepatikimas. WRE2206 optimizuotas geriausiai "Wi-Fi" patirčiai užtikrinti, o jo galios stiprinimo antenos užtikrina iki 30 % geresnę aprėptį nei įprasti "Wi-Fi" ilgintuvai. Vienu prisilietimu paspaudus WPS mygtuką paprasta išplėsti esamą "Wi-Fi" tinklą, o šviesos diodų indikatorius padeda surasti geriausią vietą, kurioje reikia įrengti plėstuvą.Galios stiprinimo vidiniai elementai geresnei aprėpčiai"ZyXEL WRE2206" naudoja papildomą galią, kad sustiprintų belaidžio ryšio signalus, užtikrindamas geresnę belaidžio ryšio aprėptį.Paprastas nustatymasZyXEL plėstuvas WRE2206 leidžia lengvai patobulinti "Wi-Fi" tinklą. Tiesiog prijunkite diapazono ilgintuvą ir paspauskite jo WPS mygtuką, tada paspauskite maršrutizatoriaus arba prieigos taško WPS mygtuką - ir štai taip sėkmingai išplėsite savo "Wi-Fi" tinklą.LED indikatorius, rodantis, kurioje vietoje geriausia išplėsti belaidį tinkląTai, kur įrengsite ilgintuvą, iš tiesų turi reikšmės. Sukūrėme šviesos diodų indikatorių, kuris padės rasti geriausią vietą plėstuvui įrengti ir optimizuoti jo veikimą. Be to, tais pačiais šviesos diodais ZyXEL WRE2206 parodo, kiek prietaisų yra prijungta prie plėstuvo, ir nurodo, kaip tai paveiks našumą.
LongProductName - 802.11 b/g/n, 300 Mbps, 64/128 bitų WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, 10/100 Mbps Ethernet RJ-45
LongSummaryDescription - Zyxel WRE2206. Tipas: Tinklo siųstuvas ir imtuvas, Duomenų perdavimo sparta: 300 Mbit/s. Antenos stiprinimo lygis (maks.): 2 dBi. Kabelių tiesimo technologija: 10/100Base-T(X), Tinklo standartai: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, "Wi-Fi" standartai: 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n). Gaminio spalva: balta, tvirtinimo tipas: Montavimo būdas: sieninis, Sertifikavimas: CE LVD CE, FCC. Kintamosios srovės įvesties įtampa: 220-230 V, kintamosios srovės įvesties dažnis: 50-60 Hz, energijos suvartojimas (maks.): 3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (maks.) - 3 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 220-230 V
Maitinimo šaltinis - Vardinė galia: 100-240 V kintamosios srovės 50/60 Hz Energijos suvartojimas: Energijos suvartojimas: ne daugiau kaip 3 vatai.
Matmenys - 55 x 83 x 78 mm
matmenų aukštis - 140 mm
matmenų gylis - 95 mm
matmenų plotis - 125 mm
matmuo svoris - 253 g
Našumas - Duomenų perdavimo sparta - 300 Mbit/s
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 135 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 75 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 155 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 250 g
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės turinys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės turinys - pridedamas kintamosios srovės adapteris - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - LAN (RJ-45)
pavadinimas - WRE2206 maitinimo diapazono plėstuvas N300 WRE2206-EU01
Pavadinimas - Zyxel WRE2206 Tinklo siųstuvas ir imtuvas Baltas
Prekės ženklas - Zyxel
Prekės ženklo dalies kodas - WRE2206-EU0101F
Pridedami priedai - Belaidis diapazono ilgintuvas Ethernet kabelis Trumpasis pradžios vadovas Garantinis raštas
Prievadai ir sąsajos - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
Produkto pavadinimas - WRE2206
Programinė įranga -
ShortSummaryDescription - Zyxel WRE2206, Tinklo siųstuvas ir imtuvas, 300 Mbps, 2 dBi, 10/100Base-T(X), IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Sistemos reikalavimai -
Spalva - Balta
Specialiosios funkcijos -
Standartai - 802.11b
Standartai - 802.11g
Standartai - 802.11n
Svoris - 68 g
Svoris ir matmenys - Aukštis - 78 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 83 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 55 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 68 g
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" duomenų perdavimo sparta (maks.) - 300 Mbit/s
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - kabelių tiesimo technologija - 10/100Base-T(X)
Tinklas - Saugumo algoritmai - 64 bitų WEP, 152 bitų WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Tinklas - Tinklo standartai - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Tinklo architektūra - GigabitEthernet
URL - https://www.zyxel.com/products_services/wre2206.shtml?t=p&tabOrder=2
Valdymas, stebėjimas, konfigūracija - WLAN savybės: universalus kartotuvo režimas "Wi-Fi Protected Setup" (WPS) "Wi-Fi Multimedia" (WMM) Belaidžio ryšio išvesties galios valdymas MAC adresų filtravimas Internetinis programinės įrangos atnaujinimas
Veikimas - Tipas - Tinklo siųstuvas ir imtuvas
Veikimas - WPS mygtukas - Taip
vendpn - WRE2206-EU0101F
Įvesties / išvesties prievadai - 1 x 10/100 Mbps LAN / WAN (kombinuotasis)
Antenna - Built-in
Antenna - Antenna gain level (max) - 2 dBi
Antenna gain - 2 dBi
Number of antennas - 2
Description - Plug-and-Play technology for better wireless coverage
The ZyXEL WRE2206 extender allows you to extend the range of your home wireless network, even in places where the signal could not reach before. WRE2206 has been optimized to provide the best possible wireless signal with a range greater by 30% than that offered by standard amplification devices. The WPS button allows you to easily amplify the wireless signal, while the LED lights ensure the repeater is installed in the most optimal location.
Additional internal power supply for greater range
The ZyXEL WRE2206 uses an additional power supply to amplify the wireless signal, offering greater wireless coverage.
Easy setup
The ZyXEL WRE2206 repeater allows you to easily extend your wireless coverage. Just plug the device into a socket and press the WPS button. Then press the WPS buttons on your router or access point and that's it. A quick way to extend the range of your wireless network.
LED signaling enables installation in a place ensuring optimal strengthening of the wireless signal
The location of the amplifier is very important. We have equipped our device with LED diodes that allow the device to be installed in the best place, from which it will provide the best possible performance. Additionally, the same LEDs inform about the number of connected users and about their influence on the device performance.
Compact design for easy and non-invasive installation
Unlike access points, the amplifier is simply plugged into a socket and does not require any additional cables. Keep your home tidy and modern in style.
Security -
Operating frequency - 2,4 GHz
Design - LED indicators - Yes
Design - Mounting type - Wall
Design - Product colour - White
Design - Certification - CE LVD
CE, FCC
Design - On/off switch - Yes
ean - 4718937584475
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -30 - 70 °C
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 10 - 90%
producer - Zyxel
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GTIN - 4718937584475
Category - Network Extenders
Other features - Safety: CE LVD EMC: CE, FCC
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85176990
LongDesc - Plug-and-Play Extension for Better Wireless CoverageZyXEL WRE2206 Wireless N300 Range Extender is to extend your home wireless (Wi-Fi) network to those areas with unreliable signal. The WRE2206 is optimized for the best Wi-Fi experience and delivers up to 30% better coverage than ordinary Wi-Fi extenders with its power amplified antennas. The one-touch WPS button makes it simple to extend your existing Wi-Fi network, while the LED indicator helps you find the best location for the extender.Power boosted internals for better coverageThe ZyXEL WRE2206 uses additional power to boost its wireless signals providing improved wireless coverage.Simple to setupZyXEL’s WRE2206 range extender makes improving your Wi-Fi network easy. Just plug the range extender in and push its WPS button, then push the WPS button on your router or access point — and just like that, you’ve successfully extended your Wi-Fi network.LED indicator for the best location to extend your wireless networkWhere you install the extender makes a real difference. We’ve created an LED indicator to help you find the best place to install the extender, and optimize its performance. Plus, with the same LEDs, ZyXEL WRE2206 shows you how many devices are connected to the extender and gives you an indication how this will affect performance.
LongProductName - 802.11 b/g/n, 300 Mbps, 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, 10/100 Mbps Ethernet RJ-45
LongSummaryDescription - Zyxel WRE2206. Type: Network transmitter & receiver, Data transfer rate: 300 Mbit/s. Antenna gain level (max): 2 dBi. Cabling technology: 10/100Base-T(X), Networking standards: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Wi-Fi standards: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n). Product colour: White, Mounting type: Wall, Certification: CE LVD CE, FCC. AC input voltage: 220-230 V, AC input frequency: 50 - 60 Hz, Power consumption (max): 3 W
Power - Power consumption (max) - 3 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 220-230 V
Power supply - Rated power: 100V to 240V AC 50/60 Hz Energy consumption: 3 watt max.
Dimensions - 55 x 83 x 78 mm
dimension height - 140 mm
dimension depth - 95 mm
dimension width - 125 mm
dimension weight - 253 g
Performance - Data transfer rate - 300 Mbit/s
Packaging data - Package height - 135 mm
Packaging data - Package depth - 75 mm
Packaging data - Package width - 155 mm
Packaging data - Package weight - 250 g
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - Cables included - LAN (RJ-45)
name - WRE2206 Power Range Extender N300 WRE2206-EU01
Title - Zyxel WRE2206 Network transmitter & receiver White
Brand - Zyxel
BrandPartCode - WRE2206-EU0101F
Accessories included - Wireless range extender Ethernet cable Quick Start Guide Warranty Card
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
ProductName - WRE2206
Software -
ShortSummaryDescription - Zyxel WRE2206, Network transmitter & receiver, 300 Mbit/s, 2 dBi, 10/100Base-T(X), IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
System Requirements -
Color - White
Special functions -
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
Weight - 68 g
Weight & dimensions - Height - 78 mm
Weight & dimensions - Depth - 83 mm
Weight & dimensions - Width - 55 mm
Weight & dimensions - Weight - 68 g
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi data rate (max) - 300 Mbit/s
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
Network - Security algorithms - 64-bit WEP, 152-bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Network - Networking standards - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Network architecture - GigabitEthernet
URL - https://www.zyxel.com/products_services/wre2206.shtml?t=p&tabOrder=2
Management, monitoring, configuration - WLAN Properties:
Universal repeater mode Wi-Fi Protected Setup (WPS) Wi-Fi Multimedia (WMM) Wireless output power management MAC address filtering Online firmware upgrade
Performance - Type - Network transmitter & receiver
Performance - WPS push button - Yes
vendpn - WRE2206-EU0101F
I/O ports - 1 x 10/100 Mbit/s LAN / WAN (Combo)
20,21 €
Zyxel WRE2206
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos