TP-LINK TL-WA860RE, WiFi Range Extender

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 94780 Produkto kodas: TL-WA860RE
Sandėlyje yra >50 vnt.
Garantija: 3 metų
30,33 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: antradienį, 30.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: antradienį, 30.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: antradienį, 30.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • "Wi-Fi" standartas: Wi-Fi 4 (802.11n)
  • Duomenų perdavimo greitis, Mbps: 300
  • Įrenginio tipas: Range Extender
Aprašymas
Pagrindinė informacija
"Wi-Fi" standartas : Wi-Fi 4 (802.11n)
Duomenų perdavimo greitis, Mbps : 300
Įrenginio tipas Range Extender

Access Point - bevielio priėjimo taškas, kuris užtikrina kabelinio tinklo praplėtimo transliaciją bevieliu tinklu naudojant vieną LAN jungtį. Access point nėra kelvedė, negali paskirstyti vieno interneto ryšio adreso keliems kompiuteriams, todėl šį prietaisą junkite tiktai už esančio kabelio kelvedės.

Router, arba maršrutizatorius – bevielio priėjimo taškas, užtikrinantis vieno interneto ryšio paskirstymą keliems kompiuteriams, tiek laidais, tiek beviliu tinklu. Paprastai bevielis maršrutizatorius turi vieną kabelį interneto pajungimui, keturias vietas kompiuterių pajungimui (jas galima praplėsti, naudojant switch komutatorių) ir antenas, kurios užtikrina priėjimą prie kompiuterių ir kitų WiFi prietaisų.

Range Extender - bevielio tinklo pasiekiamumo nuotolio stiprintuvas. Numatytas esančio signalo stiprinimui, kad padidintų ir transliacijos atstumą.

Wifi adapter - Bevielio tinklo plokštė, numatyta kompiuterio prijungimui prie belaidės WiFi kelvedės arba priėjimo taško. PCI, PCI-E yra numatytistaliniuose kompiuteriuose, savo ruožtu PCMCIA ir USB – nešiojamuose kompiuteriuose. Svarbu pastebėti, kad didžioji dalis nešiojamųjų kompiuterių turi jau gamykloje sukomplektuotas bevielio tinklo plokštes.

USB tinklo plokštė yra paskutinis pasairinkimas, nes USB2.0 greičio pralaidumas yra palyginti mažas ~22MB/s, tai reiškia, jog nebus išnaudojmas galimas didžiausias bevielio tinklo greitis. Jei yra galimybė, būtų geriau pasirinkti kokį nors kitą jungties būdą.

Funkcionalumas
3G/4G paramos Nėra

Galimybė maršrutizatoriuje įmontuoti mobilaus operatoriasu SIM kortelę arba USB Dongle adapterį, kuris užtikrina priėjimą prie 3G mobiliojo interneto.

Prieš įsigydami maršrutizatorių su 3G palikymu, gamintojo interneto tinklapyje patikrinkite ar šis prietaisas turi konkretaus mobiliojo ryšio operatoriasu 3G USB Dongle imtuvą.

Band mode Single Band

SingleBand yra standartinė 2.4GHz bevielė technologija, būdinga visiems šiuolaikiniams bevieliams įrenginiams.

DualBand yra 2.4GHz su papildomu 5.0GHz kanalu, kuris suteikia geresnį signalo suprantamumą ir stabilesnį veikimą. Kad išnaudoti šia funkciją abiejuose įrenginiuose- maršrutizatoriuje ir bevielio tinklo plokštėje turi būti palaikomas DualBand rėžimas.

Ethernet 10/100

LAN arba ethernet kabelio jungties veikimo rėžimas.

10/100 MB.s yra standartinis greitis, būdingas praktiškai visiems maršrutizatoriams.

10/100/1000 MB.s, arba GigaBit yra dešimt kartų greitesnis standartas, kuris, sujungus su GigaBit LAN tinklo plokštėmis, įgauna didžiulį duomenų parsiuntimo greičio pranašumą prieš vidiniu tinklu sujungtus kompiuterius. Šitoks sprendimas paprastai būtinas įstaigose, kuriose kompiuteriai dažnai kopijuoja didelius dokumentų tūrius arba yra naudojamas greitas interneto ryšys (nuo ~30 MB/s) keliuose kompiuteriuose vienu metu.

Uostai ir įranga
LAN jungtys : 1
Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Tinklas
2 kategorija - WLAN kartotuvas
10/100M LAN prievadai - 1
64, 128, 152 bitų WEP saugumas - Taip
Antena - Fiksuota išorė
Antenos - Antenos tipas - Išorinis
Antenos - Antenų kiekis - 2
Antenos - Perdavimo galios diapazonas - 0-20 dBmW
Antenų skaičius - 2
Aprašymas - Belaidžio signalo stiprintuvas su maitinimo lizdu, 300 Mbps Produkto pritaikymas TP-LINK TL-WA860RE belaidžio signalo stiprintuvas yra skirtas išplėsti esamo belaidžio tinklo veikimo spindulį ir signalo stiprumą, kad būtų pašalintos negyvosios zonos. Dėl N standarto belaidžio ryšio iki 300 Mbps, diapazono išplėtimo mygtuko, miniatiūrinių matmenų ir galimybės montuoti ant sienos įrenginys leidžia lengviau nei bet kada anksčiau išplėsti belaidžio tinklo veikimo spindulį. Be to, eterneto prievadas leidžia įrenginį naudoti kaip belaidį adapterį, kad prie belaidžio tinklo būtų galima prijungti įrenginius su eterneto ryšiu. Belaidžio signalo stiprintuvas - 300Mb/s Palaikydamas iki 300Mb/s belaidžio N standarto ryšį, įrenginys tinka reiklioms programoms, pavyzdžiui, sklandžiam HD garso / vaizdo transliavimui ir internetiniams žaidimams. Lengvas diegimas Dėl miniatiūrinio dydžio ir tvirtinimo prie sienos įrenginį lengva montuoti ir perkelti. Be to, profilio atminties funkcija leidžia įrenginiui įsiminti anksčiau transliuotų tinklų nustatymus, todėl pakeitus maršrutizatorių įrenginio nereikia konfigūruoti iš naujo. Papildomas maitinimo lizdas TL-WA860RE turi integruotą maitinimo lizdą, kad būtų patogu naudotis namų tinklais. Taip prie elektros tinklo galima prijungti papildomą įrenginį (kaip ir įprastą elektros lizdą). Įjunk ir naudokis Naudotojai gali lengvai išplėsti savo belaidžio tinklo veikimo spindulį be jokių papildomų kabelių, patalpinę įrenginį esamo belaidžio tinklo veikimo zonoje. Jiems tereikia paspausti maršrutizatoriaus WPS mygtuką, o tada stiprintuvo diapazono išplėtimo mygtuką (bet kokia tvarka). Didelis veikimo nuotolis Dvi stacionarios, aukštųjų technologijų antenos užtikrina didelę aprėptį ir perdavimo stabilumą. Ethernet kabelio jungtis TL-WA860RE stiprintuve esantis vienas Ethernet prievadas leidžia įrenginį naudoti kaip tinklo adapterį, todėl prie belaidžio tinklo galima prijungti laidinio tinklo įrenginius, tokius kaip "Blu-ray" grotuvai, žaidimų konsolės ir skaitmeninės televizijos priedėliai. Kartu įrenginys sustiprina belaidžio tinklo signalą. Belaidžio signalo stiprumo indikatorius Stiprintuvas turi šviesos diodus, rodančius priimamo belaidžio signalo stiprumą, o tai padeda nustatyti vietą, kurioje įrenginį galima pastatyti, kad belaidis ryšys būtų kuo platesnis ir našesnis. Universalus suderinamumas Stiprintuvas veikia su visais belaidžiais įrenginiais, veikiančiais 802.11b/g/n standartais.
Aprašymas - Juostos plotis: 300 Mb/s, WiFi protokolai: IEEE 802.11b/g/n, Juosta: vienos juostos, Garantija: 2 dienos
Aprašymas - TP-LINK įrenginys TL-WA860RE skirtas patogiai išplėsti esamo belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti jo signalo stiprumą, kad būtų pašalintos "negyvosios zonos". Dėl 300 Mbps belaidžio N greičio, diapazono išplėtimo mygtuko, miniatiūrinio dydžio ir sieninio tvirtinimo konstrukcijos išplėsti belaidį tinklą dar niekada nebuvo taip paprasta. Be to, dėl papildomo lizdo galima maitinti kitus elektros prietaisus. Be to, dėl eterneto prievado TL-WA860RE gali veikti kaip belaidis adapteris, kad laidinį įrenginį būtų galima paversti belaidžiu. - Dėl miniatiūrinio dydžio ir sieninio montavimo konstrukcijos jį lengva įrengti ir lanksčiai perkelti - Papildomas maitinimo lizdas užtikrina, kad nė vienas elektros lizdas neliktų be reikalo - 2 fiksuotos išorinės antenos užtikrina puikią "WiFi" aprėptį ir patikimumą - Lengvai išplėskite belaidžio ryšio aprėptį paspaudę "Range Extender" mygtuką
Apsauga - Belaidžio perdavimo saugumas: 64/128/152 bitų WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
ARTIKEL1 - TL-WA860RE
ARTIKEL2 - WLAN KARTOTUVAS MIT EXT. ANTENNEN
Belaidžio LAN funkcijos > "Wi-Fi" juosta - 802.11n
Belaidžio ryšio dažnių diapazonas - 2.4~2.4835GHz
Bendrasis svoris Kg - 0,35
brūkšninis kodas - 845973071158
brūkšninis kodas - 6935364071158
category_en - Tinklo kūrimas
category_et - Tinklo įranga
category_lv - Tinklo įranga
category_ru - Tinklo įranga
Darbinis dažnis - 2,4 GHz
description_en - Pašalinkite namų "Wi-Fi" negyvąsias zonas Įrenginys TL-WA860RE skirtas patogiai išplėsti belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti jo signalo stiprumą. Turėdamas 2 išorines antenas, TL-WA860RE paverčia jūsų "negyvąsias zonas" ryšio zonomis ir padeda išlaikyti patikimą "Wi-Fi" ryšį su mobiliaisiais įrenginiais, medijos grotuvais ir kompiuteriais. Vartotojai gali lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį paspausdami maršrutizatoriaus ir diapazono ilgintuvo WPS mygtuką. Prijungę prie maršrutizatoriaus, naudotojai gali tiesiog atjungti ir vėl prijungti diapazono ilgintuvą bet kurioje vietoje, nereikia jo konfigūruoti iš naujo. Humanizuotas dizainas, užtikrinantis didesnį patogumą TL-WA860RE turi integruotą maitinimo lizdą, todėl nė vienas maitinimo lizdas neatsibosta. Optimalios vietos paieška su išmaniuoju signalo indikatoriumi Išmaniosios signalo lemputės rodo signalo stiprumą, kurį TL-WA860RE gauna iš esamo maršrutizatoriaus, o tai padeda rasti geriausią vietą optimaliai "Wi-Fi" aprėpčiai užtikrinti. TL-WA860RE - daugiau nei diapazono ilgintuvas Naudodamas AP režimo funkciją, TL-WA860RE gali paversti laidinį interneto ryšį belaidžiu prieigos tašku. Be to, jis gali veikti kaip belaidis adapteris laidiniams įrenginiams, pavyzdžiui, "Blu-ray®" grotuvams, žaidimų konsolėms, vaizdo registratoriams ir internetiniams televizoriams, prijungti. Stebėjimas ir valdymas bet kuriuo metu "TP-Link Tether" yra nemokama ir intuityvi programa. Galite patogiai stebėti savo diapazono ilgintuvo būklę,
description_et - Padidinkite maršrutizatoriaus aprėptį naudodami dviejų dažnių "WiFi" TL-WA860RE skirtas patogiai išplėsti belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti signalo stiprumą. Turėdamas dvi išorines antenas, TL-WA860RE paverčia jūsų aprėpties zonas sujungtomis zonomis, todėl mobilieji įrenginiai, medijos grotuvai ir kompiuteriai bus prijungti prie patikimo "WiFi" tinklo. Plug & Play, paprasta naudoti Galite lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėpties zoną paspausdami maršrutizatoriaus WPS mygtuką ir diapazono prailgintuvo WPS mygtuką. Prijungę prie maršrutizatoriaus, galite tiesiog atjungti ir vėl prijungti diapazono ilgintuvą, nereikės jo iš naujo konfigūruoti. Praktiškas dizainas, užtikrinantis didesnį patogumą: TL-WA860RE turi integruotą kištukinį lizdą, todėl nė vienas kištukinis lizdas neatsibosta, o užimtą kištukinį lizdą galite naudoti kaip kištuką! Raskite optimalią vietą su išmaniuoju signalo indikatoriumi Išmaniosios lemputės rodo signalo stiprumą, kurį TL-WA860RE gauna iš esamo maršrutizatoriaus, ir padeda rasti geriausią vietą optimaliai "WiFi" aprėpčiai užtikrinti. TL-WA860RE - daugiau nei diapazono ilgintuvas TL-WA860RE gali paversti jūsų laidinį interneto ryšį belaidžio ryšio tašku, naudodamasis prieigos taško režimo funkcija. Be to, jis taip pat gali veikti kaip belaidis adapteris laidiniams įrenginiams, pavyzdžiui, "Blu-ray®" grotuvams, žaidimų konsolėms, vaizdo registratoriams, prijungti. Stebėkite ir valdykite bet kuriuo metu naudodami nemokamą ir intuityvią programėlę "TP-Link Tether". Patogiai stebėkite aprėpties plėstuvo būseną, valdykite jo funkcijas ir keiskite nustatymus iš bet kurio "Android" ar "iOS" įrenginio bet kuriuo metu, kai esate prisijungę prie "Wi-Fi".
description_lv -
description_ru -
description_short_en - Kompaktiškas "WiFi" tinklo plėstuvas Atitinka 802.11 b/g/n standartus Iki 300 Mbps duomenų perdavimas Su maitinimo lizdu
description_short_et - Kompaktiškas "WiFi" diapazono ilgintuvas Suderinamas su 802.11 b/g/n standartais Iki 300 Mbps duomenų perdavimas Išmanusis LED indikatorius Su maitinimo lizdu Prijunkite ir naudokite.
description_short_lv -
description_short_ru -
dimensionalWeight - 414
Dizainas - atitiktis RoHS reikalavimams - Y
Dizainas - Iš naujo nustatyti mygtuką - Taip
Dizainas - LED indikatoriai - Taip
Dizainas - Produkto spalva - Balta
Duomenų perdavimo greitis - 300 Mbps
dydisX - 115
EAN - 6935364071158
ean - 6935364071158
EANCode - 6935364071158
Eans - 6935364071158
EAN_kodas - 6935364071158
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Eksploatavimo sąlygos - Sandėliavimo santykinė drėgmė (H-H) - 5 - 90%
feature_group_en - Belaidžiai ilgintuvai
feature_group_et - "WiFi" prieigos taškai
feature_group_lv - Belaidžio tinklo plėstuvai
feature_group_ru - Belaidžio tinklo plėstuvai
gamintojas - TP-LINK
Gamintojas - TP-Link
Gamintojas - TP-Link
Gamintojo kodas - TL-WA860RE
Gamintojo kodas - TL-WA860RE
Gamintojo kodas - TL-WA860RE
Gamintojo pavadinimas - TP-LINK
Gamintojo produkto pavadinimas - TL-WA860RE
Gamintojo produktų grupė - Prailgintuvas su kintamosios srovės perėjimu (AC Passthrough)
gamintojo_kodas - TL-WA860RE
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijaType - G
garantijos_tipas - normalus
GRUPPE1 - Tinklas
GRUPPE2 - Belaidžio ryšio Lan antena
GTIN - 0694318376058
GTIN - 694318376058
GTIN - 0845973091873
GTIN - 845973091873
GTIN - 5054480611343
GTIN - 5715063070079
GTIN - 6935364033002
GTIN - 6935364071158
HSTNUMBER - TL-WA860RE
IEEE 802.11b tinklo standartas - Taip
IEEE 802.11g tinklo standartas - Taip
IEEE 802.11n tinklo standartas - Taip
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_3248_1.jpg
Kategorija - "PowerLine" tinklo adapteriai
Kategorija - Tinklo plėstuvai
Kategorija - Tinklo produktai, Išmanieji namai :: Diapazono plėstuvai
Kategorija - Šaknys/Elektronika/Tinklai ir ryšiai/Rangų plėtikliai
Kategorijos kodas - WRE
Kitos funkcijos - - Kištuko tipas: ES - Mygtukai: RE (diapazono išplėtimo) mygtukas, Atstatyti mygtuką
Kitos savybės - Darbinė temperatūra (T-T) - 32 - 104 °F
Kodas - TL-WA860RE
LargeDescHTML - 300 Mbps "Wi-Fi" diapazono ilgintuvas su kintamosios srovės pralaidumuTL-WA860RERange Extender režimas nepriekaištingai padidina belaidžio ryšio signalą iki šiol nepasiekiamose arba sunkiai laidais pasiekiamose vietoseMiniatiūrinis dydis ir ant sienos tvirtinama konstrukcija leidžia lengvai įdiegti ir lanksčiai perkeltiPapildomas maitinimo lizdas užtikrina, kad nė vienas elektros lizdas nebus iššvaistytas2 fiksuotos išorinės antenos užtikrina puikų "Wi-Fi aprėptį ir patikimumąLengvai išplėskite belaidžio ryšio aprėptį vienu diapazono išplėtimo mygtuko paspaudimuVienas mygtukas "Super Wi-Fi" diapazono išplėtimasTL-WA860RE, montuojamas ant sienos, skirtas patogiai išplėsti belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti jo signalo stiprumą. Dėl 300 Mbps belaidžio N ryšio spartos TL-WA860RE paverčia jūsų "negyvąsias zonas" ryšio zonomis ir padeda išlaikyti patikimą "Wi-Fi" ryšį su mobiliaisiais įrenginiais, medijos grotuvais ir kompiuteriais.Pirminė "Wi-Fi" aprėptisIšplėsta "Wi-Fi" aprėptisLanksti vieta ir papildomas maitinimo lizdasMiniatiūrinis TL-WA860RE dydis ir ant sienos tvirtinamas dizainas leidžia jį lengvai dislokuoti ir lanksčiai perkelti. Prijungę prie esamo maršrutizatoriaus, galite tiesiog atjungti ir vėl prijungti diapazono ilgintuvą bet kurioje vietoje, nereikės jo konfigūruoti iš naujo. Be to, integruotas maitinimo lizdas užtikrina, kad nė vienas maitinimo lizdas neatsidurs tuščioje vietoje.Įjunkite ir naudokiteTereikia prijungti ir naudoti. Tai viskas, ką reikia padaryti, norint išplėsti belaidį tinklą. Be jokių naujų laidų ar kabelių, esamo belaidžio tinklo veikimo zonoje, vartotojai gali lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį paspausdami maršrutizatoriaus WPS mygtuką ir TL-WA860RE diapazono išplėtimo mygtuką. Belaidis maršrutizatoriusPagerintas veikimo nuotolis su išorinėmis antenomisDėl 2 išorinių antenų ir aukštesnės kokybės antenų technologijos galite naudotis puikiu "WiFi" aprėptimi ir patikimumu, kad ir kur namuose prisijungtumėte.Ethernet tiltasPaverskite laidinius įrenginius belaidžiaisTL-WA860RE vienintelis Ethernet prievadas leidžia plėstuvui veikti kaip belaidžio ryšio adapteriui, prie kurio galima prijungti laidinius įrenginius, pavyzdžiui, "Blu-ray®" grotuvus, žaidimų konsoles, vaizdo registratorius ir internetinius televizorius. Tuo pačiu metu įrenginys gali dalytis belaidžiu tinklu.Nešiojamasis kompiuterisIšmanusis telefonasPlanšetinis kompiuterisIšmanusis televizoriusGamybinė konsolėDarbalaužisSklandus transliavimasTL-WA860RE užtikrina greitą ryšį, kad galėtumėte be vėlavimo transliuoti HD/3D vaizdo įrašus, žaisti internetinius žaidimus ir skambinti internetu 300 Mbps belaidžiu N greičiu.Išmanusis signalo indikatoriusIšmaniosios signalo lemputės rodo signalo stiprumą, kurį TL-WA860RE gauna iš esamo maršrutizatoriaus, ir tai gali padėti rasti geriausią vietą optimaliai "Wi-Fi" aprėpčiai. Šiame puslapyje pateikta informacija yra gamintojo arba prekės ženklo nuosavybė. norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite adresu: http://www.tp-link.com.
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85171800
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85176990
LongDesc - 300 Mbps "Wi-Fi" diapazono ilgintuvas su kintamosios srovės pralaidumuPanaikinkite namų "Wi-Fi" negyvąsias zonas"TL-WA860RE" skirtas patogiai išplėsti belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti jo signalo stiprumą. Turėdamas 2 išorines antenas, TL-WA860RE paverčia jūsų ''negyvąsias zonas'' prisijungimo zonomis, padėdamas užtikrinti patikimą mobiliųjų įrenginių, medijos grotuvų ir kompiuterių ryšį su "Wi-Fi".Plug and Play, itin paprastas naudojimasVartotojai gali lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį atitinkamai paspausdami maršrutizatoriaus ir diapazono ilgintuvo WPS mygtuką. Prijungę prie maršrutizatoriaus, naudotojai gali tiesiog atjungti ir vėl prijungti diapazono ilgintuvą bet kurioje vietoje, nereikia jo konfigūruoti iš naujo.Sukonstruotas dizainas, kad būtų patogiauTL-WA860RE's turi integruotą maitinimo lizdą, todėl nė vienas maitinimo lizdas nenueis perniek.Nustatykite optimalią vietą su išmaniuoju signalo indikatoriumiIšmaniosios signalo lemputės rodo signalo stiprumą, kurį TL-WA860RE gauna iš esamo maršrutizatoriaus, o tai padeda rasti geriausią vietą optimaliai "Wi-Fi" aprėpčiai užtikrinti.TL-WA860RE - daugiau nei diapazono ilgintuvasDėl AP režimo funkcijos TL-WA860RE gali paversti laidinį interneto ryšį belaidžiu prieigos tašku. Be to, jis gali veikti kaip belaidis adapteris laidiniams įrenginiams, pavyzdžiui, "Blu-ray®" grotuvams, žaidimų konsolėms, vaizdo registratoriams ir internetiniams televizoriams, prijungti.Monitoringas ir valdymas bet kuriuo metu"TP-Link Tether" yra nemokama ir intuityvi programėlė. Iš bet kurio "Android" arba "iOS" įrenginio galite patogiai stebėti diapazono ilgintuvo būklę, valdyti jo funkcijas ir keisti nustatymus bet kuriuo metu prisijungę prie "Wi-Fi".
LongDesc - Vienas mygtukas "Super Wi-Fi" diapazono išplėtimasSieninis TL-WA860RE skirtas patogiai išplėsti belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti jo signalo stiprumą. Dėl 300 Mb/s belaidžio N ryšio spartos "TL-WA860RE" paverčia jūsų "negyvąsias zonas" ryšio zonomis, padėdamas išlaikyti patikimą "Wi-Fi" ryšį su mobiliaisiais įrenginiais, medijos grotuvais ir kompiuteriais.Lankstus išdėstymas ir papildomas maitinimo lizdasDėl miniatiūrinio dydžio ir sieninio tvirtinimo ant sienos "TL-WA860RE" lengva išdėstyti ir lanksčiai perkelti. Prijungę prie esamo maršrutizatoriaus, galite tiesiog atjungti ir vėl prijungti diapazono ilgintuvą bet kurioje vietoje, nereikės jo konfigūruoti iš naujo. Be to, integruotas maitinimo lizdas užtikrina, kad nė vienas maitinimo lizdas nenueis perniek.Plug and PlayTereikia prijungti ir naudoti. Tai viskas, ką reikia padaryti, norint išplėsti belaidį tinklą. Be jokių naujų laidų ar kabelių, esamo belaidžio tinklo veikimo zonoje, vartotojai gali lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį paspaudę maršrutizatoriaus WPS mygtuką, o po to - TL-WA860RE diapazono išplėtimo mygtuką.Didelis veikimo nuotolis su išorinėmis antenomisDėl 2 išorinių antenų ir aukštesnės kokybės antenų technologijos galite mėgautis puikia belaidžio ryšio aprėptimi ir patikimumu, kad ir kur namuose prisijungtumėte.Ethernet BridgePaverskite laidinius įrenginius belaidžiaisDėl TL-WA860RE vieno Ethernet prievado plėstuvas gali veikti kaip belaidis adapteris ir prijungti laidinius įrenginius, pavyzdžiui, "Blu-ray" grotuvus, žaidimų konsoles, vaizdo registratorius ir internetinius televizorius. Tuo pačiu metu įrenginys gali dalytis belaidžiu tinklu.Sklandus transliavimasTildytuvas TL-WA860RE užtikrina spartų ryšį, kad galėtumėte be vėlavimo transliuoti HD/3D vaizdo įrašus, žaisti internetinius žaidimus ir skambinti internetu, naudodami 300 Mbps belaidžio N ryšio greitį.Išmanusis signalo indikatoriusIšmaniosios signalo lemputės rodo signalo stiprumą, kurį TL-WA860RE gauna iš esamo maršrutizatoriaus, ir tai gali padėti rasti geriausią vietą optimaliai "WiFi" aprėpčiai užtikrinti.300Mb/s belaidžio ryšio duomenų perdavimo sparta idealiai tinka pralaidumui...intensyvioms užduotims 2 išorinės antenos užtikrina puikią "WiFi" aprėptį ir patikimumą Integruotas maitinimo lizdas, užtikrinantis, kad nė vienas elektros lizdas nenueis perniek Eterneto prievadas leidžia prie plėstuvo prijungti laidinius įrenginius Lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį vos vienu plėstuvo mygtuko paspaudimu Suderinamas su kitais 802.11n/g/b/b produktais
LongProductName - 10/100Mbit/s RJ-45, 2,4-24835 GHz, 100-240 V, 50/60 Hz, 110 x 65,8 x 75,2 mm
LongProductName - IEEE 802.11b/g/n, 2,4~2,4835 GHz, 10/100 Mbps
LongSummaryDescription - "TP-Link" 300 Mbps "Wi-Fi" diapazono ilgintuvas su kintamosios srovės pralaidumu. Tipas: Tinklo kartotuvas, Duomenų perdavimo sparta: 300 Mbps, Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta: 300 Mbps, Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta: 10 100 Mbit/s. Antenos tipas: Antenos tipas: išorinė. Kabelių technologija: 10/100Base-T(X), Tinklo standartai: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, "Wi-Fi" standartai: 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n). Produkto spalva: balta. Kintamosios srovės įvesties įtampa: 100-240 V, kintamosios srovės įvesties dažnis: 50-60 Hz, energijos suvartojimas (tipinis): 3 W
LongSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE. Didžiausias duomenų perdavimo greitis: 300 Mbit/s, Tinklo standartai: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Ethernet LAN sąsajos tipas: Fast Ethernet. Energijos suvartojimas (tipinis): Produkto spalva: balta. Palaikomos "Windows" operacinės sistemos: "Windows 2000", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium x64", "Windows....". Plotis: 110 mm, gylis: 65,8 mm, aukštis: 75,2 mm
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 3 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maitinimo šaltinis - Tinklo kūrimas
MANUFACTURER - TP-LINK
Matmenys - 110.0 x 65.8 x 75.2 mm.
matmenų aukštis - 155 mm
matmenų gylis - 90 mm
matmenų plotis - 100 mm
matmuo svoris - 330 g
MPN - TL-WA860RE
name_et - "TP-Link" "WiFi Hotspot" plėstuvas TL-WA860RE
Našumas - aukščiausias "Wi-Fi" standartas - "Wi-Fi 4" (802.11n)
Našumas - didžiausia duomenų perdavimo sparta - 300 Mbit/s
Našumas - Duomenų perdavimo sparta - 300 Mbit/s
Našumas - Ethernet LAN - Taip
Našumas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10
Našumas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100 Mbit/s
Našumas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 100 Mbit/s
Našumas - palaikoma WLAN duomenų perdavimo sparta - 11,54,300 Mbit/s
Našumas - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Basic
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Basic x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Premium
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Home Premium x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Professional
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Professional x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Starter
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Starter x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Ultimate
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7 Ultimate x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Enterprise
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Enterprise x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Pro
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 Pro x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 8 x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 98SE
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 2000
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 2000 Professional
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 2000", "Windows 2000 Professional", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium", "Windows 7 Home Premium x64", "Windows 7 Professional", "Windows 7 Professional x64", "Windows 7 Starter", "Windows 7 Starter x64", "Windows 7 Ultimate", "Windows 7 Ultimate x64", "Windows 8", "Windows 8 Enterprise", "Windows 8 Enterprise x64", "Windows 8 Pro", "Windows 8 Pro x64", "Windows 8 Pro x64", "Windows 8 x64", Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows NT
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Business
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Business x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Enterprise
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Enterprise x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Home Basic
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Home Basic x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Home Premium
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Home Premium x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Ultimate
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows Vista Ultimate x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows XP Home
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows XP Home x64
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows XP Professional
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows XP Professional x64
Nuoroda - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/#overview
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 89 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 101.5 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 156.5 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 240 g
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 960 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės turinys - Greitasis diegimo vadovas - Taip
Pakuotės turinys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės turinys - kiekis pakuotėje - 1 vnt.
Pakuotės turinys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 88 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 156 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 105 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis svoris - 0.257 kg
Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 302 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 430 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 330 mm
Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 6.168 kg
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 24 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 5 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 90 g
Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 0.729 kg
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.095 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00144144 m³
Pardavėjo interneto svetainė - http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WA860RE
Pavadinimas - "TP-Link" 300 Mbps "Wi-Fi" diapazono ilgintuvas su kintamosios srovės praėjimu
Pavadinimas - "TP-Link" kartotuvas TL-WA860RE LAN 2,4 GHz 300 MBit lizdas
Pavadinimas - TP-Link TL-WA860RE
Pavadinimas - TP-LINK TL-WA860RE, kartotuvas baltas
Pavadinimas - TP-Link TL-WA860RE PowerLine tinklo adapteris 300 Mbps Ethernet LAN Wi-Fi White 1 vnt.
Pavadinimas - TP-Link TL-WA860RE WI-FI tinklo stiprintuvas
Pavadinimas - TP-LINK | Extender with AC Passthrough | TL-WA860RE | 10/100 Mbps | Ethernet LAN (RJ-45) prievadai 1 | 802.11n | 2,4 GHz | Wi-Fi duomenų perdavimo sparta (maks.) 300 Mbps | Papildomas lizdas
pavadinimas - WA860RE AP EU WiFi N300 1xWAN plečia
pavadinimas_pl - "TP-Link" "WiFi" diapazono ilgintuvas TL-WA860RE
pavadinimas_ru - "TP-Link" "WiFi" plėstuvas TL-WA860RE
Pilnas aprašymas Linija - Duomenų perdavimo greitis 300 Mbps|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|1x10/100M|64, 128, 152 bitų WEP|WPA - "Wi-Fi" apsaugota prieiga|WPA2 - "Wi-Fi" apsaugota prieiga|Bezlaidis dažnių diapazonas 2,4~2,4835 GHz|Įeinantys priedai RJ-45 eterneto kabelis, CD su ištekliais, greito įdiegimo vadovas
Prekės ženklas - TP-Link
prekės ženklas - TP-Link
Prekės ženklo dalies kodas - TL-WA860RE
Prekės ženklo dalies kodas - TL-WA860RE V5
Pridedami priedai - - TL-WA860RE - RJ-45 eterneto kabelis - kompaktinis diskas - greitasis diegimo vadovas
Prievadai ir sąsajos - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
Prievadai ir sąsajos > Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
Pristatymo dėžės kiekis - 1
producerCode - TL-WA860RE
productName - TP-LINK 300 Mbps "Wi-Fi" diapazono ilgintuvas su kintamosios srovės praėjimu
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - 300 Mbps "Wi-Fi" diapazono ilgintuvas su kintamosios srovės perėjimu
Produkto pavadinimas - TL-WA860RE
Programinė įranga -
ShortSummaryDescription - "TP-Link" 300Mb/s "Wi-Fi" diapazono ilgintuvas su kintamosios srovės pralaidumu, tinklo kartotuvas, 300 Mbit/s, 10 100 Mbit/s, "Windows 2000", "Windows 2000 Professional", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7..., išorinis, 10/100Base-T(X)
ShortSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE, 300 Mbps, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Fast Ethernet, 10 100 Mbps, Wi-Fi 4 (802.11n), 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Sistemos reikalavimai - "Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista arba "Windows 7, 8", "Mac® OS", "NetWare®", UNIX® arba "Linux".
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 2000", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium x64", "Windows 7 Professional", "Windows 7 Professional x64", "Windows 7 Starter", "Windows 7 Starter x64", "Windows 7 Ultimate", "Windows 7 Ultimate x64", "Windows 98SE", "Windows NT", "Windows Vista Business", "Windows Vista Business x64", Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 9 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 16 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 10 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 0.262 kg
sizeY - 180
sizeZ - 100
Spalva - Balta
Specialiosios funkcijos - Belaidžio perdavimo funkcijos: - WMM (Wi-Fi Multimedia) - MAC adresų filtravimas - Belaidžio perdavimo statistika - Registravimas naudojant domeno vardą
Standartai - 802.11b
Standartai - 802.11g
Standartai - 802.11n
Starling - Y
Stck_Kart - 24
Stck_Pal - 0
Svoris - 0,26
Svoris - 0.33
svoris - 261
Svoris ir matmenys - Aukštis - 75 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis - 75.2 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 65.8 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 66 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės aukštis - 89 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės gylis - 101.5 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės plotis - 156.5 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės svoris - 250 g
Svoris ir matmenys - Plotis - 110 mm
Techninė informacija - Tvarumo reikalavimų laikymasis - Taip
Techninė informacija - Tvarumo sertifikatai - RoHS
Techninė informacija > Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10/100 Mbit/s
Techninė informacija > Gamintojas - TP-LINK
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.162 kg
Techninė informacija > Papildomas lizdas - Taip
Techninė_duomenys - Ką veikia šis gaminys TP-LINK TL-WA860RE skirtas patogiai išplėsti esamo belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti jo signalo stiprumą, kad būtų pašalintos "negyvosios zonos". Dėl 300 Mbps belaidžio N greičio, diapazono išplėtimo mygtuko, miniatiūrinio dydžio ir sieninio tvirtinimo konstrukcijos išplėsti belaidį tinklą dar niekada nebuvo taip paprasta. Be to, dėl papildomo lizdo galima maitinti kitus elektros prietaisus. Be to, dėl eterneto prievado TL-WA860RE gali veikti kaip belaidis adapteris, kad laidinį įrenginį būtų galima paversti belaidžiu. 300 Mbps diapazono plėstuvas TL-WA860RE skirtas patogiai išplėsti esamo belaidžio tinklo aprėptį ir pagerinti jo signalo stiprumą, kad būtų panaikintos "negyvosios zonos", padėti naudotojams prižiūrėti esamą belaidį tinklą ir gerokai pagerinti tinklo aprėptį. Dėl 300 Mbps belaidžio 802.11n greičio jis idealiai tinka sklandžiam HD vaizdo įrašų, muzikos transliavimui ir internetiniams žaidimams. Lankstus diegimas Dėl miniatiūrinio įrenginio dydžio ir ant sienos tvirtinamos konstrukcijos jį lengva diegti ir lanksčiai perkelti. Be to, TL-WA860RE profilio funkcija įsimena anksčiau suporuotus belaidžius tinklus, todėl keičiant suporuotą maršrutizatorių nereikia iš naujo nustatyti įrenginio. Papildomas maitinimo lizdas papildomiems įrenginiams Dėl integruoto maitinimo lizdo naujasis TL-WA860RE užtikrina tikrą namų tinklo patogumą. Integruotas maitinimo lizdas leidžia prie diapazono ilgintuvo prijungti papildomą įrenginį arba maitinimo juostą, tarsi tai būtų įprastas sieninis kištukinis lizdas. Taip užtikrinama, kad net ir prijungus TL-WA860RE, nė vienas maitinimo lizdas nebus nenaudojamas. Prijunkite ir naudokite Be jokių naujų laidų ar kabelių, esamo belaidžio tinklo veikimo zonoje naudotojai gali lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį paspausdami maršrutizatoriaus WPS mygtuką, po to - TL-WA860RE Range Extender mygtuką arba atvirkščiai. Puikus aprėpties diapazonas Dėl 2 nuimamų išorinių antenų ir aukštesnės kokybės antenų technologijos galite mėgautis puikia belaidžio ryšio aprėptimi ir patikimumu, kad ir kur namuose prisijungtumėte. Eterneto tiltas TL-WA860RE turi vieną eterneto prievadą, todėl plėstuvas gali veikti kaip belaidžio ryšio adapteris, prie kurio galima prijungti laidinius įrenginius, pavyzdžiui, "Blu-ray®" grotuvus, žaidimų konsoles, vaizdo registratorius ir internetinius televizorius. Tuo pat metu įrenginys gali dalytis ir belaidžiu tinklu. Išmanioji signalo indikatoriaus lemputė Išmanioji signalo indikatoriaus lemputė gali padėti rasti geriausią vietą, kurioje reikia pastatyti diapazono ilgintuvą, kad TL-WA860RE pasiektų geriausią galimą tinklo veikimo spindulį ir našumą. Universalus suderinamumas Jis puikiai veikia su visais 802.11 b/g/n belaidžio ryšio įrenginiais. Perdavimo sparta LAN 10/100 MBit/s Raktai WPS, iš naujo nustatyti "Wi-Fi" greitis 11 MBit/s (IEEE802.11b 2,4 GHz), 54 MBit/s (IEEE802.11g 2,4 GHz), 300 MBit/s (IEEE802.11n 2,4 GHz) Šifravimas 64-Bit-WEP, 128-Bit-WEP, 152-Bit-WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK Prievadai RJ-45 LAN 1 Maitinimas Darbinis 3 vatai Funkcijos WMM (Wi-Fi Multimedia), MAC-Adressfilterung, WLAN-Statistiken, Login über Domänennamen Gaminio matmenys 75 x 110 x 66 mm
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" duomenų perdavimo sparta (maks.) - 300 Mbit/s
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11g
Tinklas - kabelių tiesimo technologija - 10/100Base-T(X)
Tinklas - pralaidumas - 2.4 GHz
Tinklas - Saugumo algoritmai - 64 bitų WEP
Tinklas - Saugumo algoritmai - 128 bitų WEP
Tinklas - Saugumo algoritmai - 128 bitų WEP, 152 bitų WEP, 64 bitų WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Tinklas - Saugumo algoritmai - 152 bitų WEP
Tinklas - Saugumo algoritmai - WPA-PSK
Tinklas - Saugumo algoritmai - WPA2-PSK
Tinklas - Tinklo standartai - IEEE 802.11b
Tinklas - Tinklo standartai - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Tinklas - Tinklo standartai - IEEE 802.11g
Tinklas - Tinklo standartai - IEEE 802.11n
Tinklas > "Wi-Fi" duomenų perdavimo sparta (maks.) - 300 Mbit/s
Tinklo architektūra - FastEthernet
Tinklo tinklas > Dažnių juosta - 2.4GHz
Trumpas aprašymas - Belaidžio signalo stiprintuvas - 300Mbps | Lengvas diegimas | Papildomas maitinimo lizdas
Trumpas aprašymas - TP-LINK WLAN 300MBit kartotuvas (su lizdu)
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
URL - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
vardas_lv - "TP-Link" "WiFi" diapazono ilgintuvas TL-WA860RE
Veikimas - "Plug and Play - Taip
Veikimas - "Wi-Fi - Taip
Veikimas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Veikimas - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
Veikimas - Ethernet LAN sąsajos tipas - Fast Ethernet
Veikimas - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Veikimas - Saugumo algoritmai - 64 bitų WEP, 128 bitų WEP, 152 bitų WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Veikimas - Tinklo standartai - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Veikimas - Tipas - Tinklo kartotuvas
Veikimas - Įmontuotas maitinimo lizdas - Taip
vendpn - TL-WA860RE
Vieneto bendrasis svoris - 0.262 kg
Vieneto blogas tūris - 0,00144 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.09
Vieneto dėžės ilgis - 0.16
Vieneto dėžės plotis - 0.1
Vieneto grynasis svoris - 0.23 kg
warrantyLength - 36
WPA - "Wi-Fi" apsaugotos prieigos saugumas - Taip
WPA2 - "Wi-Fi" apsaugotos prieigos saugumas - Taip
Įtraukti priedai - RJ-45 eterneto kabelis, CD su ištekliais, Greitasis diegimo vadovas
Įvesties / išvesties prievadai - 1 x WAN (RJ-45)
Category 1 - Netzwerk
Category 2 - WLAN Repeater
10/100M LAN Ports - 1
64, 128, 152-bit WEP Security - Yes
Antenna - Fixed external
Antenna - Antenna type - External
Antenna - Antennas quantity - 2
Antenna - Transmit power range - 0 - 20 dBmW
Number of antennas - 2
Description - Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego z gniazdkiem elektrycznym, 300Mb/s
Zastosowanie produktu
Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego TP-LINK TL-WA860RE przeznaczony jest do zwiększenia zasięgu i siły sygnału istniejącej sieci bezprzewodowej w celu wyeliminowania martwych stref. Dzięki połączeniom bezprzewodowym w standardzie N o prędkości do 300Mb/s, przyciskowi Range Extender, miniaturowym wymiarom i możliwości montażu na ścianie urządzenie umożliwia rozszerzenie zasięgu sieci bezprzewodowej w sposób prosty jak nigdy dotąd. Ponadto port Ethernet pozwala wykorzystanie urządzenia jako karty połączeń bezprzewodowych, umożliwiającej podłączenie  do bezprzewodowej sieci urządzeń wyposażonych w port Ethernet.
Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego - 300Mb/s
Dzięki obsłudze połączeń bezprzewodowych w standardzie N o prędkości do 300Mb/s urządzenie jest odpowiednie do wymagających zastosowań, takich jak płynny przesył audio-wideo w jakości HD oraz gry online.
Łatwe rozmieszczanie
Miniaturowe rozmiary urządzenia i możliwość montażu w gnieździe zasilającym sprawiają, że urządzenie jest łatwe do zamontowania i przeniesienia. Ponadto funkcja zapamiętywania profili umożliwia zapamiętanie ustawień wcześniej rozgłaszanych sieci, dzięki czemu przy zmianie routera urządzenie nie wymaga ponownej konfiguracji.
Dodatkowe gniazdko elektryczne
Urządzenie TL-WA860RE posiada zintegrowane gniazdko sieci elektrycznej zapewniając wygodę użytkowania w domowych sieciach. Dzięki temu, do sieci elektrycznej może być podłączone dodatkowe urządzenie (tak jak do normalnego gniazdka sieciowego).
Plug and play
Użytkownicy mogą łatwo zwiększyć zasięg sieci bezprzewodowej, bez użycia żadnych dodatkowych kabli, poprzez umieszczenie urządzenia w zasięgu istniejącej sieci bezprzewodowej. Wystarczy tylko nacisnąć przycisk WPS na routerze a następnie przycisk Range Extender na wzmacniaczu (w dowolnej kolejności).
Wysoki zasięg
Dwie stałe, zaawansowane technicznie anteny zapewniają wysoki zasięg i stabilność transmisji.
Możliwość połączenia urządzenia kablem Ethernet
Pojedynczy port Ethernet wzmacniacza TL-WA860RE pozwala na wykorzystanie urządzenia jako karty sieciowej, umożliwiającej podłączenie z siecią bezprzewodową przewodowych urządzeń sieciowych, takich jak odtwarzacze Blu-ray, konsole do gier oraz dekodery cyfrowej telewizji. Jednocześnie urządzenie wzmacnia sygnał bezprzewodowej sieci.
Wskaźnik siły sygnału sieci bezprzewodowej
Wzmacniacz wyposażony jest diody pokazujące siłę odbieranego sygnału sieci bezprzewodowej, co pomaga określić lokalizację do umieszczenia urządzenia odpowiednią dla osiągnięcia największego zasięgu i wydajności połączeń bezprzewodowych.
Uniwersalna kompatybilność
Wzmacniacz współpracuje ze wszystkimi urządzeniami bezprzewodowymi działającymi  w standardach 802.11b/g/n.
Desc - Ātrums: 300 Mb/s, WiFi protokoli: IEEE 802.11b/g/n, Band: Single band, Garantija: 2 gadi
Description - TP-LINK's TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of an existing wireless network to eliminate “dead zones”. With 300Mbps wireless N speeds, Range Extender button, miniature size and wall mounting design, extending a wireless network has never been easier. In addition, its extra outlet makes power available for other electrical devices. What's more, its Ethernet port allows the TL-WA860RE to act as a wireless adapter to turn a wired device into a wireless one. - Range Extender mode boosts wireless signal to previously unreachable or hard-to-wire areas flawlessly - Miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly - Extra power socket making sure that no power outlet is going to waste - 2 fixed external antennas provide excellent WiFi coverage and reliability - Easily expand wireless coverage at a push of Range Extender button
Security - Bezpieczeństwo transmisji bezprzewodowej: 64/128/152-bitowe WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
ARTIKEL1 - TL-WA860RE
ARTIKEL2 - WLAN REPEATER MIT EXT. ANTENNEN
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11n
Wireless Frequency Range - 2.4~2.4835GHz
Gross Weight Kg - 0,35
barcode - 845973071158
barcode - 6935364071158
category_en - Networking
category_et - Võrguseadmed
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Cетевое оборудование
Operating frequency - 2,4 GHz
description_en - Eliminate Dead Zones of Home Wi-Fi
The TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 2 external antennas, TL-WA860RE turns your ‘ dead zones ’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection. Plug and Play, Extremely Easy Use
Users can easily extend wireless coverage through pushing the WPS button of their router and Range Extender, respectively. Once connected with a router, users can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again. Humanized Design for More Convenience
The TL-WA860RE's is designed with integrated power socket, which ensures that no power outlet goes to waste. Find The Optimal Location with Smart Signal Indicator
The smart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which helps to find the best location for optimal Wi-Fi coverage. TL-WA860RE, More Than A Range Extender
With its AP Mode function, TL-WA860RE could turn your wired Internet connection into a wireless access point. Besides, it could act as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. Monitoring and Control in Anytime
TP-Link Tether is a free and intuitive app. You could conveniently monitor the state of your range extender,
description_et - Võimenda oma ruuteri leviala koos kahesagedusliku WiFiga
TL-WA860RE on loodud Sinu traadita võrgu leviala mugavaks laiendamiseks ja signaali tugevuse parandamiseks. Kahe välise antenniga TL-WA860RE muudab Sinu leviaukudega tsoonid ühendatud tsoonideks, aidates Sul hoida mobiilseadmeid, meediumimängijaid ja arvuteid usaldusväärse WiFi-ga võrguga ühendatud. Plug & Play, ülilihtne kasutamine
Traadita ühenduse leviala saad lihtsalt laiendada, vajutades vastavalt ruuteri ja leviala laiendaja WPS-nuppu. Pärast ruuteriga ühendamist saad leviala laiendajat lihtsalt lahti ühendada ja uuesti ühendada, ilma et oleks vaja seda uuesti konfigureerida. Praktiline disain suurema mugavuse tagamiseks
TL-WA860RE on konstrueeritud integreeritud pistikupesaga, mis tagab, et ükski pistikupesa ei lähe raisku ning saad hõivatud pistikupesa ikka pistikuna kasutada! Leia nutika signaali indikaatori abil optimaalne asukoht
Nutikad tuled näitavad signaali tugevust, mille TL-WA860RE saab olemasolevalt ruuterilt ning mis aitab leida parima asukoha optimaalseks WiFi levialaks. TL-WA860RE, rohkem kui vahemiku pikendaja
TL-WA860RE võib oma AP-režiimi funktsiooniga muuta Sinu traadiga internetiühenduse juhtmevabaks pöörduspunktiks. Lisaks võib see toimida juhtmevaba adapterina, et ühendada juhtmega seadmeid, nagu Blu-ray®-mängijad, mängukonsoolid, DVR-id. Jälgimine ja juhtimine igal ajal
TP-Link Tether on tasuta ja intuitiivne rakendus. Saad mugavalt jälgida oma leviala laiendaja olekut, juhtida selle funktsioone ja muuta selle seadeid mis tahes Android- või iOS-seadmest igal ajal, kui oled WiFiga ühenduses.
description_lv -
description_ru -
description_short_en - Compact WiFi network extender Complies with 802.11 b / g / n standards Up to 300 Mbps data transfer With power socket
description_short_et - Kompaktne WiFi leviala laiendaja Sobib 802.11 b/g/n standarditega Kuni 300 Mbps andmeedastus Nutikas LED-indikaator Voolupesaga
description_short_lv -
description_short_ru -
dimensionalWeight - 414
Design - RoHS compliance - Y
Design - Reset button - Yes
Design - LED indicators - Yes
Design - Product colour - White
Data transmission speed - 300 Mbps
sizeX - 115
EAN - 6935364071158
ean - 6935364071158
EANCode - 6935364071158
Eans - 6935364071158
EAN_code - 6935364071158
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 90%
feature_group_en - Wireless extenders
feature_group_et - WiFi leviala laiendajad
feature_group_lv - Bezvadu tīkla paplašinātāji
feature_group_ru - Беспроводные расширители сети
producer - TP-LINK
Producer - TP-Link
Manufacturer - TP-Link
ProducerCode - TL-WA860RE
Manufacturer Code - TL-WA860RE
Manufacturer_code - TL-WA860RE
Manufacturer Name - TP-LINK
Producer product name - TL-WA860RE
Producer product family - Extender with AC Passthrough
manufacturer_code - TL-WA860RE
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
WarrantyInfo - 3 year
warrantyType - G
guarantee_type - normal
GRUPPE1 - Network
GRUPPE2 - Wireless Lan Antenna
GTIN - 0694318376058
GTIN - 694318376058
GTIN - 0845973091873
GTIN - 845973091873
GTIN - 5054480611343
GTIN - 5715063070079
GTIN - 6935364033002
GTIN - 6935364071158
HSTNUMMER - TL-WA860RE
IEEE 802.11b Network standard - Yes
IEEE 802.11g Network standard - Yes
IEEE 802.11n Network standard - Yes
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_3248_1.jpg
Category - PowerLine Network Adapters
Category - Network Extenders
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Signāla pastiprinātāji (Range Extenders)
Category - Root/Electronics/Networks and communication/Range expenders
Category Code - WRE
Other features - - Typ wtyczki: EU
- Przyciski: Przycisk RE (Range Extender), Przycisk Reset
Other features - Operating temperature (T-T) - 32 - 104 °F
Code - TL-WA860RE
LargeDescHTML - 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC PassthroughTL-WA860RERange Extender mode boosts wireless signal to previously unreachable or hard-to-wire areas flawlesslyMiniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexiblyExtra power socket making sure that no power outlet is going to waste2 fixed external antennas provide excellent Wi-Fi coverage and reliabilityEasily expand wireless coverage at a push of Range Extender button One Button Super Wi-Fi Range ExtensionThe TL-WA860RE wall-mounted is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 300Mbps wireless N speeds, TL-WA860RE turns your ‘dead zones’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection.Primary Wi-Fi CoverageExpanded Wi-Fi CoverageFlexible Placement & Extra Power SocketThe TL-WA860RE's miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly. Once connected with an existing router, you can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again. Moreover, its integrated power socket ensures that no power outlet goes to waste.Plug and PlayJust plug and play. That’s all you need to do to extend your wireless network. With no new wires or cables, within range of their existing wireless network, users can easily extend wireless coverage at a push of the WPS button on their router followed by the Range Extender button on the TL-WA860RE. Wireless RouterSuperior Range with External AntennasWith 2 external antennas combined with higher quality antenna technology, you can experience excellent WiFi coverage and reliability no matter where you connect in your home.Ethernet BridgeTurn wired devices into wireless oneThe TL-WA860RE's single Ethernet port allows the Extender to function as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. At the same time, the device can also share the wireless network.LaptopSmartphoneTabletSmart TVGame ConsoleDesktopSmooth StreamingThe TL-WA860RE provides fast connectivity for lag-free HD/3D video streaming, online gaming and internet calling with 300Mbps wireless N speeds.Smart Signal IndicatorSmart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which can help to find the best location for optimal Wi-Fi coverage.  The information provided on this page is a property of the manufacturer or the brand.To find out more, please visit: http://www.tp-link.com 
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85171800
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85176990
LongDesc - 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC PassthroughEliminate Dead Zones of Home Wi-FiThe TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 2 external antennas, TL-WA860RE turns your ‘ dead zones ’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection.Plug and Play, Extremely Easy UseUsers can easily extend wireless coverage through pushing the WPS button of their router and Range Extender, respectively. Once connected with a router, users can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again.Humanized Design for More ConvenienceThe TL-WA860RE's is designed with integrated power socket, which ensures that no power outlet goes to waste.Find The Optimal Location with Smart Signal IndicatorThe smart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which helps to find the best location for optimal Wi-Fi coverage.TL-WA860RE, More Than A Range ExtenderWith its AP Mode function, TL-WA860RE could turn your wired Internet connection into a wireless access point. Besides, it could act as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs.Monitoring and Control in AnytimeTP-Link Tether is a free and intuitive app. You could conveniently monitor the state of your range extender, control its functions and alter its settings from any Android or iOS device in anytime you connect the Wi-Fi.
LongDesc - One Button Super Wi-Fi Range ExtensionThe TL-WA860RE wall-mounted is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 300Mbps wireless N speeds, TL-WA860RE turns your ‘dead zones’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection.Flexible Placement & Extra Power SocketThe TL-WA860RE's miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly. Once connected with an existing router, you can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again. Moreover, its integrated power socket ensures that no power outlet goes to waste.Plug and PlayJust plug and play. That’s all you need to do to extend your wireless network. With no new wires or cables, within range of their existing wireless network, users can easily extend wireless coverage at a push of the WPS button on their router followed by the Range Extender button on the TL-WA860RE.Superior Range with External AntennasWith 2 external antennas combined with higher quality antenna technology, you can experience excellent WiFi coverage and reliability no matter where you connect in your home.Ethernet BridgeTurn wired devices into wireless oneThe TL-WA860RE's single Ethernet port allows the Extender to function as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. At the same time, the device can also share the wireless network.Smooth StreamingThe TL-WA860RE provides fast connectivity for lag-free HD/3D video streaming, online gaming and internet calling with 300Mbps wireless N speeds.Smart Signal IndicatorSmart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which can help to find the best location for optimal WiFi coverage.300Mbps wireless data rates ideal for bandwidth-intensive tasks 2 external antennas provide excellent WiFi coverage and reliability Integrated power socket making sure that no power outlet is going to waste Ethernet port allows the Extender connect wired devices Easily expand wireless coverage at a push of the Range Extender button Compatible with other 802.11n/g/b products
LongProductName - 10/100Mbit/s RJ-45, 2.4-24835 GHz, 100-240V, 50/60Hz, 110 x 65.8 x 75.2mm
LongProductName - IEEE 802.11b/g/n, 2.4~2.4835GHz, 10/100Mbps
LongSummaryDescription - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough. Type: Network repeater, Data transfer rate: 300 Mbit/s, Ethernet LAN data rates: 10,100 Mbit/s. Antenna type: External. Cabling technology: 10/100Base-T(X), Networking standards: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Wi-Fi standards: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n). Product colour: White. AC input voltage: 100 - 240 V, AC input frequency: 50 - 60 Hz, Power consumption (typical): 3 W
LongSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE. Maximum data transfer rate: 300 Mbit/s, Networking standards: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Ethernet LAN interface type: Fast Ethernet. Power consumption (typical): 3 W. Product colour: White. Windows operating systems supported: Windows 2000, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium x64, Windows.... Width: 110 mm, Depth: 65.8 mm, Height: 75.2 mm
Power - Power consumption (typical) - 3 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power supply - Sieciowe
HERSTELLER - TP-LINK
Dimensions - 110.0 x 65.8 x 75.2 mm.
dimension height - 155 mm
dimension depth - 90 mm
dimension width - 100 mm
dimension weight - 330 g
MPN - TL-WA860RE
name_et - TP-Link WiFi leviala laiendaja TL-WA860RE
Performance - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 4 (802.11n)
Performance - Maximum data transfer rate - 300 Mbit/s
Performance - Data transfer rate - 300 Mbit/s
Performance - Ethernet LAN - Yes
Performance - Ethernet LAN data rates - 10
Performance - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
Performance - Ethernet LAN data rates - 100 Mbit/s
Performance - WLAN data transfer rates supported - 11,54,300 Mbit/s
Performance - Mac operating systems supported - Yes
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 98SE
Performance - Windows operating systems supported - Windows 2000
Performance - Windows operating systems supported - Windows 2000 Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows NT
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Business
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Business x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Home
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Home x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Professional x64
Link - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/#overview
Packaging data - Package height - 89 mm
Packaging data - Package depth - 101.5 mm
Packaging data - Package width - 156.5 mm
Packaging data - Package weight - 240 g
Packaging data - Package type - Box
Package features > Palette Qty - 960 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging content - Package type - Box
Packaging content - Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 88 mm
Package features > Gross depth (mm) - 156 mm
Package features > Gross width (mm) - 105 mm
Package features > Gross weight - 0.257 kg
Package features > Gross height master carton - 302 mm
Package features > Gross depth master carton - 430 mm
Package features > Gross width master carton - 330 mm
Package features > Net weight master carton - 6.168 kg
Package features > Packing quantity - 24 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 5 g
Package features > Paper/Pasteboard - 90 g
Package features > Tare weight master carton - 0.729 kg
Package features > Tare weight (kg) - 0.095 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00144144 m³
Vendor Homepage - http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WA860RE
Title - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough
Name - TP-Link Repeater TL-WA860RE LAN 2,4GHz 300MBit Steckdose
Name - TP-Link TL-WA860RE
Name - TP-LINK TL-WA860RE, Repeater white
Title - TP-Link TL-WA860RE PowerLine network adapter 300 Mbit/s Ethernet LAN Wi-Fi White 1 pc(s)
Name - WI-FI tīkla pastiprinātājs TP-Link TL-WA860RE
Name - TP-LINK | Extender with AC Passthrough | TL-WA860RE | 10/100 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 1 | 802.11n | 2.4GHz | Wi-Fi data rate (max) 300 Mbit/s | Extra socket
name - WA860RE AP EU WiFi N300 1xWAN Extende
name_en - TP-Link WiFi range extender TL-WA860RE
name_ru - TP-Link расширитель сети WiFi TL-WA860RE
Full Description Line - Data transmission speed 300 Mbps|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|1x10/100M|64, 128, 152-bit WEP|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Wireless Frequency Range 2.4~2.4835GHz|Included Accessories RJ-45 Ethernet Cable,Resource CD,Quick Installation Guide
Brand - TP-Link
brand - TP-Link
BrandPartCode - TL-WA860RE
BrandPartCode - TL-WA860RE V5
Accessories included - - TL-WA860RE
- Kabel Ethernet RJ-45
- Płyta CD
- Instrukcja szybkiej instalacji
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Ports & interfaces > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Shipping box quantity - 1
producerCode - TL-WA860RE
productName - TP-LINK 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough
productSize - Normal
ProductName - 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough
ProductName - TL-WA860RE
Software -
ShortSummaryDescription - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough, Network repeater, 300 Mbit/s, 10,100 Mbit/s, Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7..., External, 10/100Base-T(X)
ShortSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE, 300 Mbit/s, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Fast Ethernet, 10,100 Mbit/s, Wi-Fi 4 (802.11n), 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
System Requirements - Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista lub Windows 7, 8, Mac® OS, NetWare®, UNIX® lub Linux.
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 2000, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 9 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 16 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 10 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.262 kg
sizeY - 180
sizeZ - 100
Color - White
Special functions - Funkcje transmisji bezprzewodowej:
- WMM (Wi-Fi Multimedia)
- Filtrowanie adresów MAC
- Statystyki transmisji bezprzewodowej
- Logowanie z użyciem nazwy domenowej
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
Storno - Y
Stck_Kart - 24
Stck_Pal - 0
Weight - 0,26
Weight - 0.33
weight - 261
Weight & dimensions - Height - 75 mm
Weight & dimensions - Height - 75.2 mm
Weight & dimensions - Depth - 65.8 mm
Weight & dimensions - Depth - 66 mm
Weight & dimensions - Package height - 89 mm
Weight & dimensions - Package depth - 101.5 mm
Weight & dimensions - Package width - 156.5 mm
Weight & dimensions - Package weight - 250 g
Weight & dimensions - Width - 110 mm
Technical details - Sustainability compliance - Yes
Technical details - Sustainability certificates - RoHS
Technical details > Ethernet LAN data rates - 10/100 Mbit/s
Technical details > Producer - TP-LINK
Technical details > Net weight - 0.162 kg
Technical details > Extra socket - Yes
Technical_details - What This Product Does
TP-LINK's TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of an existing wireless network to eliminate “dead zones”. With 300Mbps wireless N speeds, Range Extender button, miniature size and wall mounting design, extending a wireless network has never been easier. In addition, its extra outlet makes power available for other electrical devices. What's more, its Ethernet port allows the TL-WA860RE to act as a wireless adapter to turn a wired device into a wireless one. 300Mbps Range Extender
The TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of an existing wireless network to eliminate “dead zones”, help users maintain an existing wireless network and vastly improve the network’s coverage. With 300Mbps wireless 802.11n speeds, it is ideal for smooth HD video, music streaming and online gaming. Flexible Deployment
The device's miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly. What's more, the TL-WA860RE's profile function remembers previously paired wireless networks, meaning there is no need to reset the device when changing the paired router. Extra Power Socket for Additional Devices
With its integrated power socket, the new TL-WA860RE provides real convenience for your home network. The integrated power socket allows an additional device or power bar to be connected to the Range Extender as though it were a normal wall socket. This ensures that even with the TL-WA860RE plugged in, no power outlet is going to waste. Plug and Play
With no new wires or cables, within range of their existing wireless network, users can easily extend wireless coverage at a push of the WPS button on their router followed by the Range Extender button on the TL-WA860RE or vice versa. Superior Range
With 2 detachable external antennas combined with higher quality antenna technology, you can experience excellent WiFi coverage and reliability no matter where you connect in your home. Ethernet Bridge
The TL-WA860RE's single Ethernet port allows the Extender to function as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. At the same time, the device can share the wireless network as well. Smart Signal Indicator Light
Intelligent signal light can help to find the best location to place the range extender so that the TL-WA860RE can achieve the best possible range and performance of the network. Universal Compatibility
It works seamlessly with all 802.11 b/g/n wireless devices. Transfer Rate LAN 10/100 MBit/s Keys WPS, Reset Wi-Fi Speed 11 MBit/s (IEEE802.11b 2,4 GHz), 54 MBit/s (IEEE802.11g 2,4 GHz), 300 MBit/s (IEEE802.11n 2,4 GHz) Encryption 64-Bit-WEP, 128-Bit-WEP, 152-Bit-WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK Ports RJ-45 LAN 1 Power Operating 3 watt(s) Features WMM (Wi-Fi Multimedia), MAC-Adressfilterung, WLAN-Statistiken, Login über Domänennamen Product dimensions 75 x 110 x 66 mm
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi data rate (max) - 300 Mbit/s
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
Network - Bandwidth - 2.4 GHz
Network - Security algorithms - 64-bit WEP
Network - Security algorithms - 128-bit WEP
Network - Security algorithms - 128-bit WEP, 152-bit WEP, 64-bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Network - Security algorithms - 152-bit WEP
Network - Security algorithms - WPA-PSK
Network - Security algorithms - WPA2-PSK
Network - Networking standards - IEEE 802.11b
Network - Networking standards - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Network - Networking standards - IEEE 802.11g
Network - Networking standards - IEEE 802.11n
Networking > Wi-Fi data rate (max) - 300 Mbit/s
Network architecture - FastEthernet
Networking > Frequency band - 2.4GHz
ShortDescription - Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego - 300Mb/s | Łatwe rozmieszczanie | Dodatkowe gniazdko elektryczne
Short description - TP-LINK WLAN 300MBit Repeater (m. Steckdose)
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
URL - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
name_lv - TP-Link WiFi range extender TL-WA860RE
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Wi-Fi - Yes
Performance - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Performance - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Performance - Ethernet LAN interface type - Fast Ethernet
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, 152-bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Performance - Networking standards - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Performance - Type - Network repeater
Performance - Built-in power socket - Yes
vendpn - TL-WA860RE
Unit Gross Weight - 0.262 kg
Unit Brutto Volume - 0.00144 cubm
Unit Box Height - 0.09
Unit Box Length - 0.16
Unit Box Width - 0.1
Unit Net Weight - 0.23 kg
warrantyLength - 36
WPA - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
WPA2 - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
Included Accessories - RJ-45 Ethernet Cable,
Resource CD,
Quick Installation Guide
I/O ports - 1 x WAN (RJ-45)
30,33 €
TP-LINK TL-WA860RE, WiFi Range Extender
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos