TP-LINK EAP245

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 144093 Produkto kodas: EAP245
Sandėlyje yra 9 vnt.
Garantija: 3 metų
106,81 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: ketvirtadienį, 04.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: ketvirtadienį, 04.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: ketvirtadienį, 04.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • "Wi-Fi" standartas: Wi-Fi 5 (802.11ac)
  • Duomenų perdavimo greitis, Mbps: 1750
  • Įrenginio tipas: Access Point
Aprašymas
Pagrindinė informacija
"Wi-Fi" standartas : Wi-Fi 5 (802.11ac)
Duomenų perdavimo greitis, Mbps : 1750
Įrenginio tipas Access Point

Access Point - bevielio priėjimo taškas, kuris užtikrina kabelinio tinklo praplėtimo transliaciją bevieliu tinklu naudojant vieną LAN jungtį. Access point nėra kelvedė, negali paskirstyti vieno interneto ryšio adreso keliems kompiuteriams, todėl šį prietaisą junkite tiktai už esančio kabelio kelvedės.

Router, arba maršrutizatorius – bevielio priėjimo taškas, užtikrinantis vieno interneto ryšio paskirstymą keliems kompiuteriams, tiek laidais, tiek beviliu tinklu. Paprastai bevielis maršrutizatorius turi vieną kabelį interneto pajungimui, keturias vietas kompiuterių pajungimui (jas galima praplėsti, naudojant switch komutatorių) ir antenas, kurios užtikrina priėjimą prie kompiuterių ir kitų WiFi prietaisų.

Range Extender - bevielio tinklo pasiekiamumo nuotolio stiprintuvas. Numatytas esančio signalo stiprinimui, kad padidintų ir transliacijos atstumą.

Wifi adapter - Bevielio tinklo plokštė, numatyta kompiuterio prijungimui prie belaidės WiFi kelvedės arba priėjimo taško. PCI, PCI-E yra numatytistaliniuose kompiuteriuose, savo ruožtu PCMCIA ir USB – nešiojamuose kompiuteriuose. Svarbu pastebėti, kad didžioji dalis nešiojamųjų kompiuterių turi jau gamykloje sukomplektuotas bevielio tinklo plokštes.

USB tinklo plokštė yra paskutinis pasairinkimas, nes USB2.0 greičio pralaidumas yra palyginti mažas ~22MB/s, tai reiškia, jog nebus išnaudojmas galimas didžiausias bevielio tinklo greitis. Jei yra galimybė, būtų geriau pasirinkti kokį nors kitą jungties būdą.

Funkcionalumas
3G/4G paramos Nėra

Galimybė maršrutizatoriuje įmontuoti mobilaus operatoriasu SIM kortelę arba USB Dongle adapterį, kuris užtikrina priėjimą prie 3G mobiliojo interneto.

Prieš įsigydami maršrutizatorių su 3G palikymu, gamintojo interneto tinklapyje patikrinkite ar šis prietaisas turi konkretaus mobiliojo ryšio operatoriasu 3G USB Dongle imtuvą.

Band mode Dual-Band

SingleBand yra standartinė 2.4GHz bevielė technologija, būdinga visiems šiuolaikiniams bevieliams įrenginiams.

DualBand yra 2.4GHz su papildomu 5.0GHz kanalu, kuris suteikia geresnį signalo suprantamumą ir stabilesnį veikimą. Kad išnaudoti šia funkciją abiejuose įrenginiuose- maršrutizatoriuje ir bevielio tinklo plokštėje turi būti palaikomas DualBand rėžimas.

Ethernet 100/1000

LAN arba ethernet kabelio jungties veikimo rėžimas.

10/100 MB.s yra standartinis greitis, būdingas praktiškai visiems maršrutizatoriams.

10/100/1000 MB.s, arba GigaBit yra dešimt kartų greitesnis standartas, kuris, sujungus su GigaBit LAN tinklo plokštėmis, įgauna didžiulį duomenų parsiuntimo greičio pranašumą prieš vidiniu tinklu sujungtus kompiuterius. Šitoks sprendimas paprastai būtinas įstaigose, kuriose kompiuteriai dažnai kopijuoja didelius dokumentų tūrius arba yra naudojamas greitas interneto ryšys (nuo ~30 MB/s) keliuose kompiuteriuose vienu metu.

Uostai ir įranga
LAN jungtys : 1
Belaidis
Išsamesnė specifikacija
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows 8" OS suderinamumas - Taip
"Windows 10" OS suderinamumas - Taip
"Windows Vista" OS suderinamumas - Taip
"Windows XP" OS suderinamumas - Taip
1 kategorija - Tinklas
2 kategorija - Prieigos taškai
10/100/1000M LAN prievadai - 1
64, 128, 152 bitų WEP saugumas - Taip
Antena - Įmontuotas
Antena - Antenos krypties tipas - Visakryptis
Antena - antenos stiprinimo lygis (maks.) - 4 dBi
Antenos - Antenos funkcijos - Integruota antena
Antenos - Antenos tipas - Vidinis
Antenos > Antenos tipas - 6xInterinis
Antenos stiprinimas - 4 dBi
Antenos tipas - Įmontuotas
Antenų skaičius - 6
Aprašymas - AC1750 belaidis dviejų juostų gigabitinis prieigos taškas, montuojamas ant lubų - Vienu metu 450Mb/s greitis 2,4 GHz dažniu ir 1300Mb/s greitis 5 GHz dažniu - iš viso 1750Mb/s Wi-Fi greitis - Palaiko sklandų tarptinklinį ryšį, todėl net vaizdo srautai ir balso skambučiai nenutrūksta vartotojams judant iš vienos vietos į kitą - Nemokamas centralizuotas debesijos valdymas ir "Omada" programėlė užtikrina itin patogų ir paprastą valdymą - Palaiko "Power over Ethernet" (802.3at/802.3af), kad būtų patogu ir nebrangu įrengti - Saugus svečių tinklas su keliomis autentifikavimo parinktimis (SMS / "Facebook Wi-Fi" / "Voucher" ir kt.) ir gausiomis belaidžio ryšio saugumo technologijomis. - Band Steering Automatiškai perkelia dviejų dažnių juostų įrenginius į platesnę 5 GHz dažnių juostą, kad ryšys būtų spartesnis - Apkrovos balansavimas užtikrina sklandų tinklo veikimą dideliam vartotojų skaičiui didelio tankio verslo tinkluose - Palaikomas valdymo VLAN, kad būtų užtikrintas geresnis tinklo valdymas
Aprašymas - Gigabitinis, prie lubų montuojamas belaidis prieigos taškas, AC1750 standartas Iš viso iki 1750 Mbps sparta dviem dažnių juostomis - 450 Mbps 2,4 GHz dažnių juostoje ir 1300 Mbps 5 GHz dažnių juostoje. Valdymo programinė įranga ir "Omada" programėlė leidžia patogiai valdyti belaidį tinklą Kelios autentifikavimo galimybės (SMS / Facebook Wi-Fi / kuponas ir kt.) ir daugybė tinklo saugumo funkcijų Maitinimas per PoE (802.3at/802.3af) ir paprastas montavimas leidžia įrenginį įrengti bet kurioje vietoje Juostos valdymo technologija automatiškai prijungia dviejų dažnių juostų įrenginius prie 5 GHz tinklo ir užtikrina geresnį ryšį Juostos apkrovos balansavimas leidžia įrenginiui valdyti daugybę vienu metu veikiančių jungčių Didžiausia "Wi-Fi" sparta Pažangi QCA mikroschemų sąranka, didelės galios stiprintuvas ir galinga antena kartu su naujos kartos 802.11ac Wave 2 MU-MIMO technologija užtikrina itin didelę tinklo aprėptį abiejose juostose ir bendrą iki 1750 Mbps spartą. Ryšiai be trukdžių Dėl 802.11k/802.11v sklandaus tarptinklinio ryšio technologijos klientai automatiškai prisijungia prie prieigos taško, kuris bet kuriuo metu užtikrina geriausią signalo kokybę. Vartotojas net akimirkai nepraras signalo, o tai labai svarbu naudojantis trukdžiams jautriomis VoIP paslaugomis arba vaizdo konferencijų metu. Lankytojo identifikavimas per "Facebook" ir SMS Belaidžio ryšio klientų autentiškumo nustatymas sveikinimo puslapyje yra itin patogus. "Facebook" ir SMS autentifikavimo palaikymas palengvina klientų prieigą prie jūsų tinklo ir suteikia papildomų galimybių jūsų verslui. Lengvas montavimas ir PoE maitinimas EAP245 palaiko 802.3af PoE ir pasyvųjį PoE, todėl įrenginį galima maitinti per PoE jungiklį arba naudojant PoE maitinimo šaltinį. Be to, dėl modernaus dizaino ir paprasto montavimo prietaisas puikiai dera prie bet kokio interjero. Valdymas iš debesies bet kuriuo metu ir bet kur EAP komutatoriams sukurti įrankiai "Omada OC200" aparatūros valdiklis ir "Omada Controller" programinė įranga labai padeda valdyti ir stebėti "Omada" tinklus realiuoju laiku. Naudojant debesijos paslaugą, valdymo platformą galima saugiai pasiekti iš bet kurios vietos. Lengvas valdymas naudojant "Omada" programėlę Atsisiųskite nemokamą "Omada" programėlę ir nuotoliniu būdu konfigūruokite įrenginius, stebėkite tinklo srautą ir valdykite klientus iš savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio iš bet kurios pasaulio vietos.
Apsauga - Pasveikinimo puslapio autentiškumo nustatymas Prieigos valdymas MAC adresų filtravimas Belaidžio kliento izoliavimas SSID ir VLAN atvaizdavimas Neautorizuotų prieigos taškų aptikimas 802.1X palaikymas 64/128/152 bitų WEP / WPA / WPA2-Enterprise šifravimas, WPA-PSK / WPA2-PSK
ARTIKEL1 - AC1750 WLAN GB PRIEIGOS TAŠKAS
ARTIKEL2 - DUAL BAND
Belaidžio LAN funkcijos > "Wi-Fi" juosta - 802.11ac
Belaidžio ryšio dažnių diapazonas - 2.4GHz and 5GHz
Bendrasis svoris Kg - 1,5
CnCode CnCode - 85176200
Darbinis dažnis - 2,4 GHz
Darbinis dažnis - 5 GHz
Dizainas - Iš naujo nustatyti mygtuką - Taip
Dizainas - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Dizainas - kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Dizainas - LED indikatoriai - Maitinimas
Dizainas - patalpinimas - Lubos, Siena
Dizainas - Produkto spalva - Balta
Duomenų perdavimo greitis - 1750 Mbps
EAN - 6935364096663
ean - 6935364096663
EANCode - 6935364096663
Eans - 6935364096663
EAN_kodas - 6935364096663
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Eksploatavimo sąlygos - Sandėliavimo santykinė drėgmė (H-H) - 5 - 90%
Funkcijos - "Airtime Fairness" (ATF) - Taip
Funkcijos - "Wi-Fi Multimedia" (WMM)/(WME) - Taip
Funkcijos - 2,4 GHz - Taip
Funkcijos - 5 GHz - Taip
Funkcijos - 6 GHz - Ne
Funkcijos - Automatinis kanalų nuskaitymas - Taip
Funkcijos - Automatinis kanalų pasirinkimas - Taip
Funkcijos - BeamForming - Taip
Funkcijos - belaidė izoliacija - Taip
Funkcijos - dažnių juosta - 2.4 - 5 GHz
Funkcijos - Didžiausia duomenų perdavimo sparta (2,4 GHz) - 450 Mbit/s
Funkcijos - Didžiausia duomenų perdavimo sparta (5 GHz) - 1300 Mbit/s
Funkcijos - Didžiausias duomenų perdavimo greitis - 1750 Mbit/s
Funkcijos - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100,1000 Mbit/s
Funkcijos - Greičio ribojimas - Taip
Funkcijos - juostos valdymas - Taip
Funkcijos - Kabelių tiesimo technologija - 10/100/1000Base-T(X)
Funkcijos - MIMO - Taip
Funkcijos - MIMO tipas - Kelių naudotojų MIMO
Funkcijos - Paslaugų kokybės (QoS) palaikymas - Taip
Funkcijos - Siuntimo galia - 27 dBmW
Funkcijos - Siųstuvo galia (FCC) - 24 dBm
Funkcijos - Tinklo standartai - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.1x, IEEE 802.3af
Funkcijos - Virtualiojo LAN funkcijos - VLAN priskyrimas pagal SSID
Funkcijos - VLAN palaikymas - Taip
Funkcijos > MU-MiMO - Taip
Galia - išėjimo srovė - 1.5 A
Galia - Išėjimo įtampa - 12 V
gamintojas - TP-LINK
Gamintojas - TP-Link
Gamintojas - TP-Link
Gamintojo kodas - EAP245
Gamintojo kodas - EAP245
Gamintojo kodas - EAP245
Gamintojo pavadinimas - TP-LINK
Gamintojo produkto pavadinimas - EAP245
Gamintojo produktų grupė - Prieigos taškas
Garantija - 60
garantija - 60
Garantija - 60 mėnesių
Garantija - 60 mėnesių
GarantijaInformacija -
garantijos_tipas - normalus
GRUPPE1 - Tinklas
GRUPPE2 - Belaidžio tinklo Lan Ap
GTIN - 0845973092962
GTIN - 845973092962
GTIN - 0845973096663
GTIN - 845973096663
GTIN - 6935364096663
GTIN - 6935364096687
HSTNUMBER - EAP245
IEEE 802.11ac tinklo standartas - Taip
Kategorija - Belaidės prieigos taškai
Kategorija - Šaknis/Smartomas/Tinklai ir ryšiai/Prieigos taškai
Kategorija_1 - Tinklas ir serveriai
Kategorija_2 - Tinklas - "WiFi" prieigos taškai
Kategorijos kodas - WAP
Kitos funkcijos - Leistina darbinė temperatūra: 0 ~ 40 laipsnių Celsijaus; Leistina laikymo temperatūra: -40 ~ 70 laipsnių Celsijaus; Leistinas drėgnumas: 10 % ~ 90 % be kondensato; Leistina laikymo drėgmė: 5 % ~ 90 % be kondensato
Kitos funkcijos > USB prievadų kiekis - Ne
Kodas - EAP245
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85176990
LongDesc - Pagerinta "Wi-Fi" sparta ir našumasQCA verslo klasės mikroschemų rinkiniai, specialus didelės galios stiprintuvas ir profesionali antena kartu su naujausios kartos 802.11ac Wave 2 MU-MIMO technologija užtikrina puikią 1750 Mbps "Wi-Fi" spartą ir didelio nuotolio aprėptį 2,4 GHz ir 5 GHz belaidžio ryšio juostose.Nesudėtingas tarptinklinis ryšysNesudėtingas tarptinklinis ryšys 802.11k/802.11v automatiškai perjungia klientus į prieigos tašką su optimaliu signalu ir užtikrina sklandų perėjimą judant. Tai leidžia netrukdomai naudotis tokiomis jautriomis programomis kaip VoIP ir vaizdo konferencijos.Saugus svečių tinklas su "Facebook W-Fi" ir SMS prisijungimuSaugus svečių tinklas suteikia saugią prieigą svečiams, besinaudojantiems jūsų "Wi-Fi" tinklu, o slaptas portalas padeda išlaikyti, kad tinklu naudotųsi tik įgalioti svečiai. Pridėjus SMS ir "Facebook" autentiškumo nustatymo funkciją, uždarytasis portalas dar labiau supaprastina prisijungimą ir skatina jūsų verslą.Daugelis PoE parinkčių, kad būtų lengva įdiegtiEAP245 palaiko 802.3af PoE ir pasyvųjį PoE maitinimą, gali būti maitinamas iš PoE jungiklio arba iš pateikto PoE adapterio. Dėl elegantiškos išvaizdos ir paprastos montavimo konstrukcijos, skirtos lengvai pritvirtinti prie sienos ar lubų, diegimas dar labiau palengvėja ir tampa lankstus.Nemokamas debesijos centralizuotas valdymas- bet kada ir bet kur"Omada Cloud Controller OC200" ir "Omada" programinės įrangos valdiklis leidžia lengvai valdyti ir stebėti visą "Omada" tinklą realiuoju laiku, o debesijos paslauga suteikia nuotolinę ir saugią prieigą, kad ir kur būtumėte.Lengvas valdymas naudojant "Omada" programėlęVadovaukitės nemokamoje "Omada" programėlėje pateiktomis konfigūravimo instrukcijomis ir per kelias minutes atlikite sąranką. Naudodamiesi "Omada" galite konfigūruoti nustatymus, stebėti tinklo būseną ir valdyti klientus - visa tai galite atlikti patogiai naudodamiesi išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu.
LongProductName - 2,4/5 GHz, 802.11a/b/g/n/ac, 1300 Mbps, 2x Gigabit Ethernet, 12,3 W, PoE
LongSummaryDescription - TP-Link Omada AC1750 belaidis MU-MIMO gigabitinis prieigos taškas, montuojamas ant lubų. Maksimalus duomenų perdavimo greitis: Maksimalus duomenų perdavimo greitis (2,4 GHz): 1750 Mbit/s, Maksimalus duomenų perdavimo greitis (2,4 GHz): 450 Mbit/s, Didžiausia duomenų perdavimo sparta (5 GHz): 1300 Mbit/s. Saugumo algoritmai: 64 bitų WEP, 128 bitų WEP, 152 bitų WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, SSID (Service Set Identifier) funkcijos: Keli SSID. Valdymo protokolai: HTTP/HTTPS. Palaikomas maitinimo per Ethernet (PoE) tipas: Išėjimo įtampa: 12 V, išėjimo srovė: 1,5 A. Vieta: Produkto spalva: balta, Kabelio užrakto lizdo tipas: Kensington
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 12.7 W
Maitinimas - maitinimas per Ethernet (PoE) - Taip
Maitinimas - palaikomas maitinimo per Ethernet (PoE) tipas - Aktyvusis PoE, pasyvusis PoE
Maitinimo reikalavimai - PoE arba išorinis 12VDC / 1,5A
Maitinimo šaltinis - PoE 802.3af/at Pasyvusis PoE 48 V (+4,5 kontakto; -7,8 kontakto; PoE maitinimo šaltinis pridedamas)
MANUFACTURER - TP-LINK
Matmenys - 180 x 180 x 47.5mm
Matmenys - 205.5 × 181.5 × 37.1 mm
matmenų aukštis - 235 mm
matmenų gylis - 80 mm
matmenų plotis - 310 mm
matmuo svoris - 820 g
Modelio pavadinimas - EAP245
MPN - EAP245
Našumas - Suderinamos operacinės sistemos - "Microsoft Windows XP", "Windows Vista", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 10
Našumas > "Wi-Fi" duomenų perdavimo sparta (maks.) - 450+1300 Mbit/s
Našumas > Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10/100/1000 Mbit/s
Nuoroda - https://www.tp-link.com/uk/business-networking/ceiling-mount-ap/eap245/
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 65 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 340 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 228 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 1.18 kg
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 172 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės turinys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės turinys - montavimo rinkinys - Taip
Pakuotės turinys - pridedamas PoE adapteris - Taip
Pakuotės turinys - Į pakuotę įtrauktų produktų skaičius - 1 vnt.
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 228.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 338 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 65 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis svoris - 1.034 kg
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 11.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 418 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.429 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00500916 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pardavėjo interneto svetainė - www.tp-link.com/baltic/products/details/cat-5692_EAP245.html
Pavadinimas - "TP-Link Omada AC1750" belaidis MU-MIMO gigabitinis prieigos taškas prie lubų
pavadinimas - EAP245 AP Gb PoE AC1750
Pavadinimas - TP-Link Auranet EAP245, prieigos taškas
Pavadinimas - TP-Link EAP245
Pavadinimas - TP-LINK EAP245, skirtas "Omada" -2,4 GHz/450 MBPS - 5 GHz/1300 MBPS POE
Pavadinimas - TP-LINK prieigos taškas EAP245 802.11ac 2,4 GHz ir 5 GHz 450+1300 Mbit/s 10/100/1000 Mbit/s Ethernet LAN (RJ-45) prievadai 2 MU-MiMO Taip PoE į Antenos tipas 6xInterinis Ne
Pilnas aprašymas Linija - Omada|EAP245|Tipas Belaidis prieigos taškas|Duomenų perdavimo greitis 1750 Mbps|IEEE 802.11ac|1x10/100/1000M|64, 128, 152 bitų WEP|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Antenos tipas Įmontuota antena|Bezlaidžio dažnio diapazonas 2,4 GHz ir 5 GHz|Įeinantys priedai Maitinimo adapteris, montavimo rinkiniai, montavimo vadovas|Elektros maitinimo reikalavimai PoE arba išorinis 12VDC / 1,5 A|Matmenys 180 x 180 x 47,5 mm
Prekės ženklas - TP-Link
Prekės ženklo dalies kodas - EAP245 V3
Pridedami priedai - Gigabitinis lubose montuojamas belaidis prieigos taškas, AC1750 standartas EAP245 Gigabitinis pasyvusis PoE adapteris Maitinimo kabelis Montavimo rinkinys Montavimo vadovas
Prievadai ir sąsajos - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 2
Prievadai ir sąsajos > Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 2
Prievadai ir sąsajos > POE - PoE in
Pristatymo dėžės kiekis - 1
Produkto pavadinimas - AC1750 belaidis MU-MIMO gigabitinis prieigos taškas, montuojamas ant lubų
Programinė įranga -
Protokolai - Valdymo protokolai - HTTP/HTTPS
Saugumas - MAC adresų filtravimas - Taip
Saugumas - palaikomų SSID skaičius - 16
Saugumas - Paslaugų rinkinio identifikatoriaus (SSID) funkcijos - Keli SSID
Saugumas - prieigos kontrolės sąrašas (ACL) - Taip
Saugumas - prievadais pagrįsta tinklo prieigos kontrolė (PNAC) - Taip
Saugumas - Saugumo algoritmai - 64 bitų WEP, 128 bitų WEP, 152 bitų WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
Savybės - Siųstuvo galia (CE) - 20-23 dBm
Serija - Savo
ShortSummaryDescription - TP-Link Omada AC1750 belaidis MU-MIMO gigabitinis prieigos taškas, tvirtinamas ant lubų, 1750 Mbit/s, 450 Mbit/s, 1300 Mbit/s, 10,100,1000 Mbit/s, 2,4-5 GHz, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.1x, IEEE 802.3af
Sistemos reikalavimai - "Microsoft Windows XP", "Vista", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 10", "Linux
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 6.5 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 34 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 23 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 1.047 kg
Spalva - Balta
Specialiosios funkcijos -
Standartai - 802.11a
Standartai - 802.11ac
Standartai - 802.11b
Standartai - 802.11g
Standartai - 802.11n
Starling - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Svoris - 1,04
Svoris - 1.3
Svoris ir matmenys - Aukštis - 47.5 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 180 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 180 mm
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.605 kg
Techninė_duomenys - LAN: 1x 1000Base-T (PoE-PD) Belaidis ryšys: WLAN 802.11a/?b/?g/?n/?ac, vienu metu Perdavimo sparta: Saugumas: 64/?128/?152bit WEP, WPA, WPA2 Antenos: vidinės Jungtys: nėra Energijos suvartojimas: 2,4 GHz, 1300 Mbps (2,4 GHz), 1300 Mbps (5 GHz): 12,7 W (veikimas) Matmenys: 12,7 W (veikimas): 221x164x37mm Specialiosios funkcijos:: VLAN
Tinklo architektūra - GigabitEthernet
Tinklo įrenginio tipas - Belaidis prieigos taškas
Trumpas aprašymas - TP-LINK WLAN AC1750 dviejų dažnių prieigos taškas EAP245
Trumpas aprašymas - Vienodas "WiFi" tinklo valdymas - Centrinė valdymo programinė įranga
Tvarumas - Tvarumo laikymasis - Taip
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - CE, Federalinė ryšių komisija (FCC), RoHS
URL - https://www.tp-link.com/en/products/details/EAP245_V3.html#overview
Valdymas, stebėjimas, konfigūracija - "Omada" programa Centrinis valdymas: "Omada OC200" valdymo programinė įranga Programų palaikymas Prieiga prie debesies: Taip (per "Omada" valdymo programinę įrangą arba OC200) Pranešimai el. paštu Diodų jungiklis Prieigos valdymas pagal MAC adresą SNMP: v1, v2c Sistemos žurnalas: Vietinis ir nuotolinis SSH valdymas per naršyklę: HTTP/HTTPS L3 valdymas Daugelio svetainių valdymas VLAN valdymas
Valdymo funkcijos - Syslog - Taip
Valdymo funkcijos - Valdymas internetu - Taip
Veikimas > Dažnių juosta - 2.4GHz and 5GHz
vendpn - EAP245
Vieneto bendrasis svoris - 1.05 kg
Vieneto blogas tūris - 0,005083 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.065
Vieneto dėžės ilgis - 0.34
Vieneto dėžės plotis - 0.23
Vieneto grynasis svoris - 0.7 kg
WPA - "Wi-Fi" apsaugotos prieigos saugumas - Taip
WPA2 - "Wi-Fi" apsaugotos prieigos saugumas - Taip
Įtraukti priedai - Maitinimo adapteris, montavimo rinkiniai, montavimo vadovas
Įvesties / išvesties prievadai - 2 x 10/100/1000 Mbps PoE
Windows 7 OS compatibility - Yes
Windows 8 OS compatibility - Yes
Windows 10 OS compatibility - Yes
Windows Vista OS compatibility - Yes
Windows XP OS compatibility - Yes
Category 1 - Netzwerk
Category 2 - Accesspoints
10/100/1000M LAN Ports - 1
64, 128, 152-bit WEP Security - Yes
Antenna - Built-in
Antenna - Antenna direction type - Omni-directional
Antenna - Antenna gain level (max) - 4 dBi
Antenna - Antenna features - Integrated antenna
Antenna - Antenna type - Internal
Antenna > Antenna type - 6xInternal
Antenna gain - 4 dBi
Antenna Type - Built-in
Number of antennas - 6
Description - AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Ceiling Mount Access Point - Simultaneous 450Mbps on 2.4GHz and 1300Mbps on 5GHz totals 1750Mbps Wi-Fi speeds - Supports Seamless Roaming so even video streams and voice calls are unaffected as users move between locations - Free cloud centralized management and Omada app for ultra convenience and easy management - Support Power over Ethernet(802.3at/802.3af) for convenient and affordable installation - Secure guest network along with multiple authentication options (SMS/Facebook Wi-Fi/ Voucher, etc.) and abundant wireless security technologies. - Band Steering Automatically moves dual band devices onto the wider 5GHz band for faster connections - Load balance ensures large numbers of users have smooth network experiences in high density business networks - Supports management VLAN for an enhanced network management
Description - Gigabitowy, bezprzewodowy punkt dostępowy z możliwością montażu na suficie, standard AC1750 Prędkości do 1750Mb/s łącznie w dwóch pasmach - 450Mb/s w paśmie 2,4GHz oraz 1300Mb/s w paśmie 5GHz. Oprogramowanie zarządzające oraz aplikacja Omada pozwalają na wygodne zarządzenie siecią bezprzewodową Wiele możliwości uwierzytelniania (SMS/Facebook Wi-Fi/Voucher itp.) i liczne zabezpieczenia sieci Zasilanie poprzez PoE (802.3at/802.3af) oraz łatwość montażu pozwalają na dowolne umiejscowienie urządzenia Technologia sterowania pasmem automatycznie łączy urządzenia dwupasmowe z siecią 5GHz, aby uzyskać lepsze połączenie Równoważenie obciążenia pasma pozwala na obsłużenie dużej liczby połączeń jednocześnie Najszybsze prędkości Wi-Fi
Zaawansowany zestaw chipsetów QCA, wzmacniacz o dużej mocy i wydajna antena, w połączeniu z technologią Wave 2 MU-MIMO 802.11ac nowej generacji, zapewniają bardzo duży zasięg sieci w obydwu pasmach, a także łączne prędkości dochodzące do 1750 Mb/s. Połączenia bez zakłóceń
Dzięki technologii seamless roaming 802.11k/802.11v klienci automatycznie łączą się z punktem dostępowym, który w danym momencie gwarantuje najlepszą jakość sygnału. Użytkownik nawet na moment nie straci sygnału, co jest niezwykle istotne przy korzystaniu z wrażliwej na zakłócenia usługi VoIP lub podczas odbywania wideokonferencji. Identyfikacja gości za pomocą Facebooka oraz SMS
Uwierzytelnianie klientów sieci bezprzewodowej poprzez stronę powitalną jest niezwykle wygodne. Obsługa uwierzytelniania za pomocą Facebooka oraz SMS ułatwia klientom dostęp do twojej sieci i stwarza dodatkowe możliwości dla twojej firmy. Łatwość montażu i zasilanie PoE
EAP245 obsługuje PoE w standardzie 802.3af oraz pasywne PoE, stąd urządzenie może być zasilane zarówno za pomocą przełącznika PoE, jak i z wykorzystaniem zasilacza PoE. Co więcej, nowoczesny design i łatwość montażu pozwalają na bezproblemowe dopasowanie urządzenia do każdego wnętrza. Możliwość zarządzania z chmury w dowolnym miejscu, o dowolnej porze
Narzędzia stworzone z myślą o przełącznikach EAP kontroler sprzętowy Omada OC200 oraz oprogramowanie Omada Controller to duże ułatwienie w zarządzaniu i monitorowaniu sieci Omada w czasie rzeczywistym. Natomiast dzięki usłudze cloud bezpieczny dostęp do platformy zarządzania można uzyskać z dowolnego miejsca. Łatwe zarządzanie za pomocą aplikacji Omada
Już dziś pobierz bezpłatną aplikację Omada i zdalnie konfiguruj swoje urządzenia, monitoruj ruch sieciowy oraz zarządzaj klientami za pomocą smartfona lub tableta z dowolnego miejsca na świecie.
Security - Uwierzytelnianie przy pomocy strony powitalnej Kontrola dostępu Filtrowanie adresów MAC Izolacja klientów sieci bezprzewodowej Mapowanie SSID do VLAN Wykrywanie nieautoryzowanych AP Obsługa 802.1X Szyfrowanie 64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2-Enterprise, WPA-PSK / WPA2-PSK
ARTIKEL1 - AC1750 WLAN GB ACCESS POINT
ARTIKEL2 - DUAL BAND
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11ac
Wireless Frequency Range - 2.4GHz and 5GHz
Gross Weight Kg - 1,5
CnCode CnCode - 85176200
Operating frequency - 2,4 GHz
Operating frequency - 5 GHz
Design - Reset button - Yes
Design - Cable lock slot - Yes
Design - Cable lock slot type - Kensington
Design - LED indicators - Power
Design - Placement - Ceiling, Wall
Design - Product colour - White
Data transmission speed - 1750 Mbps
EAN - 6935364096663
ean - 6935364096663
EANCode - 6935364096663
Eans - 6935364096663
EAN_code - 6935364096663
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 90%
Features - Airtime Fairness (ATF) - Yes
Features - Wi-Fi Multimedia (WMM)/(WME) - Yes
Features - 2.4 GHz - Yes
Features - 5 GHz - Yes
Features - 6 GHz - No
Features - Automatic channel scanning - Yes
Features - Automatic channel selection - Yes
Features - BeamForming - Yes
Features - Wireless isolation - Yes
Features - Frequency band - 2.4 - 5 GHz
Features - Maximum data transfer rate (2.4 GHz) - 450 Mbit/s
Features - Maximum data transfer rate (5 GHz) - 1300 Mbit/s
Features - Maximum data transfer rate - 1750 Mbit/s
Features - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Features - Rate limiting - Yes
Features - Band steering - Yes
Features - Cabling technology - 10/100/1000Base-T(X)
Features - MIMO - Yes
Features - MIMO type - Multi User MIMO
Features - Quality of Service (QoS) support - Yes
Features - Transmitting power - 27 dBmW
Features - Transmitting power (FCC) - 24 dBm
Features - Networking standards - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.1x, IEEE 802.3af
Features - Virtual LAN features - SSID-based VLAN assignment
Features - VLAN support - Yes
Features > MU-MiMO - Yes
Power - Output current - 1.5 A
Power - Output voltage - 12 V
producer - TP-LINK
Producer - TP-Link
Manufacturer - TP-Link
ProducerCode - EAP245
Manufacturer Code - EAP245
Manufacturer_code - EAP245
Manufacturer Name - TP-LINK
Producer product name - EAP245
Producer product family - Access Point
Warranty - 60
guarantee - 60
Warranty - 60 month(s)
Warranty - 60 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GRUPPE1 - Network
GRUPPE2 - Wireless Lan Ap
GTIN - 0845973092962
GTIN - 845973092962
GTIN - 0845973096663
GTIN - 845973096663
GTIN - 6935364096663
GTIN - 6935364096687
HSTNUMMER - EAP245
IEEE 802.11ac Network standard - Yes
Category - Wireless Access Points
Category - Root/Smarthome/Networks and communication/Access points
Category_1 - Network and Servers
Category_2 - Network - WiFi Access Points
Category Code - WAP
Other features - Dopuszczalna temperatura pracy: 0~40 stopni Celsjusza; Dopuszczalna temperatura przechowywania: -40~70 stopni Celsjusza; Dopuszczalna wilgotność powietrza: 10%~90% niekondensująca; Dopuszczalna wilgotność przechowywania: 5%~90% niekondensująca
Other features > USB ports quantity - No
Code - EAP245
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85176990
LongDesc - Superior Wi-Fi Speeds and PerformanceQCA enterprise class chipsets, dedicated high-power amplifier and professional antenna along with the latest generation 802.11ac Wave 2 MU-MIMO technology, ensure superior 1750 Mbps Wi-Fi speeds and long-range coverage over 2.4GHz and 5GHz wireless bands.Seamless Roaming802.11k/802.11v seamless roaming switches clients automatically to the access point with the optimal signal with a seamless transition when moving. This allows sensitive applications like VoIP and video conferences to go uninterrupted.Secure Guest Network with Facebook W-Fi and SMS LoginGuest Network provides secure access to guests sharing your Wi-Fi network, with captive portal helping maintain only authorized guests to use the network. The addition of SMS and Facebook authentication simplifies the captive portal even further to simplify connectivity and boost your business.Multiple PoE Options for Easy InstallationEAP245 supports both 802.3af PoE and Passive PoE power supply, can be either powered by a PoE switch or the provided PoE adapter. The addition of elegant appearance and simple mounting design for easy attachment to a wall or ceiling further makes deployment effortless and flexible.Free Cloud Centralized Management- Anytime, AnywhereOmada Cloud Controller OC200 and Omada Software Controller make it easy to manage and monitor the whole Omada network in real-time, while cloud service enables remote and secure access no matter where you find yourself.Easy Management with the Omada AppFollow configuration instructions on the free Omada app to get set up in minutes. Omada lets you configure settings, monitor the network status and manage clients, all from the convenience of a smartphone or tablet.
LongProductName - 2.4/5Ghz, 802.11a/b/g/n/ac, 1300Mbps, 2x Gigabit Ethernet, 12.3W, PoE
LongSummaryDescription - TP-Link Omada AC1750 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point. Maximum data transfer rate: 1750 Mbit/s, Maximum data transfer rate (2.4 GHz): 450 Mbit/s, Maximum data transfer rate (5 GHz): 1300 Mbit/s. Security algorithms: 64-bit WEP, 128-bit WEP, 152-bit WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, Service Set Identifier (SSID) features: Multiple SSIDs. Management protocols: HTTP/HTTPS. Power over Ethernet (PoE) type supported: Active PoE, Passive PoE, Output voltage: 12 V, Output current: 1.5 A. Placement: Ceiling, Wall, Product colour: White, Cable lock slot type: Kensington
Power - Power consumption (typical) - 12.7 W
Power - Power over Ethernet (PoE) - Yes
Power - Power over Ethernet (PoE) type supported - Active PoE, Passive PoE
Power supply requirements - PoE or External 12VDC / 1.5A
Power supply - PoE 802.3af/at Pasywne PoE 48V (+4,5 pin; -7,8 pin; zasilacz PoE w zestawie)
HERSTELLER - TP-LINK
Dimensions - 180 x 180 x 47.5mm
Dimensions - 205.5 × 181.5 × 37.1 mm
dimension height - 235 mm
dimension depth - 80 mm
dimension width - 310 mm
dimension weight - 820 g
Model name - EAP245
MPN - EAP245
Performance - Compatible operating systems - Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Performance > Wi-Fi data rate (max) - 450+1300 Mbit/s
Performance > Ethernet LAN data rates - 10/100/1000 Mbit/s
Link - https://www.tp-link.com/uk/business-networking/ceiling-mount-ap/eap245/
Packaging data - Package height - 65 mm
Packaging data - Package depth - 340 mm
Packaging data - Package width - 228 mm
Packaging data - Package weight - 1.18 kg
Package features > Palette Qty - 172 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - Mounting kit - Yes
Packaging content - PoE adapter included - Yes
Packaging content - Number of products included - 1 pc(s)
Packaging content - Cables included - AC
Package features > Gross height (mm) - 228.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 338 mm
Package features > Gross width (mm) - 65 mm
Package features > Gross weight - 1.034 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 11.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 418 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.429 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00500916 m³
Package features > Embeeded battery - No
Vendor Homepage - www.tp-link.com/baltic/products/details/cat-5692_EAP245.html
Title - TP-Link Omada AC1750 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point
name - EAP245 AP Gb PoE AC1750
Name - TP-Link Auranet EAP245, Access Point
Name - TP-Link EAP245
Name - TP-LINK EAP245 für Omada -2,4GHZ/450MBPS - 5GHZ/1300MBPS POE
Name - TP-LINK Access Point EAP245 802.11ac 2.4GHz and 5GHz 450+1300 Mbit/s 10/100/1000 Mbit/s Ethernet LAN (RJ-45) ports 2 MU-MiMO Yes PoE in Antenna type 6xInternal No
Full Description Line - Omada|EAP245|Type Wireless Access Point|Data transmission speed 1750 Mbps|IEEE 802.11ac|1x10/100/1000M|64, 128, 152-bit WEP|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Antenna Type Built-in|Wireless Frequency Range 2.4GHz and 5GHz|Included Accessories Power Adapter,Mounting Kits,Installation Guide|Power supply requirements PoE or External 12VDC / 1.5A|Dimensions 180 x 180 x 47.5mm
Brand - TP-Link
BrandPartCode - EAP245 V3
Accessories included - Gigabitowy, bezprzewodowy punkt dostępowy z możliwością montażu na suficie, standard AC1750 EAP245 Gigabitowy pasywny adapter PoE Kabel zasilający Zestaw montażowy Instrukcja instalacji
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 2
Ports & interfaces > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 2
Ports & interfaces > POE - PoE in
Shipping box quantity - 1
ProductName - AC1750 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point
Software -
Protocols - Management protocols - HTTP/HTTPS
Security - MAC address filtering - Yes
Security - Number of SSID supported - 16
Security - Service Set Identifier (SSID) features - Multiple SSIDs
Security - Access Control List (ACL) - Yes
Security - Port-based Network Access Control (PNAC) - Yes
Security - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, 152-bit WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
Features - Transmitting power (CE) - 20 - 23 dBm
Series - Omada
ShortSummaryDescription - TP-Link Omada AC1750 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point, 1750 Mbit/s, 450 Mbit/s, 1300 Mbit/s, 10,100,1000 Mbit/s, 2.4 - 5 GHz, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.1x, IEEE 802.3af
System Requirements - Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 6.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 34 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 23 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.047 kg
Color - White
Special functions -
Standards - 802.11a
Standards - 802.11ac
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
Storno - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Weight - 1,04
Weight - 1.3
Weight & dimensions - Height - 47.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 180 mm
Weight & dimensions - Width - 180 mm
Technical details > Net weight - 0.605 kg
Technical_details - LAN: 1x 1000Base-T (PoE-PD) Wireless: WLAN 802.11a/?b/?g/?n/?ac, simultaneous Transfer rate: 450Mbps (2.4GHz), 1300Mbps (5GHz) Security: 64/?128/?152bit WEP, WPA, WPA2 Antennas: internal Connectors: not available Power consumption: 12.7W (operation) Dimensions: 221x164x37mm Special features: VLAN
Network architecture - GigabitEthernet
Network Device Type - Wireless Access Point
Short description - TP-LINK WLAN AC1750 Access Point Dualband EAP245
ShortDescription - Jednolite zarządzanie siecią WiFi - Centralne oprogramowanie zarządzające
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - CE, Federal Communications Commission (FCC), RoHS
URL - https://www.tp-link.com/en/products/details/EAP245_V3.html#overview
Management, monitoring, configuration - Aplikacja Omada Zarządzanie centralne: Oprogramowanie do zarządzania Omada OC200 Obsługa aplikacji Dostęp do chmury: Tak (poprzez Oprogramowanie do zarządzania Omada lub OC200) Powiadomienia e-mail Wyłącznik diod Kontrola dostępu po adresach MAC SNMP: v1, v2c Dziennik systemowy: Lokalne i zdalne SSH Zarządzanie przez przeglądarkę: HTTP/HTTPS Zarządzanie L3 Zarządzanie multi-site Zarządzanie VLAN
Management features - Syslog - Yes
Management features - Web-based management - Yes
Performance > Frequency band - 2.4GHz and 5GHz
vendpn - EAP245
Unit Gross Weight - 1.05 kg
Unit Brutto Volume - 0.005083 cubm
Unit Box Height - 0.065
Unit Box Length - 0.34
Unit Box Width - 0.23
Unit Net Weight - 0.7 kg
WPA - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
WPA2 - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
Included Accessories - Power Adapter,
Mounting Kits,
Installation Guide
I/O ports - 2 x 10/100/1000 Mbit/s PoE
106,81 €
TP-LINK EAP245
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos