Razer Tartarus V2 Chroma Keypad

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 160992 Produkto kodas: RZ07-02270100-R3M1
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Force Feedback: Nėra
  • Wireless: Nėra
Panašūs produktai
Šis produktas Razer Tartarus V2 Chroma Keypad
Razer Wolverine V2 Chroma
Razer Wolverine V2 For Xbox Series X/S, Wired Gaming controller, Mercury White
Sony GAMEPAD DUALSHOCK4 V2 WIRELESS/JET BLACK
Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox Lunar Shift
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
104,91 €
173,31 €
113,63 €
105,68 €
61,31 €
Force Feedback Nėra Yra
Kontrolieriaus tipas Kitas Gamepad
Wireless Nėra Yra Yra
Visi parametrai
Force Feedback Nėra
Force feedback yra puikus papildymas žaidžiant žaidimus, jis suteikia galimybę su „vibracija“ pajausti įvairias kliūtis ir paviršius žaidžiant. Jei jūs esate reiklus žaidėjas, TopPC.lt rekomenduoja įsigyti žaidimų kontrolerį su ForceFeedback.
Kontrolieriaus tipas Kitas
Kiekvienas kompiuterinis žaidimas turi savo specifiką, kaip patogiau žaisti, todėl važiavimo žaidimams yra numatyti kampai, skridimo simuliacijoms ir 3D FPS žaidimams yra Joistick, bei klasikinis RumblePad visų rūšių žaidimams, patogiai įsitaisius ant sofos. Pasirinkite Jums patinkantį žaidimų kontrolerio tipą.Wireless žaidimų kontroleriai veikia be laidinio prijungimo, todėl suteikia galimybę laisvai judėti ir mėgautis žaidimu.USB flash diskas tapo taip pat plačiai paplitusiu aksesuaru kaip ir mobilus telefonas, todėl rekomenduojame įsigyti didelės apimties flash diską. Flash disko talpos matmenys dažniausiai yra 1 DivX filmas, kuris užima maždaug 1.3Gb, todėl rekomenduojame įsigyti mažiausiai 2 Gb flash diską filmų perkėlimui. Jei pageidaujate savo kišenėje lengvai pernešti visą DVD turinį, įsigykite 8 Gb, ar didesnės apimties flash diską.
Wireless Nėra
Wireless žaidimų kontroleriai veikia be laidinio prijungimo, todėl suteikia galimybę laisvai judėti ir mėgautis žaidimu.USB flash diskas tapo taip pat plačiai paplitusiu aksesuaru kaip ir mobilus telefonas, todėl rekomenduojame įsigyti didelės apimties flash diską. Flash disko talpos matmenys dažniausiai yra 1 DivX filmas, kuris užima maždaug 1.3Gb, todėl rekomenduojame įsigyti mažiausiai 2 Gb flash diską filmų perkėlimui. Jei pageidaujate savo kišenėje lengvai pernešti visą DVD turinį, įsigykite 8 Gb, ar didesnės apimties flash diską.
Išsamesnė specifikacija
aukštis - 6
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendrasis svoris - 0.717 kg
Bendrieji - Kompiuterio reikalavimai - Interneto ryšys (valdymo programinei įrangai įdiegti)
Bendrieji - Kompiuterio reikalavimai - Vaba USB pesa
Bendrieji - Pagalba pasienyje - Fiksuota ties
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Interneto ryšys (tvarkyklei įdiegti)
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Interneto ryšys (tvarkyklei įdiegti)
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Prieiga prie interneto, kad galėtumėte įdiegti tvarkyklę
Bendrieji bruožai - Riešo atrama - Nustatyta
Bendrieji bruožai - riešo atrama - Nustatyta
Bendrieji bruožai - riešo atrama - Nustatyta
brūkšninis kodas - 8886419360179
category_en - Periferiniai įrenginiai
category_et - Priedai
category_lv - Papildomi įrenginiai
category_ru - Papildomi įrenginiai
description_en - Kai esate mūšio lauko centre, labai svarbu greitai atlikti visus veiksmus - nuo burtų iki įgūdžių aktyvavimo. Naudodami "Razer Tartarus V2" galite susieti komandas ir įgūdžius ir juos akimirksniu aktyvuoti - visa tai galite atlikti delne. Visiškai nauja "Razer Mecha-Membrane" Susipažinkite su geriausiais abiejų pasaulių privalumais. "Razer Tartarus V2" sujungia minkštą membraninio guminio kupolo prisilietimą su aiškiu mechaninio jungiklio paspaudimu. Kiekvienas klavišas įjungiamas viduryje aukščio, todėl reaguojama akimirksniu. Dabar galite valdyti greičiau nei bet kada anksčiau. 32 klavišai. Didžiausias valdymas. 32 visiškai programuojamų klavišų arsenalas - įgūdžiams, sparčiuosiuose klavišuose ir makrokomandose po ranka. 8 krypčių kryptinį nykščio skydelį taip pat galima naudoti lengvam judėjimui arba komandoms išplėsti. Pagamintas taip, kad puikiai priglustų prie rankos Dėl pažangios ergonomikos jausitės patogiai, nesvarbu, ar žaidžiate valandą, ar dešimt. Komplekte yra nuimama delnų atrama su dviem reguliuojamomis padėtimis, kad atitiktų jūsų pageidaujamą patogumo kampą.
description_et - 32 visiškai programuojami klavišai ir 8 krypčių nykščio jungiklis Dėl 32 visiškai programuojamų klavišų nykščiu galite valdyti neribotą komandų įvairovę. Naudodami klavišus susiekite žaidimo veikėjo įgūdžius, makrokomandas ar sparčiuosius klavišus, kad sukurtumėte savo žaidimo stilių atitinkančią patirtį. Be to, 8 krypčių nykščio lazdele galima judėti žaidime arba ją naudoti kaip modifikavimo klavišus. Nauji "Razer" mechamembraniniai jungikliai Patirkite tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių. "Razer Tartarus V2" klaviatūroje suderintas švelnus membraninių jungiklių prisilietimas ir mechaninių klavišų grįžtamasis ryšys. "Chroma" apšvietimas Naudotojai gali pasirinkti klaviatūros apšvietimo spalvą iš 16,8 mln. skirtingų spalvų ir pridėti savo įrenginiui įvairių apšvietimo efektų. Be to, apšvietimo efektus galima sinchronizuoti su kitais "Chroma" versijos priedais ("DeathAdder Chroma", "Kraken 7.1 Chroma", "Blackwidow Chroma"), kad priedai būtų apšviečiami lygiai taip pat ir su tais pačiais specialiaisiais efektais).
description_lv - Mūšio įkarštyje labai svarbu gebėti akimirksniu įjungti pajėgumus. Naudodami "Razer Tartarus V2" galite priskirti komandas ir gebėjimus bei juos iškart aktyvuoti - viskas, ko reikia, yra po ranka. Visiškai naujas "Razer Mecha-Membrane" dizainas Patirkite tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių. "Razer Tartarus V2" sujungia minkštą guminio kupolo prisilietimą su aiškiu mechaninio jungiklio paspaudimu. Kiekvienas klavišas aktyvuojamas viduryje aukščio, kad reaguotų akimirksniu. Dabar komandas galite duoti greičiau nei bet kada anksčiau. 32 klavišai. Maksimalus valdymas Suteikite sau galimybę naudotis 32 visiškai programuojamų klavišų arsenalu, skirtu gebėjimams, sparčiųjų klavišų kombinacijoms ir makrokomandoms - visa tai pasiekiama vos vienu piršto prisilietimu. Be to, 8 krypčių nykščiu galima lengvai judėti arba plėsti komandas. Sukurtas taip, kad puikiai tilptų delne Dėl pažangios ergonomikos jausite tik komfortą, nesvarbu, ar žaisite vieną valandą, ar dešimt. Į komplektą įeina nuimama delnų atrama su dviem reguliuojamomis padėtimis, kad galėtumėte pasirinkti norimą patogų kampą.
description_ru -
description_short_en - 32 visiškai programuojami klavišai, įskaitant 8 krypčių nykščio bloknotą Neribotas makrokomandų ilgis Ergonomiška delnų atrama "Chroma lightning Synapse 3" įjungta
description_short_et - 32 visiškai programuojami klavišai Greitas profilių perjungimas "Chroma" daugiaspalvis apšvietimas "Synapse 3" palaikymas Visiška "anti-ghosting" funkcija
description_short_lv - 32 visiškai programuojami klavišai, įskaitant 8 krypčių nykščio skydelįNeriboti makrokomandų ilgiaiEkonomiška delnų atramaChrominis apšvietimasSynapse 3 palaikymas
description_short_ru - 32 pritaikomi mygtukaiSkubus profilio keitimasChroma apšvietimasSpaces palaikymasVisiška apsauga nuo vaiduoklių
Dizainas > Produktų grupė - "Mecha-Membrane" žaidimų klaviatūra
EAN - 8886419360179
EAN_kodas - 8886419360179
Ergonomika > Ergonomiškas dizainas - Ergonomiška forma su reguliuojama delnų atrama
feature_group_en - Klaviatūros
feature_group_et - Klaviatūros
feature_group_lv - Klaviatūros
feature_group_ru - Klaviatūros
Gamintojas - Razer
Gamintojo kodas - RZ07-02270100-R3M1
gamintojo_kodas - RZ07-02270100-R3M1
Garantija - 24
gross_weight - 0.73
gylis - 15.28
Kategorija_1 - Pelės ir klaviatūros
Kategorija_2 - Pelės ir klaviatūros - Priedai
Kitos funkcijos > Spalva - Juoda
Klaviatūra - "Edge" palaikymas - Fiksuota ties
Klaviatūra - Anti-ghosting - Jah
Klaviatūra - Anti-ghosting - Jā
Klaviatūra - Anti-ghosting - Taip
Klaviatūra - Anti-ghosting - Taip
Klaviatūra - Apklausos dažnis - 1000 Hz Ultrapolling
Klaviatūra - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
Klaviatūra - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
Klaviatūra - dažnis - 1000 Hz Ultrapolling
Klaviatūra - Duomenų dažnis - 1000 Гц Ultrapolling
Klaviatūra - Duomenų perdavimas - 1000 Hz Ultrapolling
Klaviatūra - foninis apšvietimas - Įvairiaspalvis
Klaviatūra - Jungiklio tipas - "Razer Mecha Membrane
Klaviatūra - Jungiklio tipas - "Razer Mecha Membrane
Klaviatūra - Jungiklio tipas - "Razer Mecha Membrane
Klaviatūra - klaviatūros tipas - Kompiuterinių žaidimų klaviatūra
Klaviatūra - klaviatūros tipas - Žaidimų klaviatūra
Klaviatūra - klaviatūros tipas - Žaidimų konsolė
Klaviatūra - klavišų skaičius - 32
Klaviatūra - klavišų skaičius - 32
Klaviatūra - klavišų skaičius - 32
Klaviatūra - klavišų tipas - "Razer Mecha Membrane
Klaviatūra - N klavišų perjungimas - Jah
Klaviatūra - N klavišų perjungimas - Jā
Klaviatūra - N klavišų perjungimas - Taip
Klaviatūra - N klavišų perjungimas - Taip
Klaviatūra - profiliai - Jah
Klaviatūra - profiliai - Jā
Klaviatūra - profiliai - Taip
Klaviatūra - riešo atrama - Nustatyta
Klaviatūra - riešo atrama - Nustatyta
Klaviatūra - sąsaja - USB 2.0
Klaviatūra - sąsajos - USB 2.0
Klaviatūra - sąsajos - USB 2.0
Klaviatūra - Žaibas - Įvairių spalvų
Klaviatūros - Atramos riešui - Nustatyta
Klaviatūros - Klaviatūros tipas - Žaidimų klaviatūra
Klaviatūros - klavišų skaičius - 32
Klaviatūros - Sąsaja - USB 2.0
Klavišiniai - profiliai - Taip
Kodas - RZ07-02270100-R3M1
name_et - "Razer" žaidimų klaviatūra Tartarus V2
net_weight - 0.35
Nuoroda - https://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-tartarus-v2
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 212 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 240.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 200.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 105 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 220 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 570 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 260 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 2.868 kg
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 4 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 1.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 370.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 0.554 kg
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.371 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00504 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - "Razer" | "Mecha-Membrane" žaidimų klaviatūra | Tartarus V2
Pavadinimas - Razer Tartarus V2 Black
pavadinimas_pl - "Razer Tartarus V2" klaviatūra
pavadinimas_ru - "Razer" klaviatūra "Tartarus V2
plotis - 20.25
prekės ženklas - Razer
Prievadai ir sąsajos > Jungiamosios technologijos - Laidinis
Spalva > Produkto spalva - Juoda
Svoris - 0,68
Techniniai duomenys > RGB LED šviesa - Taip
Techninė informacija > Gamintojas - Razer
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.346 kg
Techninė informacija > Kitos funkcijos - "Razer™ Mecha-Membrane" technologija. "Razer Chroma™" foninis apšvietimas su 16,8 mln. pritaikomų spalvų variantų. 32 visiškai programuojami klavišai.
Techninė informacija > Produkto pavadinimas - Tartarus V2
Techninė informacija > Tipas - Žaidimų klaviatūra
vardas_lv - Razer cipartastatūra Tartarus V2
height - 6
General - Color - Black
Общее - Цвет - Черный
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
Gross weight - 0.717 kg
Üldine - Nõuded arvutile - Internetiühendus (juhtetarkvara paigalduseks)
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Üldine - Randmetugi - Fikseeritud
General - System requirements - Internet connection (for driver installation)
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
General - System requirements - Free USB port
Общее - Системные требования - Свободный USB порт
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Общее - Системные требования - Доступ к интернету для установки драйвера
General - Wrist support - Fixed
Общее - Поддержка запястья - Фиксированная
Vispārīgi - Plaukstas pamatnes atbalsts - Fiksēts
barcode - 8886419360179
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_en - When you’re in the center of the battlefield, it’s crucial to do everything from cast spells to activate skills in a flash. With the Razer Tartarus V2, you can bind commands and skills and activate them instantaneously—all in the palm of your hand. All-new Razer Mecha-Membrane
Meet the best of both worlds. The Razer Tartarus V2 combines the soft cushioned touch of a membrane rubber dome with the crisp tactile click of a mechanical switch. Each key is actuated at mid-height for an instantaneous response. Now you can command faster than ever. 32 Keys. Ultimate control.
Equip yourself with a complete arsenal of 32 fully programmable keys for skills, hotkeys and macros right at your fingertips. The 8-way directional thumbpad can also be used for easy movement or to expand on commands. Made to perfectly fit your hand
Thanks to advanced ergonomics, you’ll feel nothing but a comfortable fit whether you’re gaming for an hour or ten. Comes with a detachable palm rest with two adjustable positions to suit your preferred angle of comfort.
description_et - 32 täielikult programmeeritavat klahvi ning 8-suunaline pöidlaklahvistik
Piiramatul hulgal erinevaid käske sinu pöidla all tänu 32-le täielikult programmeeritavatele klahvidele. Seo klahviga mängu tegelaskuju oskused, makrod või otseteed, et luua just sinu mängustiililga sobiv kasutuskogemus. Lisaks saab 8-suunalist pöidlaklahvistikku kasutada mängus liikumiseks või kasutada neid modifitseerimisklahvidena. Uued Razer Mecha-Membrane lülitid
Tutvu parimaga mõlemast maailmast. Razer Tartarus V2 klaviatuur kombineerib endas membraanlülitite pehme puudutuse mehaaniliste klahvide tagasisidega. Chroma valgustus
Kasutaja saab valida klaviatuuri valgustuse värvuse 16,8 miljoni erineva värvitooni vahel ning lisada erinevaid valgustusefekte oma seadmele. Lisaks saab sünkroniseerida valgustusefekte teiste Chroma versiooni lisatarvikute vahel (DeathAdder Chroma, Kraken 7.1 Chroma, Blackwidow Chroma) vahel, et lisaseadmed oleks täpselt samamoodi valgustatud ning samade eriefektidega).
description_lv - Atrodoties kaujas pašā karstumā, ir izšķirīgi svarīgi spēt aktivizēt spējas vienā acumirklī. Ar Razer Tartarus V2 varat piesaistīt komandas un spējas un nekavējoties tās aktivizēt – viss nepieciešamais atrodas jūsu plaukstā. Pilnīgi jauns Razer Mecha-Membrane dizains
Iepazīstiet labāko no abām pasaulēm. Razer Tartarus V2 apvieno mīksti amortizētu pieskārienu, ko nodrošina gumijas kupols, un skaidru mehāniskā slēdža taktilu klikšķi. Katrs taustiņš tiek aktivizēts vidējā augstumā tūlītējai atbildes reakcijai. Tagad varat dot komandas ātrāk nekā jebkad iepriekš. 32 taustiņi. Maksimāla kontrole
Ekipējiet sevi ar pilnvērtīgu 32 pilnībā programmējamu taustiņu arsenālu spējām, īsceļiem un makro komandām – tas viss tikai pirksta stiepiena attālumā. Turklāt 8 virzienu īkšķa paneli var izmantot ērtai kustībai vai komandu paplašināšanai. Radīts, lai perfekti iegultu jūsu plaukstā
Pateicoties uzlabotai ergonomikai, viss, ko izjutīsit, ir tikai komforts – vienalga, vai spēlējat vienu vai desmit stundas. Komplektā ietilpst noņemams delnas balsts ar divām regulējamām pozīcijām, lai atbilstu jums vēlamajam komforta leņķim.
description_ru -
description_short_en - 32 Fully programmable keys including an 8-way thumb-pad Unlimited macro lengths Ergonomic palm rest Chroma lightning Synapse 3 enabled
description_short_et - 32 täielikult programmeeritavat klahvi Kiire profiilide vahetamine Chroma mitmevärviline valgustus Synapse 3 tugi Täielik anti-ghosting
description_short_lv - 32 pilnībā programmējami taustiņi, t.sk. 8 virzienu īkšķa panelisNeierobežots makro komandu garumsErgonomisks delnas balstsChroma apgaismojumsSynapse 3 atbalsts
description_short_ru - 32 кнопки, которые можно программировать под себяБыстрая замена профиляChroma освещениеПоддержка SynapseПолный anti-ghosting
Design > Product family - Mecha-Membrane Gaming Keypad
EAN - 8886419360179
EAN_code - 8886419360179
Ergonomics > Ergonomic design - Ergonomic form factor with adjustable palm rest
feature_group_en - Keyboards
feature_group_et - Klaviatuurid
feature_group_lv - Klaviatūras
feature_group_ru - Клавиатуры
Manufacturer - Razer
Manufacturer_code - RZ07-02270100-R3M1
manufacturer_code - RZ07-02270100-R3M1
Warranty - 24
gross_weight - 0.73
depth - 15.28
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Mice and Keyboards - Accessories
Other features > Colour - Black
Klaviatuur - Randmetugi - Fikseeritud
Klaviatuur - Anti-ghosting - Jah
Klaviatūra - Anti-ghosting - Jā
Keyboard - Anti-ghosting - Yes
Клавиатур - Anti-ghosting - Да
Keyboard - Polling rate - 1000 Hz Ultrapolling
Klaviatuur - Valgustus - Mitmevärviline
Клавиатур - Освещение - Разноцветная
Klaviatūra - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Клавиатур - Частота данных - 1000 Гц Ultrapolling
Klaviatuur - Andmeedastus - 1000 Hz Ultrapolling
Klaviatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Klaviatuur - Lüliti tüüp - Razer Mecha-Membrane
Клавиатур - Тип переключателя - Razer Mecha-Membrane
Klaviatūra - Slēdža tips - Razer Mecha-Membrane
Klaviatūra - Klaviatūras tips - Datorspēļu klaviatūra
Keyboard - Keyboard type - Gaming keyboard
Klaviatuur - Klaviatuuri tüüp - Mänguriklaviatuur
Keyboard - Number of keys - 32
Klaviatuur - Klahvide arv - 32
Klaviatūra - Taustiņu skaits - 32
Keyboard - Key type - Razer Mecha-Membrane
Klaviatuur - N-key rollover - Jah
Klaviatūra - N-key rollover - Jā
Keyboard - N-key rollover - Yes
Клавиатур - N-key rollover - Да
Klaviatuur - Profiilid - Jah
Klaviatūra - Profili - Jā
Keyboard - Profiles - Yes
Keyboard - Wrist support - Fixed
Klaviatūra - Plaukstas pamatnes atbalsts - Fiksēts
Klaviatuur - Liides - USB 2.0
Keyboard - Interfaces - USB 2.0
Klaviatūra - Interfeisi - USB 2.0
Keyboard - Lightning - Multi color
Клавиатур - Поддержка запястья - Фиксированная
Клавиатур - Тип клавиатуры - Игровая клавиатура
Клавиатур - Число клавиш - 32
Клавиатур - Интерфейс - USB 2.0
Клавиатур - Профили - Да
Code - RZ07-02270100-R3M1
name_et - Razer mänguklaviatuur Tartarus V2
net_weight - 0.35
Link - https://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-tartarus-v2
Package features > Palette Qty - 212 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Package features > Gross height (mm) - 240.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 200.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 105 mm
Package features > Gross height master carton - 220 mm
Package features > Gross depth master carton - 570 mm
Package features > Gross width master carton - 260 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Net weight master carton - 2.868 kg
Package features > Packing quantity - 4 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 1.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 370.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.554 kg
Package features > Tare weight (kg) - 0.371 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00504 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - Razer | Mecha-Membrane Gaming Keypad | Tartarus V2
Name - Razer Tartarus V2 Black
name_en - Razer keypad Tartarus V2
name_ru - Razer клавиатура Tartarus V2
width - 20.25
brand - Razer
Ports & interfaces > Connectivity technology - Wired
Colour > Colour of product - Black
Weight - 0,68
Technical details > RGB LED light - Yes
Technical details > Producer - Razer
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.346 kg
Technical details > Other features - Razer™ Mecha-Membrane Technology. Razer Chroma™ backlighting with 16.8 million customizable color options. 32 fully programmable keys.
Technical details > Product name - Tartarus V2
Technical details > Type - Gaming Keypad
name_lv - Razer cipartastatūra Tartarus V2
104,91 €
Razer Tartarus V2 Chroma Keypad
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos