Omega OGP03 Phantom, PC

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 783185 Produkto kodas: OGP03
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Force Feedback: Nėra
  • Wireless: Nėra
Panašūs produktai
Šis produktas Omega OGP03 Phantom, PC
Natec Mangan 200 (PC)
Thrustmaster T248 Xbox /PC
Natec Genesis P58 (PC/PS3)
Thrustmaster T.16000M FCS Hotas (PC)
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
14,34 €
18,13 €
337,41 €
22,35 €
154,08 €
Force Feedback Nėra Yra Yra Yra Nėra
Kontrolieriaus tipas Gamepad Gamepad Kampas (wheel) Priedai (PS3) Joystick
Wireless Nėra Nėra Nėra Nėra
Visi parametrai
Force Feedback Nėra
Force feedback yra puikus papildymas žaidžiant žaidimus, jis suteikia galimybę su „vibracija“ pajausti įvairias kliūtis ir paviršius žaidžiant. Jei jūs esate reiklus žaidėjas, TopPC.lt rekomenduoja įsigyti žaidimų kontrolerį su ForceFeedback.
Kontrolieriaus tipas Gamepad
Kiekvienas kompiuterinis žaidimas turi savo specifiką, kaip patogiau žaisti, todėl važiavimo žaidimams yra numatyti kampai, skridimo simuliacijoms ir 3D FPS žaidimams yra Joistick, bei klasikinis RumblePad visų rūšių žaidimams, patogiai įsitaisius ant sofos. Pasirinkite Jums patinkantį žaidimų kontrolerio tipą.Wireless žaidimų kontroleriai veikia be laidinio prijungimo, todėl suteikia galimybę laisvai judėti ir mėgautis žaidimu.USB flash diskas tapo taip pat plačiai paplitusiu aksesuaru kaip ir mobilus telefonas, todėl rekomenduojame įsigyti didelės apimties flash diską. Flash disko talpos matmenys dažniausiai yra 1 DivX filmas, kuris užima maždaug 1.3Gb, todėl rekomenduojame įsigyti mažiausiai 2 Gb flash diską filmų perkėlimui. Jei pageidaujate savo kišenėje lengvai pernešti visą DVD turinį, įsigykite 8 Gb, ar didesnės apimties flash diską.
Wireless Nėra
Wireless žaidimų kontroleriai veikia be laidinio prijungimo, todėl suteikia galimybę laisvai judėti ir mėgautis žaidimu.USB flash diskas tapo taip pat plačiai paplitusiu aksesuaru kaip ir mobilus telefonas, todėl rekomenduojame įsigyti didelės apimties flash diską. Flash disko talpos matmenys dažniausiai yra 1 DivX filmas, kuris užima maždaug 1.3Gb, todėl rekomenduojame įsigyti mažiausiai 2 Gb flash diską filmų perkėlimui. Jei pageidaujate savo kišenėje lengvai pernešti visą DVD turinį, įsigykite 8 Gb, ar didesnės apimties flash diską.
Išsamesnė specifikacija
category_en - Daugialypė terpė / Įrankiai > Žaidimų pultai
category_lv - Multimedija / Technika > Žaidimų konsolės
category_ru - Multimedija / Technika > Žaidimų konsolės
description_en - "Omega" žaidimų vairasvirtė geros kokybės, skirta bet kokiam kompiuteriui ir "PlayStation3", juodos spalvos, su visais vairasvirtės mygtukais. Tinka bet kokiam kompiuteriui (Windows XP/Vista/7/8/10). 170 cm ilgio laidas.
description_lv - "Omega" Aukštos kokybės žaidimų valdiklis, skirtas "PlayStation3" ir asmeniniam kompiuteriui (Windows XP/Vista/7/8/10), juodos spalvos, su visais reikalingais mygtukais. Virvės ilgis 170 cm.
description_ru - "Omega" - tai geros kokybės juodos spalvos žaidimų vairalazdė kompiuteriui (Windows XP/Vista/7/8/10), PlayStation3, turinti visus reikiamus vairalazdės mygtukus.
EAN - 5907595410854
Gamintojas - Omega
gross_weight - 0.196 kg
Modelis - OGP03
svoris - 0.116 kg
title_en - "Omega Varr Phantom" OGP03 USB žaidimų blokas kompiuteriui su dvigubu analoginiu valdikliu ("Windows 7" / "8" / "8.1" / "10"), juodas
title_lv - Omega Varr Phantom OGP03 USB kompiuterinių žaidimų valdiklis su analogais ("Windows 7" / "8" / "8.1" / "10"), juodas
title_ru - Omega Varr Phantom OGP03 USB žaidimų vairalazdė su kompiuterio analogu ("Windows 7" / "8" / "8.1" / "10") Juoda
category_en - Multimedia / Gadgets > Gamepads
category_lv - Multimēdija / Gadžeti > Spēļu Pultis
category_ru - Multimēdija / Gadžeti > Spēļu Pultis
description_en - Omega Game joystick good quality for any computer and PlayStation3 in black color, with all the joystick buttons. Suitable for any computer (Windows XP/Vista/7/8/10). Cable 170 cm.
description_lv - Omega Kvalitatīvs spēļu kontrolieris PlayStation3 un datoram (Windows XP/Vista/7/8/10), melnā krāsā, ar visām nepieciešamām kotrolierim pogām. Vada garums 170 cm.
description_ru - Omega Игровой джойстик хорошего качества для PC (Windows XP/Vista/7/8/10), PlayStation3 черного цвета, со всеми необходимыми джойстику кнопками.
EAN - 5907595410854
Producer - Omega
gross_weight - 0.196 kg
Model - OGP03
weight - 0.116 kg
title_en - Omega Varr Phantom OGP03 Gamepad USB for PC With Dual Analog ( Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 ) Black
title_lv - Omega Varr Phantom OGP03 Spēļu Kontrolieris USB Datoram Ar Analogiem ( Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 ) Melns
title_ru - Omega Varr Phantom OGP03 Игровой джойстик USB с Аналогами для PC ( Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 ) Черный
14,34 €
Omega OGP03 Phantom, PC
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos